Kumanda, şarj kablosuAyynii benim oğlan. Doğduğundan beri hep savaş içindeyiz. Meme reddi bizde de oldu 3.5 ay mücadele ettim. Sütüm var ve emmiyor! Emeceksin dedim 6 saat aç bıraktığım oldu derken emmeye başladı ama öyle ağzının ucuyla mecburiyetten
Ek gidaya başladık ayrı savaş. Ağzına ne versem bağırıp tükürüyor. Önüne koyuyorum kendi yesin heveslensin blw ise yarar belki diyorum her ne olursa olsun hamur gibi yogurup atıyo ağzına sürmüyor bile. Saçma sapan herşeyi ağzına sokar. Kumanda,telefon,oyuncaklar vs. ama yiyecek şeyler aslaa!
1 haftadır balık yağına başladık birde doktor devam sütü ver dedi onu veriyorum içiyor bakalım nereye kadar böyle devam edecek. 1 yaşına girdi 2 gün önce aynı ayda doğanlar tosun gibi benm ki Afrikalı.
Yemek yemediği gibi uyumuyor huysuz sürekli miz miz ömrümü yiyoramma şikayet ettim ha çaresi varsa yazsınlar öğrenelim
Kumanda, şarj kablosu,terlik biz sakladkça bulup kemiriyor...Bu çabayı yemeklere verseydi ruhen daha sağlıklı bi annesi olurdu... Gıpta ediyorm şu saatte şurda buluşalm diyen annelere.bizimkinin bi yeme saati yok. Yeme süresi yok.. Sandalye de kaşık tutmakdan ellerim ağrıyor artk.eline herşeyi veritorz bakıp oyalansın. Diye.krem,parfüm şişesi,anahtarlık,cüzdan işte aklına ne gelirse.. Bi yandanda telefondan çizgi filmAyynii benim oğlan. Doğduğundan beri hep savaş içindeyiz. Meme reddi bizde de oldu 3.5 ay mücadele ettim. Sütüm var ve emmiyor! Emeceksin dedim 6 saat aç bıraktığım oldu derken emmeye başladı ama öyle ağzının ucuyla mecburiyetten
Ek gidaya başladık ayrı savaş. Ağzına ne versem bağırıp tükürüyor. Önüne koyuyorum kendi yesin heveslensin blw ise yarar belki diyorum her ne olursa olsun hamur gibi yogurup atıyo ağzına sürmüyor bile. Saçma sapan herşeyi ağzına sokar. Kumanda,telefon,oyuncaklar vs. ama yiyecek şeyler aslaa!
1 haftadır balık yağına başladık birde doktor devam sütü ver dedi onu veriyorum içiyor bakalım nereye kadar böyle devam edecek. 1 yaşına girdi 2 gün önce aynı ayda doğanlar tosun gibi benm ki Afrikalı.
Yemek yemediği gibi uyumuyor huysuz sürekli miz miz ömrümü yiyoramma şikayet ettim ha çaresi varsa yazsınlar öğrenelim
Kumanda, şarj kablosuAyynii benim oğlan. Doğduğundan beri hep savaş içindeyiz. Meme reddi bizde de oldu 3.5 ay mücadele ettim. Sütüm var ve emmiyor! Emeceksin dedim 6 saat aç bıraktığım oldu derken emmeye başladı ama öyle ağzının ucuyla mecburiyetten
Kumanda, şarj kablosu,terlik biz sakladkça bulup kemiriyor...Bu çabayı yemeklere verseydi ruhen daha sağlıklı bi annesi olurdu... Gıpta ediyorm şu saatte şurda buluşalm diyen annelere.bizimkinin bi yeme saati yok. Yeme süresi yok.. Sandalye de kaşık tutmakdan ellerim ağrıyor artk.eline herşeyi veritorz bakıp oyalansın. Diye.krem,parfüm şişesi,anahtarlık,cüzdan işte aklına ne gelirse.. Bi yandanda telefondan çizgi filmAyynii benim oğlan. Doğduğundan beri hep savaş içindeyiz. Meme reddi bizde de oldu 3.5 ay mücadele ettim. Sütüm var ve emmiyor! Emeceksin dedim 6 saat aç bıraktığım oldu derken emmeye başladı ama öyle ağzının ucuyla mecburiyetten
Persentili düşük.boyu aylarca hep aynı kaldı...artık ısrarcı değililm sabrım yok çünkü.sadece çok sinirli bi anneyimCocugunuzun kilo boyu orani iyise normal ise ozaman acikmasini bekle illaki yer. Benim oglumda nerdeyse iki bucuk yasinda hic birsey yemez desem yeri. Bende cok takiyordum elimde yemekle geziyordum yesin diye ama yok biraktim. Masanin ustune birakiyorum meyve ekmek yemek zamanina gore illaki acikinca alip yiyor bazen yemegi 6 saat bekler soguk soguk yer napiyim benimkide oyle iste
Benimkide tadını bilmez.bi insann hiç beğendiği bi şey olmaz yokk işte.muzu yemiyor diyorum aaaa muzu her çocuk sever tatlı ya diyorlar..yok işte sevmiyor yemiyorButun cocuklar bayilir salataliga domatese havuca benimki daha birkere bile tatmadi bunlari
Sizin yorumlarınızı hep beğenirimHiçbir çocuk kendini açlıktan öldürmez. Yemezse üstelemeyin ne zaman mama derse de eline ne yaptıysanız ondan verin, bir şekilde yiyecek yani. Sizle inatlaştığı için de yemiyor olabilir, bebekler elinde kaşık yemek yedirmeye zorlayan annelerden hoşlanmaz. "Demek ki kötü bir şey ki yemeye zorluyor beni" diye düşünür. Zorlamayın.
Sizin yorumlarınızı hep beğenirim
Özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim??
Acıkınca yiyen tipden değil işte..bu sefer iyice midesi küçülüyor.yemedikçe yemiyor.sanki diyette.Hiçbir çocuk kendini açlıktan öldürmez. Yemezse üstelemeyin ne zaman mama derse de eline ne yaptıysanız ondan verin, bir şekilde yiyecek yani. Sizle inatlaştığı için de yemiyor olabilir, bebekler elinde kaşık yemek yedirmeye zorlayan annelerden hoşlanmaz. "Demek ki kötü bir şey ki yemeye zorluyor beni" diye düşünür. Zorlamayın.
Acıkınca yiyen tipden değil işte..bu sefer iyice midesi küçülüyor.yemedikçe yemiyor.sanki diyette.
Profilinize bakmamistim :)Teşekkür ederim. :) Yoo özel değil, profilimde de yazıyor saklamıyorum. Psikoloğum.
Kirpiklerinden muz siliyorumBenim oğlan muzla önce bi güzel masayı siliyor sonra yüzüne gözüne saçına sürüyor ağzı hariç her yeri muz oluyor ödü kopuyo yanlislikla ağzına gelirde yer diye
Profilinize bakmamistim :)
Dediğiniz çok doğru bana da konumda yardımcı olmustunuz
ağlamalarimiz azaldı çok şükür
Sanki hala yeni doğanlar... Gelde rahat et..iştahsz bebek çok zorBwnimki de diliyle dokunuyor sonra kafasini ceviriyo, eline veriyorum minciklayip eziyor kafasinq suruyor deli olucam 14 aylik hala 8 kg(((
Konuyu açana kadar çok gergindimYaa çok sevindim. :) Dediğim hocayla konuştunuz mu hiç yoksa gerek kalmadı mı? (Hanımefendinin de konusunu sabote etmek istemiyorum bir yandan kusura bakmayın konu sahibi)
Sizinle daha öncede görmüşdk bu yeme sıkıntısını...Sizi anlayabilen bir anneyim, benim de oğlum 10 aylık.
Meme reddi ,3 aydan sonra biberon ve mama reddi yaşadım.
Dönemsel olarak yemekleri de reddetti.
Sürekli soluğu doktorda aldım, dediği şey 'aç bırakacaksın, çocuk zaten acıktığında belli eder zorlama onu yemek için' oldu.
Öyle de yaptım, 12-14 saat aç durduğunu bilirim oğlumun 5-6 aylıkken.
Şuan yemek yemeyi reddettiğinde onun yiyeceklerini sanki benimmiş gibi tabağıma koyup, gidip içeride oturuyorum 15-20 dk bekliyorum ve inanın benimkine sulanıyor.
Ben ne yer ne içersem çocuk ondan istiyor, bana özeniyor.
O sebeple önerim bu yönde olacak, kendi tabağınızın yanına onun yiyeceklerini koyun ve meraklanmasını bekleyin.
İstedikleri zaman tabağa saldırıp bir güzel alıyorlar ki ordan, inanamazsınız.
Ve sofra kültürü çok önemli, beraber onunla oturup aynı anda bir şeyler yemye çalışın, asla oyun oynarken ya da mama sandalyesinde değilken elinizle bir şeyler vermeye çalışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?