1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
slmlar
01 nisan da transfer olanlar kimler.
Benim de transferim 01 nisan da oldu. saka gibi dedim doktordan ilk duyunca

inşallah canım. sabırla bakliyorum bebişlerimi.

benimde 1 nisan da oldu canım
ınş ikimizde hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm diye yazarız buraya

inşallah canım. hem de ikiz olur inş. ne de olsa 3.deneme 2 embriyo biz bunu hakeetik değilmi ama

inşallah canım. hem de ikiz olur inş. ne de olsa 3.deneme 2 embriyo biz bunu hakeetik değilmi ama
sennde mi 3.deneme canım
hadi ınş ikimzde kavuşruuz
ikizlerimizi konuşalaım hadi şimdi ne dersin
1 kız 1 oğlan olsun
odasını hayal ediyorum bennnn
ayyy çok güzel

arkadaslar Rabbim saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıp etsın demek geldı ıcımden nedense.sankı tutunmuslar ve kucagınıza almaya kaldı iş.bılmıyorum boyle dıyesım geldı inşallah ıcıme dogmustur da 10 gun sonra hamıleyımmm yazarsınız.bende nasıpse mayısta ılk denememe baslıycam sonrada darısı bana olsun ınsallah.AMİN.

güzel duan için teşekkür ediyorum bende
ınş sende ilk denemnde kavuşursun

sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.....

canlarım yaaa şu an tutunmuşlardır dimi.. ayyy daha çok var sonuca ama.tuttuğuna inanmak istiyorum
evet canım bir kız bir erkek olsa ne iyi olur dimi? bir de bizimliler çift yumurta ikizi oluyor değil mi? yani irbirlerinin aynısı olmayacaklar:)

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım, ağzından bal damlıyor. eee sana da az kalmış hayırlısı hepimiz için.

hadi ikinize de hayırlı olsun diyorum. işallah pozitif haberlerinizi alırız burdan. bir de ikinizde kötü bir gün geçirerek transfer olmuşsunuz alalhım yüzüneze bakar işallah

Ssğol Gabielle. Hakikaten transfer öncesi çok kötü oldum umarım sonu güzel olur, tüm çektiklerimizi unutturur bize..

sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.....
Yavrucuna kavusmana az kalmış çok heyecanlısındır şimdi. Bize de nasip olur inşallah.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

ee başka kimse yok mu transferi olan

Allah'ın izni ile 3. gün de bitti. yavrucaklarımız bizimledir inşallah.

güncel konu arkadaşlar

arkadaşlar transfer olup da geri sayan yok mu yahu. günler nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz

selam canım
benim azğımın kenarları çok fena yara oldu yaa
bu bir belirti mi ki
bunun dışında bi sıkıntım yok

selam canım
benim azğımın kenarları çok fena yara oldu yaa
bu bir belirti mi ki
bunun dışında bi sıkıntım yok
canım normalde olmuyorsa hiç ve şimdi olduysa belirti olabilir.hadi hayırlısı az kaldı. bende hiiç belirti yok. bekleyelim sessiz sedasız yerleşti galiba bizim yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…