1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rabbim inşallah senin de yüzünü güldürür...benim hataya sakın düşme...en azından bir kere üzülürsün...ben idrar testinde ağladım, şimdi kan testinde de bir posta ağlarım...üzülmem diyodum ama mümkün değil...her yolculuk yeni bir zorluk bizim için...ilk denemem çok kolay olmuştu...ama ikincide çok acılar çektim, zor oldu...Rabbim büyüyk acılar vermesin inşallah..buna da dayanırız

idrarda hemen çıkmaz idrarda 12.gün negatif olup kanda pozitif olanlar var umutsuzluğa kapılma sakın

hadi artık güzel haberini bekliyoruz canım , belli olmadımı sonuç artık . güzel bir rakam yaz bizee..

hadi artık güzel haberini bekliyoruz canım , belli olmadımı sonuç artık . güzel bir rakam yaz bizee..

çok ama çok isterdim 0,33 haricinde güzel bir rakam yazmayı...şimdi biraz kendime gelebildim.olmadı maalesef...embriyoloğun bu kesin tutacak, çok kaliteli embriyolar demesi kadar boş herşey...İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz...ikinci denememin kollarımda ve yüreğimde bıraktığı mor izlerle beraber umutlarımı da şimdilik ggeçmişe gömüyorum ben..Allah nasip ederse temmuz ağustos ya da eylul de 3. ve son kez deneyeceğiz...

canım sana şuan nedesek boş ALLAH sabır versin sakın pes etme

canım üzülmede desekte boş tabi.hayırlsını diliyoruz biz unutma. doğru zaman geldşiğinde mutlaka olacak canım

Hoşgeldin canım aramıza. Biz belirti aramaktan son günlerimizi bir keyiflei geçiremiyoruz şu günlerde test tarihimize 4-5 gün kaldı. Canım senin 2.deneme 2 adet mi embriyo verecekler yaştan dolayı mı yoksa özel bir sebep mi var ? Uamrım ikizlerimize kavuşuruz hemencecik...
Şimdiden hayırlı olsun tedavin

Canım şu an ne yazarsak yazalım seni teselli etmeyecek. Hepimiz geçtik bu yollardan lütfen 3. ve son kez deme. Allah bize sağlık sıhhat verdiği sürece maddi olarak da sıkıntımız olmasın bu hayalden vazgeçmeyeceğiz biliyoruz dimi..
Hadi şimdi toparlan 12 . gün testini yenile sonra yeni rotalar çiz kendine.

yaptırmadın dimi test canım hadi bak hsonu geçsin ptesi ye ne kaldı şunun şurasında

Canım olacaksa tek yumurta bile yeterli, ama olmayacaksa onlarca yumurta olsa bile booş..
Allah büyüktür neylerse güzel eyler.

Son düzenleme:

Hosbulduk :))
Yasım 32,o yüzden ilkinde hakkım 1 taneydi,şimdi ikincide 2 tane isteme hakkımız varmış.bende bu kadar zorluk yasıyoruz bari iki olsun dedim.... İnşallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuslardir size... İlkinde benimde zaman hiç gecmemişti en zoru beklemek zaten....

hımm güzel ya ben 3.denemede 2 embriyo koydurabildim. en iyisini yapmışsın..
sabırla mutlu haberi alacağımız günü bekliyorum. şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana

Günaydınlar,
benim test tarihim 12 nisan
şafak 3 yani.
ne belirti var şu an vücudumda nede başka bir şey..

Günaydınlar,
benim test tarihim 12 nisan
şafak 3 yani.
ne belirti var şu an vücudumda nede başka bir şey..

günaydınnn benim test tarıhımde yarın ama ben bu akşam yaptıracağım her halde ne var ne yok belli dir artık yarın sabah yatıracagımı bugun akşam yaptıracagım
sürekli rüyalarıma göriyor artık rüyamde sonuç 126 idi, hayırlısı işallahh ama bende de hiç belirti yok artık

sanırım belirti olmaması normal... dondurulmuşlarla denediniz di mi...
ilk seferde hissedilenler yumurta toplama işlemi için alınan ilaçlardan kaynaklanıyor zaten...
heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı kızlar:)))
benim transferimde yarın 10.00da:))) heyecandan uyuyamamıştım geçen sefer...
ve yumurta toplamadan 5gün sonrası olduğu için çok gazım vardı,transferim sıkıntılı olmuştu...
şimdi ise vücudumda hiçbir ağrı sızı yok... bende o yzden pek belirti bulamayacağım sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…