1.kat mı 4. kat mı?

1.kat basık olur
Üst katlar daha ferah manzara daha güzel olur.
Bir de ben apartmandan ziyade site tercihim olacak şu an zaten sitede oturuyorum başka sebeplerden dolayı taşınacağız.

evet ferahlık konusunda da haklısınız mesela bizim odada alt katta 1 pencere var garaj duvarından dolayı yukarıda öyle bir sorunda yok iki pencereli

4 bence çünkü tepende kimse olmaz gürültü olmaz ben o yüzden evi satıp son kat aldım çok rahat ne koku ne ses..

bazen mutfak lavabolarından da koku gelebiliyor kanalizasyona yakın diye tabi ondanda kurtulmuş oluruz konuştukça 4.kat olması için sebepler artıyor:23::23::23:

bende dörduncu katta otururyorum hemen hemen herqun dısarı cıkmak zorunda kalıyorum yukarı cıkana kadar nefes nefese kalıyorum yenılık olarak 4. kata cıkın derım ama bence evı oynatacaksınız madem baska eve 2. kata cıkın kıraya oylede boylede esyalar mecbur toplancak en ıdeal kat 2 ve 3 :31: cok zor qelıyo bı sure sonra 4. kata cıkmak...

çanakkalede oturuyoruz burda kiralık ev sorunu var,ev sahipleri evler kiraya veriliyor diye bakım yapmıyormuş annemler iyi ve merkezde bir ev bulasaya kadar canı çıkmıştı o yüzden o iş olmaz

Son düzenleme:
kesinlikle 4.. eğer ailede hasta yaşlı yoksa tabi.. biz de 4. katta oturuyoruz.. market dönüşleri poşet taşımak, ya da valiz filan taşımak( ben sık sık şehirdışı-yurtdışı gidip geldiğim için) çok zor oluyor ama, diğer her yönden 4. kat iyidir.. hele ki bir de evin içi yeni diyorsunuz, sırf onun için bile tercih ederdim ben olsam :)

kesinlikle 4.. eğer ailede hasta yaşlı yoksa tabi.. biz de 4. katta oturuyoruz.. market dönüşleri poşet taşımak, ya da valiz filan taşımak( ben sık sık şehirdışı-yurtdışı gidip geldiğim için) çok zor oluyor ama, diğer her yönden 4. kat iyidir.. hele ki bir de evin içi yeni diyorsunuz, sırf onun için bile tercih ederdim ben olsam :)

yani bizi de en çok evin yeni olması fikri cezbediyor:23:

madem aynı para ve yenı ev cıkın tabı posetlerıde 2 tur atarsınız
apartman gorevlısı varsa verrsınız 3 5 bısı tasır zaten

ben ortaokuldayken bizde asansorsuz 6. katta otruyoduk kardesımde cok kucuktıu tasıma ısını annem babam yapardı bı seklde alısılıo sanırım

yani o kolay kısmı birde ev sahibinin eşi tamam demişti asıl iş bizim yaşlı amcada bitiyor bakalım ne olucak:23:

ben 4. katta oturuyorum ve çok memnunum:40: 1. ve hatta 2. kat bile çok ayak altı bana göre.üst katlar daha ferah ve aydınlık oluyor yukarıya gürültü daha az geliyor perdeni kapını pencereni daha rahat açık bırakabiliyorsun bunun gibi çok artısı var.tek kötü tarafı elimizde ağır birşeyler varsa yukarı çıkarması zor oluyor ama hastanız yaşlınız yoksa kirada aynıymış zaten üstelik evin içi daha yeniymiş 4. kata çıkın derim:31:

dert değil aslında ama çok karasız kaldık bende yine size danışayım dedim..bu yıl benim okulum için farklı bir şehre taşındık ilk defa da kiraya çıktık önceden müstakil kendi evimiz vardi,burada oturduğumuz ev ilk kat aynı binada en üst katımız boşaldı, annemler orayada çıktı baktı orası daha sonra yapıldığı için daha yeniymiş.. mutfak dolapları olsun, banyo fayansları falan olsun çok güzelmiş bizimki ise biraz eski ,ve kira aynı oraya çıkarsakta fazla para vermiycez... birde ilk kattayız mesela balkonda kahvaltı yapıcaz sokaktan geçen herkes görüyor pek rahat edemiyoruz ama yukarıda öyle bir sorun olmaz diye düşünüyoruz,yalnız apartmanda asansör yok sürekli dördüncü kata in çık zor olurmu? yeri gelicek market poşetleri falan olucak:31: her ikisinin de bize göre eksi ve artıları var karar veremedik bende bilenlere danışmak istedim tecrübe edenler hangini önerir?

tatlım ben 4.kattayım gercekten rahat kapımızın önunden gelen gecende olmuyo 1.katın sıkıntısı cok daha fazla market poşetıne gelınce taşıyosun bşi anda bitiyo hergunde 10 poşetle cıkmıcaksınız sonuçta bence 4.kata gec kryfınıde sur

ben 1. kattayım okul için kalıyorum bende.. koku, gürültü çok fena bir de benim odam çok güneş almıyor çok uyuyorum o yüzden :ssz: eşya taşıma sorun olmayacaksa birde 1 seneden fazla kalacaksanız bence 4. kat ideal ama o merdivenleri her gün nefret ederek çıkarsın :) bn mesela eskiden 3. katta kalıyodum hergün in çık fenalık geliyodu :) 1. katta çöp atmak eşya taşımak dışında iyi yanı yok gibi bir de camdan biri gelecekmiş gibi oluyo mahallen tekin değilse çık bence :)

4. kat şekerim. ben yüksek girişte oturuyorum ama olmuyo. yüksek katlar daha güvenli geliyo. ayrıca alçak katta sokak gürültüsü çok oluyo.

bir mimar olarak size 4üncü kati öneriyorum, ilk katlar daima daha soguk oluyor ve bu sefer isitmada sorun oluyor (yüklü fatura gibi vs).

ben 1. kattayım okul için kalıyorum bende.. koku, gürültü çok fena bir de benim odam çok güneş almıyor çok uyuyorum o yüzden :ssz: eşya taşıma sorun olmayacaksa birde 1 seneden fazla kalacaksanız bence 4. kat ideal ama o merdivenleri her gün nefret ederek çıkarsın :) bn mesela eskiden 3. katta kalıyodum hergün in çık fenalık geliyodu :) 1. katta çöp atmak eşya taşımak dışında iyi yanı yok gibi bir de camdan biri gelecekmiş gibi oluyo mahallen tekin değilse çık bence :)

mahallemiz çok güzel sorun yok 1.katta girip çıkmak çok kolay hemen gir çık o zor olmuyor ama 4. katında çok artıları var :)

Back
X