Zaten evlenme düsünmüyorum.. tanima ve alisma sürecinde zorluk cekiorumBence hiç bulaşmayın belli ki yine mutsuz olacaksınız, zengin diye biriyle evlenilir mi ya? Ağzınız yanmış bi kere, daha mantıklı olun, bu dediğiniz mantık evliliği değil.
Icime sinmeyen inancimi evliligimin yüzünden bitmis olmasi.. zaten ask yok artik kafasindayim.. yani taniyimmi tanimayimmi diye gel gitlerdeyim.. birini begensemde sonu basla sekilde sorun olur .. kaldim böyleDerdim para tipim de iyi yazmışsınız. Adam da zengin yani istediğiniz gibi, nedir içinize sinmeyen?
Ondan emin olmasam zaten bulasmam..mantık mı aşk mı demişsiniz de bi şık daha eklemişsiniz farkında olmadan...para??bence ikinci evliliğini yapacak daha önce yara almış,minicik bi evladı olan biri olarak yüksek mevki dudak uçuklatan rakamdan önce bu adam benim evladıma nasıl davranır beni üzer mi yanımda olur mu diye sorgulayın
Icime sinmeyen inancimi evliligimin yüzünden bitmis olmasi.. zaten ask yok artik kafasindayim.. yani taniyimmi tanimayimmi diye gel gitlerdeyim.. birini begensemde sonu basla sekilde sorun olur .. kaldim böyle
Evet iste insanlar cok bencillesti burda sevgi varmi yokmu belli degil etrafta adam yok birde avrupada hic yok... ben cok dua ettim kendimle ilgili.. iste o kivilcim yaratan tipler de var fakat 1 gece sonra beni unuturlar.. öbür tipler ise eski esimden farksiz ha ona geri dönmüsüm ha siradAn biriyle beraberimKuzum mantiga yatmasi super ama sevmeden de bi omur gecmez ki
Hay agzin bal yesin . Tam aynisini ben yazacaktim senin yorumu gorunce Aklin yolu bir demek istedimmantık mı aşk mı demişsiniz de bi şık daha eklemişsiniz farkında olmadan...para??bence ikinci evliliğini yapacak daha önce yara almış,minicik bi evladı olan biri olarak yüksek mevki dudak uçuklatan rakamdan önce bu adam benim evladıma nasıl davranır beni üzer mi yanımda olur mu diye sorgulayın
Zaten evlenmekten cok korkuorum yapamam artik o düzeni... benim derdim bu adam olmasa baskasi (asik olursam baska onuda sanmiorum) insanlara alismak zor gelior.. eski esim kan kusturdu 2 sene onu zor sindirdim.. artik biri olsun hayatimda diye düsünmüstümAc degilsin acikta degilsin daha bosanali 1 sene olmus sirf zengin diye asik olmadigin adamla niye evlenesin ya daha kimler cikar karsina keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?