slmlar
01 nisan da transfer olanlar kimler.
Benim de transferim 01 nisan da oldu. saka gibi dedim doktordan ilk duyunca
sennde mi 3.deneme canıminşallah canım. hem de ikiz olur inş. ne de olsa 3.deneme 2 embriyo biz bunu hakeetik değilmi ama
arkadaslar Rabbim saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıp etsın demek geldı ıcımden nedense.sankı tutunmuslar ve kucagınıza almaya kaldı iş.bılmıyorum boyle dıyesım geldı inşallah ıcıme dogmustur da 10 gun sonra hamıleyımmm yazarsınız.bende nasıpse mayısta ılk denememe baslıycam sonrada darısı bana olsun ınsallah.AMİN.
teşekkürler tatlım, ağzından bal damlıyor. eee sana da az kalmış hayırlısı hepimiz için.arkadaslar Rabbim saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıp etsın demek geldı ıcımden nedense.sankı tutunmuslar ve kucagınıza almaya kaldı iş.bılmıyorum boyle dıyesım geldı inşallah ıcıme dogmustur da 10 gun sonra hamıleyımmm yazarsınız.bende nasıpse mayısta ılk denememe baslıycam sonrada darısı bana olsun ınsallah.AMİN.
Yavrucuna kavusmana az kalmış çok heyecanlısındır şimdi. Bize de nasip olur inşallah.sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.....
canım normalde olmuyorsa hiç ve şimdi olduysa belirti olabilir.hadi hayırlısı az kaldı. bende hiiç belirti yok. bekleyelim sessiz sedasız yerleşti galiba bizim yavrucaklarselam canım
benim azğımın kenarları çok fena yara oldu yaa
bu bir belirti mi ki
bunun dışında bi sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?