1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah'ın izni ile 5 gün geride kaldı. 7 gün daha sabredecek miyiz yoksa erkenden test yapsak mı?

Nisan Transferi olan arkadaşlar pek yok yada yazmıyorlar..

Bu arada test yaptıran var mı?

Ya da belirtisi olan var mı?
bende hafif bir kasık ağrısı adet öncesi gibi, sol bacağımda iğne saplar gibisinden bir kaç kez ağrı girdi.
hafif gögüslerim dolgunlaştı başka da bir şey yoook..
Hadi Hayırlısı

Test zamanıma 5 gün var ama ben dayanamayıp 2 gün içerisinde yapabilirim..

kişi olarak çok iyi biri ,ve çok bilgili ama ilkinde çok inandım olmayınca değiştirme kararı aldım.
ama hala bir şey olsa arar kendisinin fikrini sorarım.

zaman geçmez gibi geliyordu ama çok şükür yarıladık canım
ben dünden beri çok kötüyüm
halim yok,elim ayağım tutmuyor.yatıyorum sürekli
ınş bebişler tutunuyordur
ben erken test yapmayı düşünmüyorum canım
elimde bi idrar testi var ama belki salı sabah o da belki
hayrlısı ile çarşamba buraya hamileyizzzz diye yazarız beraber

Sayılı gün geçiyor muş gerçekten ama sen gel bide biz bekleyenlere sor dimi şükür hayırlısı ile 2 mizinde 5 günü kaldı sonuc almaya benim test tarihim 12 nisan salı seninde öyle değil mi transfer gününüde sayıyorlar acaba dondurulmuş olduğundan mı?
halsizlik mi var üzerinde canım bol su iç,ceviz,badem taze meyve sebze eksik etme beslenmende olur mu bir de iş güç yapma bol bol dinlen. Unutma biz ikiz annesi olacağız şimdi dinlenelim ki sonra enerjimiz kalsın dimi ama

bugün ben hayaller dünyasında geziyorum ikiz,biri kız biri erkek odalarını bile düşündüm tek odayı 2 si için kullanacağım ama renk konusunda beyaz olması taraftarıyım .
birinin yatak örtüsü süsü püsü mavi , diğerinin pembe ile tamamlarım felan gibilerinden dalmaya başladım.
ahhhh ahh sağlıcakla gelsinlerde ben onlara ne ciciler alacam

Slm benimde bugun 9.günüm .bende bugun dayanamayıp test yaptıracaktım ama vazgeçtim . çünkü düşündüm ki 12 . gün diyorlarsa vardır bir bildikleri.beklmek daha doğru olacak sanırım .ama zorrrr.
önceleri ağrılarım oldu bacak kasık , ama hepsi kesildi bazen kasıklarımda hafifçe bir batma oluyor ama başka bişi yok sanırım olumsuz bir sonuç olucak benimkisi , çünkü belirti hiç biişi yok ,hiç bişi hisettmiyorum . ama yinede umudum var .sizde durumlar nedir kızlar ???

benim de 8. günümü canım test tarihin senin ptesi. değil mi? haftasonu hayırlısı ile bir geçse ptesi sen salı ben çarşamba ankara 06 güzel haberleri versek peşi sıra..
canım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor benimde sol bacak ve çok az da olsa kasık ağrım oldu haa bide dudaklarım acaip kurudu, ağzımın kenarında yara,yüzümde sivilce çıktı ama bunlar belirti midir bilemem zaten 9 nisan da regl zamanım yani ondan da olabilir.
Senin kaçıncı deneme ve nerede yaptırdın ?

Son düzenleme:
2.tüp bebek denemem.30 mart da transferim oldu..bugün 9.günüm. sabah kan verdim,öğleden sonra belli olacakmış...gelirken idrar testi aldım yaptım 4 senedir olduğu gibi yine negatif...ağlamaktan gözlerim şişti...şu mübarek saat yüzü suyu hürmetine Rabbim ne olur bizlere de tattır annelik duygusunu ne olur..

bana göre 12.günde çıkacak olan 9.günde de çıkar...ben sabah kan verdim 3 gibi belli olacak..transferin ilk gününden beri belirti aramaktan kendimi helak ettim...bugun sabah da negatif çıkan idrar testinden sonra kalan gücümü de ağlayarak tükettim...adetime daha çok olmasına rağmen dün gece bir iki damla kahverengi leke geldi, bugün bişey yok..ama sanırım crininodandır..Hayırlısı olsun inşallah

merhaba arkadaşlar,
heyecanlı bekleyişleriniz inşallah müjdeli haberlerle neticelenir...
benim ilk denememde martta olmuştu,21martta negatifi öğrenmiştim...
1nisan değil ama 2.denemem ben de aranıza katılmak istiyorum:)))
benim 2. transferim 11 nisan pazartesi 2 dondurulmuşumla olacak:))) inşallah bende ikiz annesi olacağım:))

ilk seferimde bende hergün adet olacak gibiyim,göğüslerim acıyordu ama dolgunlaşmamıştı,test gününden 2 gün önce tüm belirtilerim bitmişti...hissetmiştim tutmadığını.
daha önce normal yolla bir gebeliğim olmuştu,onda göğüslerim çok gerilmiş taş gibi olmuştu...
sonrasında erken düşük yapmıştım...
benim hikayem kısaca böyle...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin belkide yerleşme kanamasıydı

seninle aynı gün trasnfer olmuşuz. bende bugun verecektim kan aslında ama ,vazgeçtim . bende sen gibi sürekli gel gitler yaşadım ama dayanalım dedim ve bu konuyu aklımdan çıkartmak istiyorum pazartesiye kadar. eğer olmazsa da çok üzülmek istemiyorum ama ne mümkün

benim ilk deneme canım . ama benim zamanım yok , bana erken menopoz teşhisi kondu ve tek bir yumurta bulunabildi, oda orta kalitede idi ama yinede şansımızı denemek istedik. bundan dolayıda çok umutlu değilim açıkcası ama allahın dediği olur diyor yine de umutla bekliyoruz işte. bundan sonra ki zamanlarda eğer negatif olur i,s yine deneyeceğiz tabiki yumurta oldugu sürece

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin belkide yerleşme kanamasıydı

çok teşekkür ederim..aslına bakarsan buradaki topikleri okurken ben de ne zaman bu kahverengi leke gelecek diye bekledim durdum...Allahım dedim eğer hamileysem bana bir işaret verecek diye hayal kurdum...dün gece o kahverengi lekeyi görünce sevinmedim desem yalan olur...ama sabah idrar negatif çıkınca bütün ümidimi kaybettim....birazdan test sonucunu almaya gidicem ama hiç hevesli değilim...4 yıldır gördüğüm 0.01 sonucu tekrar görmekten çok korkuyorum...

ilk denememde benimle transfer olan arkadaşımın iki yumurtası oluşmuştu.sonuçta orta kalite tek embriyosu olduğu için o kadar çok ağlamıştı ki...diğer arkadaş ve benim bir sürü embriyomuz vardı...sonuç o tek embriyo tuttu, sonucunda o güldü biz ağladık...sayı ve kalite hiç önemli değil arkadaşım..Rabbim ol desin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…