1 nişan+1 düğün = 1000 sorun

thebaykus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
170
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar..
Konuya direk giriyorum..15 Haziran da aile dostumuzun kızının düğünü var..bir otel düğünü olacak..
Ayın 19 unda ise erkek arkadaşımın ablasının nişanı var onun içinde bir villa kiralamışlar villanın bahçesinde olacak.
Tarihler çok yakın ve benim elimde giynebileceğim hiçbirşey yok..iki tane ayrı kıyafete de verebilecek param yok..ne tarz bişey giymemi veya almamı önerirsiniz..ikisinede uyum sağlayabilicek birşeyler arıyorum..bakmadığım mağazada kalmadı artık çaresizim

Canım nişan için de düğün içinde uyacak kıyafet bence mini abiye kıyafetlerdir.Çok yakının değilse eğer çok abiyeye de kaçma siyah ama tarz bir elbise durumu kurtarır hani farklılık yaratmak için çanta-ayakkabıyı ve aksesuarı farklı kullanabilirsin.İyi eğlenceler:)

Canım nette şunları buldum japon style 4 renk abiye elbise şifon 2013 modas GittiGidiyor'da 79444493 bu uzun olan düğünde giynilebilir..

HEMEN TESLIM***JAPON STYLE ELBISE 4 RENK GittiGidiyor'da 83028758

Bu kısa olan da nişanda olabilir diye düşündüm..gezmediğim mağaz akalmadı..birini sipariş etsem mı

Bence kısa olanı sipariş et...Hem düğünde hem nişanda giyersin...Ama uzun da güzelmiş takılarla falan onu da nişanda giyilebilecek hale getirebilirsin:) Evet olabilir.Senin vücudun güzel üzerine oturan mini bir elbise de hoş durur aslında:)

Kısa olanın pembe renklisi hoşuma gitti..kısa nişanda giynilebilirççaslında düğündede giynilebilir..şimdi uzunu alsam nişan için abartılı olabilir..fakat kısayı ikisinede uydururum diye düşündüm

Kısa olanın pembesini ben de begendim onu al:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…