- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Aynen öyle düsünmüstüm yani 28 olucam ne bileyim evlenmek istemiorumda düzgün bir iliski isterdim aska inancim kalmadi nasil olur bilemedim.. o yüzden dedim bari rahat et mantikla hareket et.. hep derdim iliskimde para söz konusu asla olamaz diye aynen öyle olfu fakat ya duygular yok iste
Zaten 1 sene gecti bosandim 2014 ten beride kan kusturuordu artik mutlu olmak istiorumBence hiç bulaşma hazır kurtulmuşsun eskiden hemde hayatında bi oğlun varken onunla ilgilen hayatını ada demiyorum ama bi süre düşünmezdim yerinde olsam
Öyle bir durum icerisindeyim ne yazikkiTip iyi,dert para. Adam şartlara uygun. Aşk yok. Olur bu iş.
Para için olmaz bu işler.. körü körüne aşklada olmaz. Ortası makulÖyle bir durum icerisindeyim ne yazikki
Ah bir bilsek sansizim..Para için olmaz bu işler.. körü körüne aşklada olmaz. Ortası makul
Iyi de daha 1 sene olmus, su an birine asik olsan o absurt olur. 2 seneye anca gelirsin kendine. Hayati akisina birak. Cocugun var isin gucun var ask da eksik kalsin bi sureZaten evlenmekten cok korkuorum yapamam artik o düzeni... benim derdim bu adam olmasa baskasi (asik olursam baska onuda sanmiorum) insanlara alismak zor gelior.. eski esim kan kusturdu 2 sene onu zor sindirdim.. artik biri olsun hayatimda diye düsünmüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?