Bebek Beslenmesi 1 saatte, çeyrek muz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kumanda, şarj kablosu
Kumanda, şarj kablosu,terlik biz sakladkça bulup kemiriyor...Bu çabayı yemeklere verseydi ruhen daha sağlıklı bi annesi olurdu... Gıpta ediyorm şu saatte şurda buluşalm diyen annelere.bizimkinin bi yeme saati yok. Yeme süresi yok.. Sandalye de kaşık tutmakdan ellerim ağrıyor artk.eline herşeyi veritorz bakıp oyalansın. Diye.krem,parfüm şişesi,anahtarlık,cüzdan işte aklına ne gelirse.. Bi yandanda telefondan çizgi film

Kumanda, şarj kablosu
Kumanda, şarj kablosu,terlik biz sakladkça bulup kemiriyor...Bu çabayı yemeklere verseydi ruhen daha sağlıklı bi annesi olurdu... Gıpta ediyorm şu saatte şurda buluşalm diyen annelere.bizimkinin bi yeme saati yok. Yeme süresi yok.. Sandalye de kaşık tutmakdan ellerim ağrıyor artk.eline herşeyi veritorz bakıp oyalansın. Diye.krem,parfüm şişesi,anahtarlık,cüzdan işte aklına ne gelirse.. Bi yandanda telefondan çizgi film

İlk oğlumda savaşırdım resmen yesin diye
3 yaşında hala aynı
Günde bı öğün yese kendi isteğiyle diğer öğünler zorla
7 aylık ikizlerim var
Yere kocaman sofra bezi seriyorum saçlarına kadar yemek oluyoruz dökülüyor saçılıyor yiyen yiyo yemeyene uğraşmıyorum
Aç olan ister zaten
Bı de ne kadar yesin diye uğraşırsan o kadar yemiyorlar

Persentili düşük.boyu aylarca hep aynı kaldı...artık ısrarcı değililm sabrım yok çünkü.sadece çok sinirli bi anneyim

Hiçbir çocuk kendini açlıktan öldürmez. Yemezse üstelemeyin ne zaman mama derse de eline ne yaptıysanız ondan verin, bir şekilde yiyecek yani. Sizle inatlaştığı için de yemiyor olabilir, bebekler elinde kaşık yemek yedirmeye zorlayan annelerden hoşlanmaz. "Demek ki kötü bir şey ki yemeye zorluyor beni" diye düşünür. Zorlamayın.

Butun cocuklar bayilir salataliga domatese havuca benimki daha birkere bile tatmadi bunlari
Benimkide tadını bilmez.bi insann hiç beğendiği bi şey olmaz yokk işte.muzu yemiyor diyorum aaaa muzu her çocuk sever tatlı ya diyorlar..yok işte sevmiyor yemiyor

Sizin yorumlarınızı hep beğenirim
Özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim??

Acıkınca yiyen tipden değil işte..bu sefer iyice midesi küçülüyor.yemedikçe yemiyor.sanki diyette.

Bwnimki de diliyle dokunuyor sonra kafasini ceviriyo, eline veriyorum minciklayip eziyor kafasinq suruyor deli olucam 14 aylik hala 8 kg (((

Acıkınca yiyen tipden değil işte..bu sefer iyice midesi küçülüyor.yemedikçe yemiyor.sanki diyette.

Nereye kadar yemeyecek ki bir şekilde acıkacak. Açlık grevine girecek hali yok çocuğun. :) Birkaç gün hiç üstelememeyi bir deneyin bence.

Profilinize bakmamistim :)
Dediğiniz çok doğru bana da konumda yardımcı olmustunuz
ağlamalarimiz azaldı çok şükür

Yaa çok sevindim. :) Dediğim hocayla konuştunuz mu hiç yoksa gerek kalmadı mı? (Hanımefendinin de konusunu sabote etmek istemiyorum bir yandan kusura bakmayın konu sahibi)

Yaa çok sevindim. :) Dediğim hocayla konuştunuz mu hiç yoksa gerek kalmadı mı? (Hanımefendinin de konusunu sabote etmek istemiyorum bir yandan kusura bakmayın konu sahibi)
Konuyu açana kadar çok gergindim
Oğlum ne zaman ağlamaya başlasa bende kızmaya başlıyordum
Aylarca mücadele ettim başaramadım ya
Ama gelen yorumlardan sonra eve çok misafir geldi bizde gittik
Çocuklarla olan iletişiminde hiç müdahil olmadım zaten ağlamaya başladı baktı ben aşırı tepki vermiyorum bı iki dakika sonra sustu kendi halletti herşeyi:))
Şimdilik beklemedeyim bakalım umarım bı daha kriz yaşmaayız

Sizinle daha öncede görmüşdk bu yeme sıkıntısını...
Evet bizim tabağmzda bardağmzda elimizde ne varsa ister uzanır ağzına verince çiğner tükürür.yutmak istemiyor.midesine bişey gider de azcık vitamin et olur diye korkuyor herhalde.dil zaten hep dışarda savunmada ittiriyor hemen.
Dr lar banada aç bırak dediler.. En son dedim beni anlamanz için 24 saat bizi izlemenz gerek.bu sefer de aldığm cevap her çocuğun yapısı farklı seninkinde sarı inadı var...

Ek gıdalara kaçıncı ayda geçtinşz bilmiyorum ama bence 4. Ayda yavaş yavaş başlamak gerekiyo ilerleyen aylarda bu tarz sorunları yaşamamak için. Birçok doktorda bunu söylüyor.
İki oğlum var ikiside beni emmedi mamayla devam ettik ve 4. Ayda ek gıdaya başlamıştım. Küçük oğlum 8 aylık şuan ve deli gibi çok iştahlı ve severek sebzeli bulgur pilavı yiyor.
Mutfağınızı müsayit biyerine mama sandalyesini koyup altına sofra bezi serin önüne makarna koyun salatalık havuç muz elma armut verin kendi kendine yemeye çalışsın bebekler çok büyük zevk alıyolar bundan.
Bırakın döküp saçsın yeterki yesin vitaminlerinden alsın. Ama son çare olarak iştah açıcı vitaminlerden önerebilirim.

Valla eltimin bir.yas arayla iki çocuğu vardı ikisinede yemek.yedirmek zulumdu peşinde koşuyordu resmen hemde afrikalı gibiydi çocukları hiçbirşey ise yaramıyordu şuan 10 yaşında biri 9 yaşında biri kız hala yemiyor fazla oğlan daha iyi o yemeye başladı bir.yasinda bir.tane daha bebeği oldu o da tam tersi valla 4 ay bitince ek.gidaya başladı çocuk elimizde bardak çatal görünce çıldırıyordu 5 aylıkken aşure yicem.diye ortalığı yıkmıştı bana geldiğinde resmen çığlık atıyordu annesi versin diye şuan hala aynı biraz karakterle alakalı oluyor bence eşim de cok.sever yemek yemeyi ona çekmiş diyoruz biz
Bence siz çok umursamayın 10 aylık olsada çok zekiler valla ne için uğraştığınızı biliyorlar aç kaldım mecbur yiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…