seninle aynı gün trasnfer olmuşuz. bende bugun verecektim kan aslında ama ,vazgeçtim . bende sen gibi sürekli gel gitler yaşadım ama dayanalım dedim ve bu konuyu aklımdan çıkartmak istiyorum pazartesiye kadar. eğer olmazsa da çok üzülmek istemiyorum ama ne mümkün
çok teşekkür ederim..aslına bakarsan buradaki topikleri okurken ben de ne zaman bu kahverengi leke gelecek diye bekledim durdum...Allahım dedim eğer hamileysem bana bir işaret verecek diye hayal kurdum...dün gece o kahverengi lekeyi görünce sevinmedim desem yalan olur...ama sabah idrar negatif çıkınca bütün ümidimi kaybettim....birazdan test sonucunu almaya gidicem ama hiç hevesli değilim...4 yıldır gördüğüm 0.01 sonucu tekrar görmekten çok korkuyorum...
hadi artık güzel haberini bekliyoruz canım , belli olmadımı sonuç artık . güzel bir rakam yaz bizee..
çok ama çok isterdim 0,33 haricinde güzel bir rakam yazmayı...şimdi biraz kendime gelebildim.olmadı maalesef...embriyoloğun bu kesin tutacak, çok kaliteli embriyolar demesi kadar boş herşey...İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz...ikinci denememin kollarımda ve yüreğimde bıraktığı mor izlerle beraber umutlarımı da şimdilik ggeçmişe gömüyorum ben..Allah nasip ederse temmuz ağustos ya da eylul de 3. ve son kez deneyeceğiz...
çok ama çok isterdim 0,33 haricinde güzel bir rakam yazmayı...şimdi biraz kendime gelebildim.olmadı maalesef...embriyoloğun bu kesin tutacak, çok kaliteli embriyolar demesi kadar boş herşey...İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz...ikinci denememin kollarımda ve yüreğimde bıraktığı mor izlerle beraber umutlarımı da şimdilik ggeçmişe gömüyorum ben..Allah nasip ederse temmuz ağustos ya da eylul de 3. ve son kez deneyeceğiz...
Hoşgeldin canım aramıza. Biz belirti aramaktan son günlerimizi bir keyiflei geçiremiyoruz şu günlerde test tarihimize 4-5 gün kaldı. Canım senin 2.deneme 2 adet mi embriyo verecekler yaştan dolayı mı yoksa özel bir sebep mi var ? Uamrım ikizlerimize kavuşuruz hemencecik...merhaba arkadaşlar,
heyecanlı bekleyişleriniz inşallah müjdeli haberlerle neticelenir...
benim ilk denememde martta olmuştu,21martta negatifi öğrenmiştim...
1nisan değil ama 2.denemem ben de aranıza katılmak istiyorum:)))
benim 2. transferim 11 nisan pazartesi 2 dondurulmuşumla olacak:))) inşallah bende ikiz annesi olacağım:))
ilk seferimde bende hergün adet olacak gibiyim,göğüslerim acıyordu ama dolgunlaşmamıştı,test gününden 2 gün önce tüm belirtilerim bitmişti...hissetmiştim tutmadığını.
daha önce normal yolla bir gebeliğim olmuştu,onda göğüslerim çok gerilmiş taş gibi olmuştu...
sonrasında erken düşük yapmıştım...
benim hikayem kısaca böyle...
yaptırmadın dimi test canım hadi bak hsonu geçsin ptesi ye ne kaldı şunun şurasındaseninle aynı gün trasnfer olmuşuz. bende bugun verecektim kan aslında ama ,vazgeçtim . bende sen gibi sürekli gel gitler yaşadım ama dayanalım dedim ve bu konuyu aklımdan çıkartmak istiyorum pazartesiye kadar. eğer olmazsa da çok üzülmek istemiyorum ama ne mümkün
Canım olacaksa tek yumurta bile yeterli, ama olmayacaksa onlarca yumurta olsa bile booş..benim ilk deneme canım . ama benim zamanım yok , bana erken menopoz teşhisi kondu ve tek bir yumurta bulunabildi, oda orta kalitede idi ama yinede şansımızı denemek istedik. bundan dolayıda çok umutlu değilim açıkcası ama allahın dediği olur diyor yine de umutla bekliyoruz işte. bundan sonra ki zamanlarda eğer negatif olur i,s yine deneyeceğiz tabiki yumurta oldugu sürece
yaptırmadım canım ama sürekli kafamda.
ama beklerim artık bu kadar bekledikten sonra :)
Hoşgeldin canım aramıza. Biz belirti aramaktan son günlerimizi bir keyiflei geçiremiyoruz şu günlerde test tarihimize 4-5 gün kaldı. Canım senin 2.deneme 2 adet mi embriyo verecekler yaştan dolayı mı yoksa özel bir sebep mi var ? Uamrım ikizlerimize kavuşuruz hemencecik...
Şimdiden hayırlı olsun tedavin
hımm güzel ya ben 3.denemede 2 embriyo koydurabildim. en iyisini yapmışsın..Hosbulduk :))
Yasım 32,o yüzden ilkinde hakkım 1 taneydi,şimdi ikincide 2 tane isteme hakkımız varmış.bende bu kadar zorluk yasıyoruz bari iki olsun dedim.... İnşallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuslardir size... İlkinde benimde zaman hiç gecmemişti en zoru beklemek zaten....
Günaydınlar,
benim test tarihim 12 nisan
şafak 3 yani.
ne belirti var şu an vücudumda nede başka bir şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?