• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 mayısa kadar 8-10 kilo!

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
eveeet.. dün başladım diyete. ben de burada yediklerimi, yaptıkları paylaşacağım. buraya yazdığım için kendimi sorumlu tutup daha dikkatli olacağımı düşünüyorum.
boyum 171 kilom 64
55 olucam!

sabah 10: bir yumurta ile omlet + 1 dilim kepekli ekmek + bir salatalık + şekersiz kahve

13:00 : yine bir kahve içiyorum şu an

15:00 kabak aldım, rendeleyip zeytinyağında sotelicem ve sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam + 1 dilim kepekli ekmek

akşam ise pırasa yemeği yapıcam yicem, 1 dilim kepekli ekmekle...

acaba çok mu ekmek yiyorum :26: araştıriiiim

bakalım öğlen ve akşam yiyeceklerime uyacak mıyım :46:

ayyyy bir de bol su içmem lazıııım

SILA! BOL SU İÇ BOL SU İÇ! yoksa gebertirim seni :49:

.

eveeet saat 14: 1,5 kabağı rendeleyip azcık zeytinyağı ile kavurdum, ve sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. +1 dilim kepekli ekmekle yidim :56: enfestiii :56:

şimdi su içmem lazımm

Merhaba Sıla:) Kilolarımızda boylarımızda aşşağı yukarı aynı. Avantajımız boylarımız, düşünsene zayıflayınca fıstık olucaz fıstık:27: Ekmek çok yemiyorsun merak etme, çünkü vücudun ekmeğede ihtiyacı var. Ekmek kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği olabilir. Mesela ben kahvaltıda iki dilim ve diğer öğünlerden birinde 1 dilim ya yiyorum ya da yemiyorum ama kahvaltıda kesinlikle yiyorum. Sadece yememekle olmaz tabi egzersizde yapmalısın. Takip edicem seni, umarım hemencik istediğin kiloya ulaşırsın:16: Senide benim günlüğüme beklerim:)

Merhaba Sıla:) Kilolarımızda boylarımızda aşşağı yukarı aynı. Avantajımız boylarımız, düşünsene zayıflayınca fıstık olucaz fıstık:27: Ekmek çok yemiyorsun merak etme, çünkü vücudun ekmeğede ihtiyacı var. Ekmek kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği olabilir. Mesela ben kahvaltıda iki dilim ve diğer öğünlerden birinde 1 dilim ya yiyorum ya da yemiyorum ama kahvaltıda kesinlikle yiyorum. Sadece yememekle olmaz tabi egzersizde yapmalısın. Takip edicem seni, umarım hemencik istediğin kiloya ulaşırsın:16: Senide benim günlüğüme beklerim:)

merhaba canım :3: evet aynen boydan kurtarıyoruz yoksa fenaydı :1: bi de istediğimiz kiloya ulaşınca dediğin gibi çok güzel olacak :) bu yüzden hiiiç alışveriş yapmıyorum hep bakıp bakıp dönüyorum :)
ben her ana öğünde bir dilim yiyorum illa ki ama kepekli ekmeği bırakıcam çavdar alacağım o daha lezzetliydi ve daha faydalıymış
az önce pırasa yemeği yaptım onu yiyeceğim 18:30 gibi
yürüyüş yapıcam ama son 2 sınavım kaldı cuma bitsin de sokaklarda yürüyeceğim :1:
günlüğüne uğrayacağım mutlaka :54:

Ahhaha bende zayıflıyınca alıcam diye bakıp bakıp dönüyorum:27: Taytı hiç sevmem ama şişko, özgüvenli ve üstüne birde taytlı kızları görünce diyorumki kendime zayıfla ve sırf bir kereliğine tayt öyle giyilmez böyle giyilir diye göster şunlara, onlarda zayıflasın:p 'Leslie- walk at home' diye videolar var, bende hava soğuk olduğu için evde bunu yapıyorum, dene bence. Yine uğrayıp kontrol etcem seni:37: Görüşürüz:))

aynen bak ben en ufak şeyi takarım giymem vs ama bazı kadınlar çok daha rahat, belki de öyle olmak lazım. ama bazen de aslında insan vücuduna uygun giyinmeli diyorum, herkes her şeyi giyemiyor ki yani :)

eveeet akşam pırasa yemeğimi yedim
amaaa babam kaymaklı ekmek kadayıfı almış :47: 3 - 4 çatal yedim dayanamayıp :26: offf napayım artık...
ama su içtim bayaa aferim sılaya

şimdi ders çalışmam lazım senin topiğe de gelicem :3:

sabah 10: bir kahve ve bir tane çilekli yoğurt. tost yiyecektim ama kaşar peynir bitmiş, ve acelem var

şimdi ders çalışacağım, mucuuuuk :27:

sabah 10dan şu saate kadar okuldaydım bi şey yiyemedim hiç, sadece 15:00 gibi 4 tane kepekli bisküvi :37:

saat 18:30 da pırasa yemeği ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.

kahve ve su ile takılıp uyuyacağım

mucuuuuk :49:

Back
X