1 sene boyunca hamile kalamayanlar arkadaslar yardim

Allah kucağına almayi nasip etsin canım bişeyler sorsam yardımcı olabilirmisin ve dha once hamile kaldn mi hic
Kaldim ama cok surmedi. 7 haftalikken bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. Ben de acemi hamileyim yani. Ama konu acarsan burdakiler cevaplar.

Canım bende gecen sene dış gebelik geçirdim
1 sene gecti üstünden bişey yok henüz
Bende de aynı testleri
İster kesin

Yinede hamile kalmışsın canm esinde sorun yok yani..
Hiç bir fikrim yok belli olmaz hemen oyle. Bu sefer gittiğimde bütün tetikleri yaptıracağım insallah. Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin

Ben de 14 aydır evliyim ve ilk günden itibaren hiç korunmadık. Fakat ben de bakteri olduğu için mecbur bu ay korunmam gerekiyor. Yani bu ay da boş malesef.
Ama yine de umudum var. Benim gibi bakteriden ,iltihaplanmadan kurtulduktan sonra hamile kalanlar çokmuş. İnşallah önümüzde ki ay ben de hamile kalırım. Sizler benim duamdasınız. Rabbim tez zamanda bizlere de hayırlı evlat versin.

Son düzenleme:

ALLAH şifa versin canım o illeti bende yaşadım 1 ay çalışma olmadı sadece sağlığıma kavuşmak için dua ettim sağlıktan değerli hiçbişey yok...
Bol bol su iç

12 aydır da benim olmadı. Adetin 3.günü mü gitsem? Eşime de baktırmak istiyorum

Bende aynı durumdayım bir senelik evliyim bir kere kimyasal gebelik geçirdim sonra hiç olmadı doktora gittim adetin 3.günü geldi yalnız pazara denk geliyo yarın gidicem bende acaba alttan muayenede ediyolarmı yoksa sadece hormon testi falan mı istiyolar

Geçmiş olsun canım inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın

Ben hic hamile kalmadm canm kan aldilar ordan hormonada bakcaklarmis adette degldm

Test mi yaptılar? Adetliyken mi gitsem bilmiyorum. Ekimde gidicem, devlette randevu bulamazsam özele giderim
Kan aldilar icinde hormon testide yapiliyomus devlete gittim canm ama sana tavsiyem urolojiden eşine randevu al o bolum sperm testi yapio bosuna vakit kaybetme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…