1 saat önce anne olacağımı öğrendim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.377
29.644
798
selam arkadaslar hıc bır hamılelık belırtım olmamasına ragmen sadece adet gecıkmem ve asırı uyuma ıstegım dogrultusunda test yaptım ve pozıtıf cıktı ama sevınemıyorum yeni evlıyım ve esım ıstemıyor

canım hayırlı uğurlu olsun bu senin ilk bebeğin sakın aldırma eşin istemiyorsa neden korunmamış ben senin yerinde olsam bu hediyeyi geri çevirmem canım yiyecek ekmeği varmış ki gelmiş bebeşin ...eşinle bir daha konuş canım ikna etmeye çalış​

uzulme canim o bebegi kucagina alinca duygulariniz oyle yogun olacak ki esin o zaman ne kadar sevinecek
bak forumda onlarca kisi anne olmak icin neler yapiyor :26: haline ynede sukret
o minicik sey Allahin size hediyesi kismeti varmis ki bu dunyada, simdi ona hamilesin
bende yeni evliyim bizdede ben istemedim esim çok istedi sadece 1 ay korundum sonrasinda hamile oldugumu ogrendim
onceleri uzuldum ama ultrasonda onu gorunce kalp atisini duyunca hersey 90derece degisti benim için
umarim yazdiklarimi dikkate alirsin hiç takilma sevin tadini çikar
tebrik ederim

Canım selam. Bende yeni evliyim. Eşim bekleyelim dedi. Bende akışına bırakalım vardır bir zamanı onunda dedim. Ben deliler gibi istiyorum bebek sahibi olmayı. Onun istekleri varsa seninde isteklerin var unutma. Bencil olunmamalı. Neyi bekliyoruzki. 27 yaşındayım. 3 senedir beraberiz ve çok aşık olarak evlendik. Artık oda istiyor ve korunmuyoruz bıraktık yani. Eşin istememekte katı olsaydı korunurdu canım. Belliki oda istiyor. İnan duyuncada çok mutlu olucak bence. Anneliğin tadını çıkar canım. İlk ayınız felan mı yoksa ?

Son düzenleme:
Benim arkadaşım da evlendikten bir kaç ay sonra hamile kaldı, hiç istemiyordu bebeği. Bebek doğana kadar eşine söylemediği kalmadı senin yüzünden oldu diye:) Ama şimdi çocuk 3 yaşında o kadar mutlu ki anlatamam:)

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim henüz 4 aylık gecen ay ertesi gün hapı kullandım ve 4 gün sonra kanamam oldu ama normal adet kanamam gibiydi bu ay korunmadık ama bebeiş olmuyo 3 gün önce kahverengi lekenlemem oldu ama test sonucu negatifti. adet görmediğim ay hamile kalabilme ihtimalim var mı ?

en eger anneye tutunduysan annen hıc bırakmayacak seni

bu ay da hamıle kalmam ımkansız gıbı ama ınsallah gelmıssındır annene bebegım

daha önceki konularında bunu yazmışsın
şimdide eşim istemiyor demişsin anlamayadım yani

wvwt onları yazdım bund anlamayacak bısey yok bebegı ben cok ıstıyodum ama esım ıstemıyor sorun bu orda esım de ıstıyor gıbı bı konu yazmamısım. anlayamamanı bende anlamadım. sımdı hamıleyım ve esım ıstemedıgı ıcın sevınemıyorum.. olay bu canım

ılk ayımız degıl evlenelı 4 ay oldu canım esımın ıstememesının nedenı meslegınden dolayı 2 yıl dogu gorevı var ve benım ısım yuzunden de onun yanına gıdemıcem ama bebegımı aldıramam bı sekılde esım ıkna olucaktır mutlaka bı cana kıymayı o da ıstemez o kadar kotu kalplı degıl

ınsallah canım henuz esıme soylemedım aksam soylemeyı dusunuyorum ınsallah o da benım gıbı sevınecektır.. hamıle kalmam cok dusuk bı rısktı hatta basvurdugum butun doktorlar oyle soylemıstı ve ben de artık duunmuyordum 1 2 yıl ama bu mucıze gıbı bırsey Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah

canım cok sagol mucızem o benım esım de ıstıyecektır ınsallah ıkna etmeye calısırım aldırack kadar gaddar degıldır ınsallah onu aldıramam

hayırlısı olsun arkadaşım. ben senin adına çok sevindim, şu anki yaşadığın şeyi ben yıllardır yaşamayı hep hayal ettim, yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki...kii isteyen tonlarca insan var, eşine lütfennnn benim sürekli yazdığım tüp bebekk bölümünü okutmanı tavsiye ederim, iyi biri olabilir eşin ancak bulunduğunuz anın kıymetini de bilmek gerekir bence..mutluluklar bebeğinizle...

canım umudunu yıtırme benım de bu ay ımkansız gıbıydı. hıc ummadıgın anda gelıverır bebegın. esıme okutucam aksam. ama sen de uzulme ne olur allah ım sana da nasıp eder bırgun yeter kı sen bebısını hep bekle tum olumsuzluklara ragmen. ben esıme ragmen bekledım ve asla aldırmam bebegımı..

Berinecim, eşine bebeğin dilinden bi mektup yaz bugün... Şöyle en duygusalından, içinden geldiği gibi. Ona söylemek istediğin herşeyi yaz. Eşinde uzakta olacağından olmasa daha iyi olur diye düşünmüş belliki ama emin ol duyuncada dünyanın en mutlu adamı olucak. Çok özel bi duygu buu.. Sakın stres yapma ve mucizenin tadını çıkar arkadaşımmm. Bizlere dua etmeyi de unutma

anlamam nedenim burdaki konundda sanki bebek beklemiyomuşsun ama olmuş gibi yazmışsın
doğru beklemiyormuşsun çünkü olmayacağını düşünüyormuşsun sonradan anladım
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin
eşinde ikna olacaktır

sagol canım ıka etme cabaların da her yolu denıcem artık evı falan mı terk etsem :)

ay canım işe yarar mı acaba genel de mektupları esım yazar ama :) bı de bebegımızın dılınden yazalım bakalım belkı sevınır. sızlere tabıkı dua ederım canım benım ya sende bı an once bebısını kucagına alırsın ınsallah saatler gecmek bılmıyor ama ben mektuba baslayayım :)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle senin adına çok sevindim çünkü bende hamileyim ve bebeğimi karnımda hissettikçe ona daha çok bağlanıyorum artık beni duyabiliyormus onunla konuşuyorum :) bana anne olduğumu o karnıma tutunduğundan beri hissettirdi. Eşimle ortak kararımızdı bebek yapmak zaten yeni evliyim hemen hamile kaldım ama eşim istemeseydi de birşey değişmezdi bebeğimi aldırmazdım bu katil olmaktan başka birşey deil. Ben sana bildiğim bir hikayeyi anlatayım annem bana hamileyken babam yapmadığını bırakmamış aldıracaksın diye ama annem direnmiş bizim buralarda çay toplanır yazları belki bilirsiniz hamile hamile çay bahçesine sokuyormuş yük taşıtıyormuş ama ben tutunmuşum annem beni bırakmadı diye bırakmamışım annemi. Tabi zaman geçtikçe kürtaj riskli duruma gelmiş bu sefer de üstten aldıralım diye demiş babam aslında sadece babamın suçu yok babaannem halamlar herkes babama baskı yapıyormus babam da anneme... annem hamileliği sırasında sürekli bulantı kusma baayılma geçiriyormus ve hep serum ile besleniyormus bu yüzden karnında su ikizi olmus 5. aydan sonra bebek bi tarafa su bi tarafa ayrılıyormus anneme çocugun sakat olacak demişler yine istemiş ama beni babamlar bunu duyunca rahat bırakır mı annemi burnundan getirmişler hamileliğini annemin doğum yapacagı an gelmiş karnı tabi kocaman su ikizi oldugundan gezemiyormus falan bi panik halinde doktora götürmüşler işte ben doğmuşum iki erkek çocuktan sonra sapasağlam kusursuz kız bebek dünyaya gelince herkez sevinmiş tabi o kadar eziyeti de anneme boşuna yaptığını anlamış hersey ben doğana kadardı ondan sonra her erkek yumuşuyor. Demem o ki babam bile ben doğunca yumuşadı senin kocan sen söyleyince bile sevinecektir..Bebeğinle saglıklı güner dilerim sana...

canım dedıgım gıbı ben de yenı evlıyım esım cocuga karsı degıl ama polıs oldugu ıcın dogu gorevı var ben de ısımden dolayı onunl gıdemıcem o yuzden hamıle kalırsam benı burda bırakmaktan korkuyordu.. ben ısımı bırakıp esımle gıtmeye hazırım cocugum ıcın babamız anlayıslı emınım o da ısteyecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…