1 sene sonra yine buradayim hanimlar yardim lütfen

mantık demek para demek değil. mantık evliliği yapacak insan evet maddiyata da önem verir ama önce adamın baba olma eş olma potansiyeline, elinde 2 varken ne kadarını evine yatırabileceğine bakar. 100 olup 1 vermeyende var 2 olur hepsini verende. mantık evliliğini zengin koca ile karıştırmayın bence.

Tanımak bi zarar getirmez size tanışın ama parası pulu malı mülkü değil sizi ilgilendiren kısmı merhameti bi erkeğe en güzel yakışan şey merhamettir. Akışına bırak birde durmadan aynısı olcak diye yerleştirme psikolojine sonra oluyor cunku

Daha 28 yasinda misin

Cok gencsin tatlim birak akisina hayatini yasa hayatin tadini cikar biraz

Bence hiç bulaşma hazır kurtulmuşsun eskiden hemde hayatında bi oğlun varken onunla ilgilen hayatını ada demiyorum ama bi süre düşünmezdim yerinde olsam
Zaten 1 sene gecti bosandim 2014 ten beride kan kusturuordu artik mutlu olmak istiorum

Iyi de daha 1 sene olmus, su an birine asik olsan o absurt olur. 2 seneye anca gelirsin kendine. Hayati akisina birak. Cocugun var isin gucun var ask da eksik kalsin bi sure

İyi de evlilik düşünmüyorsan zengin birini niye istiyorsun? Evlenmeden adamın dudak ucuklatici maaşını ne yapacaksın acaba, samimiyetin farklı ama niyetin çirkin geldi bana.

Tanımaktan bir şey kaybetmezsin fırsat ver bence. O sana daha yoğun olduğu için daha çok üstüne düşecek, iyi davranacak aman yine kaptırıp aşık olayım deme. Zaten aşkı tatmış aşk evliliği de yapmış birisin. Mutlu olmak huzur bulmak için aşk şart değil ve yeterli de değil bunu çok iyi öğrenmişsindir. Çok iyi gözlemle ve acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…