1. Negatif tüp bebek

psikolojik olarak her ay alttan muayene beni çok sarstı.o yüzden daha fazla yıpranmamak adına eşimle öyle düşündük direk tüp bebek olsun.inşallah yumurtalarınız çok kaliteli,güzel çıkar
Tüp bebek daha zorlu bı yolculuk. Pes etmeden savaşın! Her şey tam olduğunda başlayın umarım hayırlısı olur hakkınızda:)

Merhaba ben de de pcos var fakat hic bir yan etkisini tasimiyorum tüp bebek doktoru sadece yumurta fazlaligi kismini tasidigimi soyledi. 3yildir bebek istegimiz vardi 6-7 ay yumurta takibi yaptirdim 1 basarisiz asilamam var her sey guzelken bir turlu olmadi esimde de ben de de bir sorun yok ben bu bekleme surecinde cok yiprandim pandemi sureci araya girince de uzadi falan derken psikolojk bunalima girdim sebep olsa tedavi olurduk ama yoktu ve olmuyordu en son esimle karar verdik tüp bebek yaptirdik cok sukur ki suan ilk denemede hamileyim ... Aramizda konsuuyoruz keske bu vakte kadar asilama ve yumurta takipleriyle bosa vakit harcamasaydik direkt tup bebek yaptirsaydik dedik benim size tavsiyem durumunuz varsa tup bebek yaptirin klinikte cok onemli bu açidan biz bahcecide yaptirdik tabii tercih sizindir . Tup bebekte şu gibi faydalar var yumurta kaliteniz dusukse veya esinizde sperm sorunu varsa bir sekilde hamile kalmaya engel bir baska sorun olsa bile onlar laboratuvarda en kaliteli yumurtalar ve spermleri birlestirip embriyo olusturuyorlar rahimi hazirlamak adina ilaclar kullaniliyor tutma olasiligi 50,60 yani ama asilama normal iliskideki sans gibi vakit harcamaya degmez benim gorusum simdiki aklim olsa beklemezdim bu derece
Tüp bebeği kime yaptırdınız?

Bence de en dogrusu bu daha fazla yipranmayin cunku normal tedavilerle tükenirseniz psikoloji olarakta haliniz kalmaz tup bebek yapmaya o sebeple suan yapmaniz her anlamda daha iyi olacaktir
çok teşekkürler ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.Yarın rahim filmi var belli olacak artık tedavi şeklimiz

Ne kadar toplam çıktı sizden?
Valla hic hatirlamiyorum ama merkez ucreti 22,500 sadece o da yazdaki fiyati suan artmistir belki de yeniden ilaclar size ait zaten ne kadar ilac gidecegi sizin vucudunuza bagli pcos lara fazla ilac gitmiyo bu benim avantajim oldu gonalften yana ama diger haplar standart onlarda pahalli degildi zaten asil parayi toplayan igneler ...
Biz sehir disindan git gel yaptigimiz icin masrafimiz cok fazla oldu maalesef ki

Valla hic hatirlamiyorum ama merkez ucreti 22,500 sadece o da yazdaki fiyati suan artmistir belki de yeniden ilaclar size ait zaten ne kadar ilac gidecegi sizin vucudunuza bagli pcos lara fazla ilac gitmiyo bu benim avantajim oldu gonalften yana ama diger haplar standart onlarda pahalli degildi zaten asil parayi toplayan igneler ...
Biz sehir disindan git gel yaptigimiz icin masrafimiz cok fazla oldu maalesef ki
Raporlumu canım senden?şimdi aşılama yaptırmışım sonucu bekliyorum..hayırlısı Allah'tan.Pcos yok bende..aslında sebebsiz bizde..1 defa kendim hamile kaldım kürtaj olundum.Tüp bebeğe gidersem bilmiyorum kime gedeyim.Köç üniversitesi onuda duydum..ordada doktor var.Bahcecide Mehmetde varmış..Ali Osman..ama onlar sanki daha pahalı..siz ama o kadar demediniz..İstanbul banada uzak..ama mecbur

Raporlumu canım senden?şimdi aşılama yaptırmışım sonucu bekliyorum..hayırlısı Allah'tan.Pcos yok bende..aslında sebebsiz bizde..1 defa kendim hamile kaldım kürtaj olundum.Tüp bebeğe gidersem bilmiyorum kime gedeyim.Köç üniversitesi onuda duydum..ordada doktor var.Bahcecide Mehmetde varmış..Ali Osman..ama onlar sanki daha pahalı..siz ama o kadar demediniz..İstanbul banada uzak..ama mecbur
Yok canim raporlu degilim raporlu icin belli sartlar var sperm sorunu vesaire bir de 2defa igne tedavili asilama gerekiyordu ben 1defa klomen ile asilama oldum o sayilmiyormus ben de bosuna vakit kaybedipte yipranmak istemedim pcos var ben de ama olumsuz tarafini yasamiyormusum doktor oyle dedi kilo yok anormal hormon yok duzenli adet oluyorum sekere bakildi normal yani herseyim ama sadece yumurtaligimin göruntusu o sekildeyms yani yari polikistik dediler asıl sebebim sebepsiz infertiliteli bizim de hersey normal cikiyo ama nedense dogal yolla olmadi yumurta takibimde de yumurtam gereken boyuta geliyordu catlatma ignesine gerek kalmadan da catliyordu esiminde hic bir sorunu yok anlamadik hic bisey fiyat olarak uygun demissin canim ama cokta uygun degil aslinda bu temmuzdaki fiyati ben 2ay sonra dogum yapcam nasipse bir de 6 ayda 1defa zam geliyor suan 30a yakindir sanirim sadece hastane ucreti guncel halini sor istersen arayip

Yok canim raporlu degilim raporlu icin belli sartlar var sperm sorunu vesaire bir de 2defa igne tedavili asilama gerekiyordu ben 1defa klomen ile asilama oldum o sayilmiyormus ben de bosuna vakit kaybedipte yipranmak istemedim pcos var ben de ama olumsuz tarafini yasamiyormusum doktor oyle dedi kilo yok anormal hormon yok duzenli adet oluyorum sekere bakildi normal yani herseyim ama sadece yumurtaligimin göruntusu o sekildeyms yani yari polikistik dediler asıl sebebim sebepsiz infertiliteli bizim de hersey normal cikiyo ama nedense dogal yolla olmadi yumurta takibimde de yumurtam gereken boyuta geliyordu catlatma ignesine gerek kalmadan da catliyordu esiminde hic bir sorunu yok anlamadik hic bisey fiyat olarak uygun demissin canim ama cokta uygun degil aslinda bu temmuzdaki fiyati ben 2ay sonra dogum yapcam nasipse bir de 6 ayda 1defa zam geliyor suan 30a yakindir sanirim sadece hastane ucreti guncel halini sor istersen arayip
Anladım canım.Bende yaş 34 ondan çok beklemek istemiyorum..belkide 20 üstünde olsaydım beklerdim..inanıyorum kendim hamile kala bilirim..ama işte zaman yok..ne zamana kadar bekleyim.Raporla bende uğraşmak istemiyorum..ben iğneyle şimdi yaptım aşılamayı bu gece Allah duami kabul etsin aşilamam tutsun🙌🏻Bana Bahçecide 47 50 dediler..hamile kalan kızlardan sordum..Birde ben tüp bebek nasıl oluyor tam bilmiyorum..mesela eğer baş vurursam ikiz isterim olsun..yaparlarmı?iki tane olsun ve çocuk konusunu kapatayım diyorum..Doktorundan memnunmusum canım?çok soru verdim🤦🏻‍♀️

Anladım canım.Bende yaş 34 ondan çok beklemek istemiyorum..belkide 20 üstünde olsaydım beklerdim..inanıyorum kendim hamile kala bilirim..ama işte zaman yok..ne zamana kadar bekleyim.Raporla bende uğraşmak istemiyorum..ben iğneyle şimdi yaptım aşılamayı bu gece Allah duami kabul etsin aşilamam tutsun🙌🏻Bana Bahçecide 47 50 dediler..hamile kalan kızlardan sordum..Birde ben tüp bebek nasıl oluyor tam bilmiyorum..mesela eğer baş vurursam ikiz isterim olsun..yaparlarmı?iki tane olsun ve çocuk konusunu kapatayım diyorum..Doktorundan memnunmusum canım?çok soru verdim🤦🏻‍♀️
Aynen canim yaş cok onemli tabii ki insallah gerek kalmadan asilaman tutmus olur (amin)
O fiyati soyleyenler bence ya ameliyat olmuslar ya da ekstradan birseyler yapilmis kisiler diye tahmin ediyorum veya ilac fiyatlarini da ekleyip klinikle toplam demiste olabilirler suanki guncel fiyatlarla . Ama suanki fiyati hic bilmiyorum dedigim gibi temmuzda 22,500 paket ucretiydi ilac odemeleri bunun disinda ekstradan sen aliyosun o sekilde oluyor.
Normalde kriter var 35yas ve uzeri icindi yanlis hatirlamiyorsam ozaman 2tane embriyo yerlestiriyor mesela ben 28 yasindayim bana istesem de 2tane olmiycagini seylediler yoksa ben de 2tane isterdim acikcasi tek seferde bitsin diye :) bu arada doktorumdan memnun kaldim guler yuzlu biri yani oyle put gibi duran enerjini dusurup olumsuz davranan biri degil 🥰ayrica istedigini sorabilirsin hic sorun degil

Tup bebek nasil oluyor bilmiyorum demissin kisaca ozet geceyim kendimden :)
Tup bebege baslamadan once güncel rahim filmin elinde olmak zorunda haricinde hormon tahlillerini adetliyken oraya gitmeden yaptirmis ol esinin sperm tahlili yapilmis olsun bir de bulasici hastalik testlerini yaptirmis olman gerekiyor bunlarin hepsini alip adetin 2. Gunu veya 3. Gunu tup bebek icin doktora gitmis olman lazim tedavi icin ilaclarini vesaire veriyorlae temin ediyosun soylenen sekilde kullaniyorsun gerektiginde seni zaten cagracaklar yumurta takibi icin yani alttan muayene ile kac yumurta var buyuyen onlara bakiyorlar gerekli olgunluga ulasincada yumurta toplama icin gun veriliyor anestezi ile uyutulup yumurtalar toplaniyor esin o sirada sperm ornegi veriyor ve yumurta sperm bulusmasi yapiliyor laboratuvar ortaminda zaten surekli embriyoloj seni arayip haber veriyor su kadar yumurtadan bu kadari bu gune geldi şu kadari gelisimini durdurdu vesaire en son 5. Gune gelmis olmasi onemli kaliteliler 5.gune kadar yasiyor eleme yapma açisindan onlar icin önemli a"kalite b"kalite diye soyluyorlar zaten

Tup bebek nasil oluyor bilmiyorum demissin kisaca ozet geceyim kendimden :)
Tup bebege baslamadan once güncel rahim filmin elinde olmak zorunda haricinde hormon tahlillerini adetliyken oraya gitmeden yaptirmis ol esinin sperm tahlili yapilmis olsun bir de bulasici hastalik testlerini yaptirmis olman gerekiyor bunlarin hepsini alip adetin 2. Gunu veya 3. Gunu tup bebek icin doktora gitmis olman lazim tedavi icin ilaclarini vesaire veriyorlae temin ediyosun soylenen sekilde kullaniyorsun gerektiginde seni zaten cagracaklar yumurta takibi icin yani alttan muayene ile kac yumurta var buyuyen onlara bakiyorlar gerekli olgunluga ulasincada yumurta toplama icin gun veriliyor anestezi ile uyutulup yumurtalar toplaniyor esin o sirada sperm ornegi veriyor ve yumurta sperm bulusmasi yapiliyor laboratuvar ortaminda zaten surekli embriyoloj seni arayip haber veriyor su kadar yumurtadan bu kadari bu gune geldi şu kadari gelisimini durdurdu vesaire en son 5. Gune gelmis olmasi onemli kaliteliler 5.gune kadar yasiyor eleme yapma açisindan onlar icin önemli a"kalite b"kalite diye soyluyorlar zaten
Rahim filmim var benim..dediklerini anlad canım.Şimdi bu ikiz çocuk nasil oluyor?kendi isteğiylemi ederlermi yoksa onunda şartları var?ben sanki bir yerde okudum 35 yaş sonrasi ikiz ediyorlarmış zaten mayısta 35 olucam..yani bu parayı veriyorumsa iki olsun diyorum🤭

Rica ederim insallah guzel sonuclar alirsiniz ve tup bebek yaptiginizda ilk denemede hamile kalmaniz ümidiyle 🥰
Çok teşekkür ederim,amin inşallah.NE KADAR güzel demişsiniz ALLAH razı olsun :)ALLAH isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla ulaşmayı nasip etsin

Rahim filmim var benim..dediklerini anlad canım.Şimdi bu ikiz çocuk nasil oluyor?kendi isteğiylemi ederlermi yoksa onunda şartları var?ben sanki bir yerde okudum 35 yaş sonrasi ikiz ediyorlarmış zaten mayısta 35 olucam..yani bu parayı veriyorumsa iki olsun diyorum🤭
Evet yukarda yazmistim 35yas uzeri diye biliyorum 2embriyo transfer sartini ben 28 oldugum icin bana yapmadilar bir bebegim olacak nasipse yani normalde ikiz olsun cok isterdim 😊

Evet yukarda yazmistim 35yas uzeri diye biliyorum 2embriyo transfer sartini ben 28 oldugum icin bana yapmadilar bir bebegim olacak nasipse yani normalde ikiz olsun cok isterdim 😊
Ay ben görmedim yazıyı..tamam o zaman hayırlısı diyelim..belkide mucizem tutunmuş🥹🥹

merhaba,
geçmiş olsun öncelikle. benimde ilk taze transferim dün negatif sonuç aldım. 10. ay da 1 aşılama yapmıştım negatif.
tüp bebek sebebimiz sperm ileri hızlılık düşük ve varikosel olmasıydı. bunun dışında bilinen bir değer düşüklüğü ya da elimizde başka bir sorun yoktu. 10 yumurta toplanıp, 4 embriyo elde edildi. tek transfer yapıldı.
dün doktor aralık ayında yaptığım transferlerden pozitif sonuç beklediğim işlemdin, dosyaya bakınca söyleyebileceğim sebep olabilecek bir değer yok ama şans diyelim dedi.
şimdi dondurulmuş 3 embriyo transferi ile devam edeceğim.
zaman kaybetmekte tehlikeli bu yolda. acele davranmakta. sağlam dozlu ilaçlar kullanılıyor vücut yıpranıyor. e ara versen zaman aleyhine işliyor. allah yardımcımız olsun
Merhaba. Yazınızı görünce yazmak istedim. Aynı durumdayız. Benim eşimdede varıkosel var. Sprem sayısı aşırı az. İleri hateketlilikte sıfır. Tüp bebek sürecine başlayacağız. Eşimin varıkoselı 1. Derece ameliyatlık kadar değil. Şimdi nasılsınız. Nerede tüp bebek yaptırdınız?

Back
X