Sayılı gün geçiyor muş gerçekten ama sen gel bide biz bekleyenlere sor dimi şükür hayırlısı ile 2 mizinde 5 günü kaldı sonuc almaya benim test tarihim 12 nisan salı seninde öyle değil mi transfer gününüde sayıyorlar acaba dondurulmuş olduğundan mı?zaman geçmez gibi geliyordu ama çok şükür yarıladık canım
ben dünden beri çok kötüyüm
halim yok,elim ayağım tutmuyor.yatıyorum sürekli
ınş bebişler tutunuyordur
ben erken test yapmayı düşünmüyorum canım
elimde bi idrar testi var ama belki salı sabah o da belki
hayrlısı ile çarşamba buraya hamileyizzzz diye yazarız beraber
benim de 8. günümü canım test tarihin senin ptesi. değil mi? haftasonu hayırlısı ile bir geçse ptesi sen salı ben çarşamba ankara 06 güzel haberleri versek peşi sıra..Slm benimde bugun 9.günüm .bende bugun dayanamayıp test yaptıracaktım ama vazgeçtim . çünkü düşündüm ki 12 . gün diyorlarsa vardır bir bildikleri.beklmek daha doğru olacak sanırım .ama zorrrr.
önceleri ağrılarım oldu bacak kasık , ama hepsi kesildi bazen kasıklarımda hafifçe bir batma oluyor ama başka bişi yoksanırım olumsuz bir sonuç olucak benimkisi , çünkü belirti hiç biişi yok ,hiç bişi hisettmiyorum . ama yinede umudum var .sizde durumlar nedir kızlar ???
Slm benimde bugun 9.günüm .bende bugun dayanamayıp test yaptıracaktım ama vazgeçtim . çünkü düşündüm ki 12 . gün diyorlarsa vardır bir bildikleri.beklmek daha doğru olacak sanırım .ama zorrrr.
önceleri ağrılarım oldu bacak kasık , ama hepsi kesildi bazen kasıklarımda hafifçe bir batma oluyor ama başka bişi yoksanırım olumsuz bir sonuç olucak benimkisi , çünkü belirti hiç biişi yok ,hiç bişi hisettmiyorum . ama yinede umudum var .sizde durumlar nedir kızlar ???
bana göre 12.günde çıkacak olan 9.günde de çıkar...ben sabah kan verdim 3 gibi belli olacak..transferin ilk gününden beri belirti aramaktan kendimi helak ettim...bugun sabah da negatif çıkan idrar testinden sonra kalan gücümü de ağlayarak tükettim...adetime daha çok olmasına rağmen dün gece bir iki damla kahverengi leke geldi, bugün bişey yok..ama sanırım crininodandır..Hayırlısı olsun inşallah
bana göre 12.günde çıkacak olan 9.günde de çıkar...ben sabah kan verdim 3 gibi belli olacak..transferin ilk gününden beri belirti aramaktan kendimi helak ettim...bugun sabah da negatif çıkan idrar testinden sonra kalan gücümü de ağlayarak tükettim...adetime daha çok olmasına rağmen dün gece bir iki damla kahverengi leke geldi, bugün bişey yok..ama sanırım crininodandır..Hayırlısı olsun inşallah
benim de 8. günümü canım test tarihin senin ptesi. değil mi? haftasonu hayırlısı ile bir geçse ptesi sen salı ben çarşamba ankara 06 güzel haberleri versek peşi sıra..
canım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor benimde sol bacak ve çok az da olsa kasık ağrım oldu haa bide dudaklarım acaip kurudu, ağzımın kenarında yara,yüzümde sivilce çıktı ama bunlar belirti midir bilemem zaten 9 nisan da regl zamanım yani ondan da olabilir.
Senin kaçıncı deneme ve nerede yaptırdın ?
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin belkide yerleşme kanamasıydı
benim ilk deneme canım . ama benim zamanım yok , bana erken menopoz teşhisi kondu ve tek bir yumurta bulunabildi, oda orta kalitede idi ama yinede şansımızı denemek istedik. bundan dolayıda çok umutlu değilim açıkcası ama allahın dediği olur diyor yine de umutla bekliyoruz işte. bundan sonra ki zamanlarda eğer negatif olur i,s yine deneyeceğiz tabiki yumurta oldugu sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?