Cünkü ben aska inancini kaybetmis biriyim bari mantikla hareket ediyim diorum.. cok hakli söylemissinizKendinizi neden bu kadar şartlandırıyorsunuz?
Daha iyisini bulamam,aşık olamam vb şekilde.
Akışına bırakın,adam evlenme teklifi etmemiş size,belki hiç etmeyecek,nereden bilebilirsiniz ki bunu daha en başından.
Belki ona yada başka birine aşık olacaksınız ilerde,bunuda bilemezsiniz.
Ayrıca kendi ayaklarınızın üzerinde duruyormuşsunuz ne güzel,neden sanki kimse olmayakmış,tek şansınız oymuş kafasındasınız,bırakın oluruna. Su akar yolunu bulur.
Evet cok haklisiniz fakat sene gecti ayrildim.. belkide budur istedigim diorum bilemiorum.. zaten kendim her istedigimi yapan alan biriyim fakat karsimdaki adam cok güclü yani birseyler icerken o gözlerime bakamaz kacirir ben ise onu bastirarak bakarim yani odaklandigim seyi beynime sokmusum beyazikki.. sanki hic mutlu olamicam ben..Bence sevmediğiniz bir insanla çok uzun sürmez, insan sevince pek çok şeyi görmezden geliyor da sevgi olmayınca en ufak mesele büyüyor. Tekrardan yara almak istemeyişinizi çok iyi anlıyorum, ben evliyim ve boşanıp tekrar evlenmek çok zor geliyor, çünkü bir ilişki kolay yürümüyor ve onu ayakta tutmak için genelde kadınlar çaba gösteriyor. Hele de evlat olunca, Allah bağışlasın. Bir anne olarak sorumluluğumuz da artıyor belki daha ciddi düşünen sizi de sevebilecek evlilik düşünebileceğiniz biriyle olsanız daha iyi gibi. Maddi durumu çok önemli değil, işi olan çok savurgan olmayan her erkek evine, eşine bakar aslında. Bence biraz daha zamana ihtiyacınız var eskileri unutmak için, pişmanlık verecek şeyler yapmayın, kalbinize de hitap edecek birini bulabilirsiniz. Daha çok kitap okuyun, müzik dinleyin, arkadaş edinin. Bunlar benim fikrim tabi ki, Allah yolunuzu açık etsin.
Zaten evlenmekten cok korkuorum yapamam artik o düzeni... benim derdim bu adam olmasa baskasi (asik olursam baska onuda sanmiorum) insanlara alismak zor gelior.. eski esim kan kusturdu 2 sene onu zor sindirdim.. artik biri olsun hayatimda diye düsünmüstüm
Oglumla beraber cok güzel bir yasantimiz var cok sükür düzenimiz var o bütün gün kreste (iyi bakildigindsn cok eminim) ben bütün gün iste... geziyoruz eglenioruz tatil yapioruz.. ama zaten birlikteligim olsa eve almam düzenim bozulmasi da en büyük korkumtek mi yasiyorsunuz yoksa oglunuzla mi ?
5 yasinda da olsa oglunuz hala cok kucuk,hayatimda biri olsun diye cocuga lutfen travma yasatmayin,elin adami ki hele orta yasa gelmis hic evlenmemis adamiyla iliski istiyorum diye cocugunuzu muhattap etmeyin.
bilmiyorum geri kafaliyim belki ama ikinci birlikteliginiz ask uzerine olmazsa adamin cocugunuza nasil davranacagini saniyorsunuz? size asik olmayan adam size ait hicbiseyi onemsemez.
cocugunuz olmasaydi derdim ki deneyin mantigi ama cocuk var, iyi korunup kollanmasi gereken bir cocuk.
Bende soruyu anlamadim fakat burdaki herkes standart avrupada olsa 2 kisi calisip anca rahat gecinilior ve bende artik ilerde bütün gün is istemiorum bu tanidigim kisi de standartlatin cok üstünde o yüzden ilgimi cekmisti.. yoksa tipim degil belkide demistir bu kiz neden bana ilgili diye sezmistir birseyler bilemiorum ki cok kararsizim ... ve cevrede cok sevilen biri arastirdim.. tabi 4 duvar ayriParadan başka kriteriniz var mı mantık boyutunda anlamadık ki.
Evet bu sorulari bende soruyorum kendime ve yazmamin sebebide bu.. ask gelip gecmiormu?Aşk mı mantık mı?
Mantık=para mı?
Dudak uçuklatan maaş uğruna sevmeden evlenilir mi?
En azından gönüle de bir nebze hitap etmesin mi?
İlginç
Hayır geçmiyor, doğru insanla evliysen geçmiyor.Evet bu sorulari bende soruyorum kendime ve yazmamin sebebide bu.. ask gelip gecmiormu?
şaşırıyorum hala insanların tecrubelerle bile aklını başına alamamasına. Hala mevki para pul.mantık mı aşk mı demişsiniz de bi şık daha eklemişsiniz farkında olmadan...para??bence ikinci evliliğini yapacak daha önce yara almış,minicik bi evladı olan biri olarak yüksek mevki dudak uçuklatan rakamdan önce bu adam benim evladıma nasıl davranır beni üzer mi yanımda olur mu diye sorgulayın
Evet iste insanlar cok bencillesti burda sevgi varmi yokmu belli degil etrafta adam yok birde avrupada hic yok... ben cok dua ettim kendimle ilgili.. iste o kivilcim yaratan tipler de var fakat 1 gece sonra beni unuturlar.. öbür tipler ise eski esimden farksiz ha ona geri dönmüsüm ha siradAn biriyle beraberim
Zaten niyetimde evlenmek yok yakindan tanimak vardi.. onuda bir yanim daha iyisi gelmez tani dior bir yarim ugrasma ask yok dior... dostlarimda tani dior.. bilemedim.. evlilik zaten gecirdim ev isi ve bütün gün is artik zaten kaldiramam ..ne gerek var evliliğe ya oğlunu büyüt avrupadaymışsın kazan çalış yani burda hep okuyorum illa bir kadının hayatında bir erkekmi olmalı bir kadın tek olamazmı rahatına bak ne uğraşacaksın yemeği ütüsü temizliği çok zor ha bir erkek sırf zngin diye evlenilmez.. eğer öyle evleniyorsan miden çok geniş demek kadınların hayata geliş amacı evlenmek mi ha dipnot
evladım için 100 adam yakarım arkama bile bakmam yarın birgün çocuğuna bir laf dese ki olması ihtimal nasıl hazmedeceksin
Aynen öyle düsünmüstüm yani 28 olucam ne bileyim evlenmek istemiorumda düzgün bir iliski isterdim aska inancim kalmadi nasil olur bilemedim.. o yüzden dedim bari rahat et mantikla hareket et.. hep derdim iliskimde para söz konusu asla olamaz diye aynen öyle olfu fakat ya duygular yok isteIsimiz zor kuzum allah yardimcimiz olsun ben de bosandim
Sana verebilicem tek tavsiye yasim geciyo vs gibi bahanelerle yakma basini sabret elbet sana gore biri cikacaktir karsina
Evet o kisiyi yakindan taniyinca belki severim dedim fakat canda atmiorum.. tek beni tutan yüksek pozisyonda ve 1 ayligini ben 5 senede biriktiremem.. ve bu siradan biri degil.. ben zaten kendi pozisyonum meslegim iyi fakat kiyaslanamaz.. zaman artik nedeyimMaddiyat hepimiz için önemli fakat onun yanı sıra evlilikte olması gereken değerler de var.Yalnızca parası var diye evlenilmez.
Kişiyi değerlendirebilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?