1 MAYIS Canözüm NİŞAN (ß & A)

canım maşallah çok güzel bir hanımefendi olmuşsun diğer kapalı hanımlarda çok şık mutluluklar dilerim allaha emanet olun

hepinize çok teşekkür ederimm kızlarr beğenmenize çok sevindimm elbisem SEÇİL mağazasından çok kişi sordu istanbul ankara ve adapazarında var ulaşmak isteyenlere yardımcı olabilirim... tesettürlü abiye olarakk en güzel seçenekleri bulabılırsınızz

benımde 21mayısta nısanımvar cok heyecanlıyım cok yakısmıssınız kıyafetın makyajın herşey cok guzel Allahtamamnına erdırsın canım

türbana yakışır bi model seçmişsiniz ayrıca çok yakışmışş... türbanlı olupta daracık elbise giyip boynunu açıkta bırakarak başörtüsünü kapatanlara anlam veremiyorum:)hayırlıı olsun:)

türbana yakışır bi model seçmişsiniz ayrıca çok yakışmışş... türbanlı olupta daracık elbise giyip boynunu açıkta bırakarak başörtüsünü kapatanlara anlam veremiyorum:)hayırlıı olsun:)

evet katılıyorumm özellikle arkadan türban bağlama şeklini kimseye yakıştırmıyorumm benim Elbisemi özellikle nişanlım istedi günlük kıyafetlerımde de çok karışır dar giydirmezz Nişanlıkta onun tam gönlüne göre oldu :):):) salkım saçak bi elbise bulduk :52: :52: :52:

hepinizee çok teşekkür edıyorum kızlarrr

canım cok yakışmışsınız.. çok beğendim ikinizide..maşallah :nazar: bir ömür boyu mutluluklar dilerim..başındaki tacı nereden aldın sorabilirmiyim? çok beğendim onu :64:

Canım çok hoş olmuşsun maşaallah çokta yakışmışsınız :nazar:
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :34:

:nazar::nazar:maşllah çok güzel olmuşsun herşeyin çok güzel olduğu yüzünden belli.Rabbim bozmasın yüzündeki huzurlu ifadeyi.

Back
X