1 sene sonra yine buradayim hanimlar yardim lütfen

Cünkü ben aska inancini kaybetmis biriyim bari mantikla hareket ediyim diorum.. cok hakli söylemissiniz

Evet cok haklisiniz fakat sene gecti ayrildim.. belkide budur istedigim diorum bilemiorum.. zaten kendim her istedigimi yapan alan biriyim fakat karsimdaki adam cok güclü yani birseyler icerken o gözlerime bakamaz kacirir ben ise onu bastirarak bakarim yani odaklandigim seyi beynime sokmusum beyazikki.. sanki hic mutlu olamicam ben..

tek mi yasiyorsunuz yoksa oglunuzla mi ?
5 yasinda da olsa oglunuz hala cok kucuk,hayatimda biri olsun diye cocuga lutfen travma yasatmayin,elin adami ki hele orta yasa gelmis hic evlenmemis adamiyla iliski istiyorum diye cocugunuzu muhattap etmeyin.
bilmiyorum geri kafaliyim belki ama ikinci birlikteliginiz ask uzerine olmazsa adamin cocugunuza nasil davranacagini saniyorsunuz? size asik olmayan adam size ait hicbiseyi onemsemez.
cocugunuz olmasaydi derdim ki deneyin mantigi ama cocuk var, iyi korunup kollanmasi gereken bir cocuk.

bence
evliliklerde önce mantık sonra sevgi önemli olan

mantığınıza karşı tarafın babacanlığına dikkat edin
ama bir kıpırtı da içinizde olsun illa ki

şuan ona şartlamaya çalıştığınız için kendinizi uzaklaşıyorsunuz bence

Oglumla beraber cok güzel bir yasantimiz var cok sükür düzenimiz var o bütün gün kreste (iyi bakildigindsn cok eminim) ben bütün gün iste... geziyoruz eglenioruz tatil yapioruz.. ama zaten birlikteligim olsa eve almam düzenim bozulmasi da en büyük korkum

Aşk mı mantık mı?
Mantık=para mı?
Dudak uçuklatan maaş uğruna sevmeden evlenilir mi?
En azından gönüle de bir nebze hitap etmesin mi?
İlginç

Paradan başka kriteriniz var mı mantık boyutunda anlamadık ki.
Bende soruyu anlamadim fakat burdaki herkes standart avrupada olsa 2 kisi calisip anca rahat gecinilior ve bende artik ilerde bütün gün is istemiorum bu tanidigim kisi de standartlatin cok üstünde o yüzden ilgimi cekmisti.. yoksa tipim degil belkide demistir bu kiz neden bana ilgili diye sezmistir birseyler bilemiorum ki cok kararsizim ... ve cevrede cok sevilen biri arastirdim.. tabi 4 duvar ayri

Aşk mı mantık mı?
Mantık=para mı?
Dudak uçuklatan maaş uğruna sevmeden evlenilir mi?
En azından gönüle de bir nebze hitap etmesin mi?
İlginç
Evet bu sorulari bende soruyorum kendime ve yazmamin sebebide bu.. ask gelip gecmiormu?

Evet bu sorulari bende soruyorum kendime ve yazmamin sebebide bu.. ask gelip gecmiormu?
Hayır geçmiyor, doğru insanla evliysen geçmiyor.
Aşkın boyut değiştirip daha sağlam bir sevgiye, daha farklı hoş duygulara dönüşmesi bittiği anlamına gelmiyorki.
5 yıllık evliyim, hâlâ heyecanlı ve mutluyum. Eski zamanlardaki o deli heyecan var mı, o kadarı elbet yok. Ama yok diye ayrılacak değilim mesela.

Siz önceki evliliğinizi severek yapıp hayrını görmemişsiniz diye şimdi sevgiyi önemsiz görmeyin. O kişi yanlışmış, yanlış olan aşk değil.
Aşk ve mantık bir arada olmalı, ben kendim de böyle yaptım, böyle de savunurum

bu adam siz evlendikten 1 yıl sonra iflas etse mesela.. sevmeden nasıl yaşayacaksınız ki..

hayatta herşey insanlar içindir.. iflas edebilir kaza geçirebilir .. felç inebilir yani herşey olabilir.. iyi günde kötü günde diye birşey var

şaşırıyorum hala insanların tecrubelerle bile aklını başına alamamasına. Hala mevki para pul.

Maddiyat hepimiz için önemli fakat onun yanı sıra evlilikte olması gereken değerler de var.Yalnızca parası var diye evlenilmez.
Kişiyi değerlendirebilirsiniz tabi.

ne gerek var evliliğe ya oğlunu büyüt avrupadaymışsın kazan çalış yani burda hep okuyorum illa bir kadının hayatında bir erkekmi olmalı bir kadın tek olamazmı rahatına bak ne uğraşacaksın yemeği ütüsü temizliği çok zor ha bir erkek sırf zngin diye evlenilmez.. eğer öyle evleniyorsan miden çok geniş demek kadınların hayata geliş amacı evlenmek mi ha dipnot
evladım için 100 adam yakarım arkama bile bakmam yarın birgün çocuğuna bir laf dese ki olması ihtimal nasıl hazmedeceksin

Isimiz zor kuzum allah yardimcimiz olsun ben de bosandim

Sana verebilicem tek tavsiye yasim geciyo vs gibi bahanelerle yakma basini sabret elbet sana gore biri cikacaktir karsina

Zaten niyetimde evlenmek yok yakindan tanimak vardi.. onuda bir yanim daha iyisi gelmez tani dior bir yarim ugrasma ask yok dior... dostlarimda tani dior.. bilemedim.. evlilik zaten gecirdim ev isi ve bütün gün is artik zaten kaldiramam ..

Isimiz zor kuzum allah yardimcimiz olsun ben de bosandim

Sana verebilicem tek tavsiye yasim geciyo vs gibi bahanelerle yakma basini sabret elbet sana gore biri cikacaktir karsina
Aynen öyle düsünmüstüm yani 28 olucam ne bileyim evlenmek istemiorumda düzgün bir iliski isterdim aska inancim kalmadi nasil olur bilemedim.. o yüzden dedim bari rahat et mantikla hareket et.. hep derdim iliskimde para söz konusu asla olamaz diye aynen öyle olfu fakat ya duygular yok iste

Maddiyat hepimiz için önemli fakat onun yanı sıra evlilikte olması gereken değerler de var.Yalnızca parası var diye evlenilmez.
Kişiyi değerlendirebilirsiniz tabi.
Evet o kisiyi yakindan taniyinca belki severim dedim fakat canda atmiorum.. tek beni tutan yüksek pozisyonda ve 1 ayligini ben 5 senede biriktiremem.. ve bu siradan biri degil.. ben zaten kendi pozisyonum meslegim iyi fakat kiyaslanamaz.. zaman artik nedeyim

Bence hiç bulaşma hazır kurtulmuşsun eskiden hemde hayatında bi oğlun varken onunla ilgilen hayatını ada demiyorum ama bi süre düşünmezdim yerinde olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…