Ben duymadım,duymak için o kadar çok bekledim ki
Başınız sağ olsun, gözyaşlarımı tutamıyorum, acınızı içimde hissediyorum, allah sabrınızı versin, yeniden çocuk sahibi olursunuz, hamilelik haberlerinizi burda okuruz inşallah.
Başınız sağ olsun, gözyaşlarımı tutamıyorum, acınızı içimde hissediyorum, allah sabrınızı versin, yeniden çocuk sahibi olursunuz, hamilelik haberlerinizi burda okuruz inşallah.
iyikide duymamışsın neden diceksin çünkü sürekli benim doğurduğum zaman gözümün önüne geliyor doktorun elinde olması ve bebeğimin sesi aklımdan çıkmıyor ben yeni yeni atlatıyorum. Duysaydın daha çok kahrolurdun
inşallah Allahım kimseye yaşatmasın gerçekden çok zor
canım üzülme diyemem çünkü aynı şeyleri yaşadık ama toparlanman lazım güçlü olman yaşadıklarımız çok zor yaşayan anlar bunu ancak senin senden başka ne dostun olur nede arkadaşın sağlığın yerinde olsun kendini bırakma Allahımın izniyle inşallah yeniden evlatlarımız olacak kolay değil elbette ama şuan yanımızda kimse yok Allahdan başka o yüzden sıkı sıkı bağlanarak ayakta dimdik durucaz içinden at demiyorum atamazsın zaten evlat çünkü ama yerine Allahım kendi katından bizlere yuvamızı kollarımız boş bırakmıcak ve hayırlı evlat/evlatlar yollıcak yalnızlık sadece Allaha mahsus çok dua ettim Allahım aklıma kalbime sahip çık beni tek başıma bırakma diye dualarım kabul oldu ve toparlandım. Sende kendini bırakma canım Allah bizler için en hayırlısını bilendir
ister istemez etrafımızdaki gelişen olaylara doğum haberlerine ayak uydurmak zorundayız canım ben doğurdukdan sonra doktorum geldi yanıma istersen seni sessiz sakin bir odaya alalım dedi yok sağolun ben böyle iyim dedim. Söylemesinin nedeni ise yan odalardan gelen bebek sesleri idi orda boynu bükük sadece ben ayrıldım. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde bekleme salonunda bekleyen hamileleri gördükçe nerdeyse çığlık atıcakdım. Sonra bebeğim yokdu ancak 3 gün sonra sütüm gelmeye başlamışdı göğüslerim o derece büyümüşdü yani kayınpederim ne dedi biliyormusun eltimde vardı ve o evliliğin ilk yılında hamile kalmışdı verinde çocuğu emzirsin dedi bu hiç söylenecek lafmı yavrusunu yeni kaybetmiş bir anneye bende hayatta olmaz kabul etmiyorum dedim. Yani Allah etrafındaki insanlara eşinin ailesine fırsat vermesin ağızlarına düşürmesin YARABBİM canım çok yandı. hele hele onların böyle patavazsız şekilde konuşmaları daha çok yandı ben hastanede yatıyorum yavrumu kaybettiğimin akşamı eşim çalan telefonu hep meşgule çeviriyordu konuşmak istemiyordu o iki kelimeyi duymak istemiyordu başınız sağolsun kelimesini kaynanam ne dedi biliyormusun telefondakilere küseceğine eşine küs dedi yani kalkıp boğasım geldi o anda kayınpederim sürekli kendi ailemin yanında 2011 yılın eylül ayında gelicem neymiş bizden bebek istiyormuş pazardan malmı alıyorsun aptal o kadar kolaymı bu benim ne yaşadığımı nasıl hamile kaldığımı Allahdan ailemden ve eşimden başka kimse bilmiyor daha neler neler canım biz bu acıları yaşıyoruz yanında çevremizdeki olan olaylarıda görüyoruz yaşıyoruz. o yüzden canını sıkma hayırlısını dile şuanda Allahıma kimsenin ağzına düşürmeden sakız etmeden fırsat vermeden hayırlısı ile YARABBİM senin katından bir evlat nasip et diyorum. Bakalım bayramdan sonra ankaraya kayınvalidemlerin yanına gidicez neler olucak orda
Ah canım benim sen birde bu insanlarlamı uğraştın, acını katmerleyerek üzerine gelmişler, Gerçekten çok üzücü çok anlayışsız davranmışlar, allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz, yüce ilahi adaletin onları terbiye edeceğine inanıyorum.
Bence her insan hayatının bir döneminde çok sancılı bir dönemden geçiyor, şu an siz o dönemdesiniz, ama inanın, zaman unutturmuyor ama acıyı hafifletiyor. Önemli olan geleceğe umutla bakabilmek, umudunuzu kırmayın, allaha bol bol dua edin, inanın tekrardan annelik heyecanını yaşayacaksınız, tekrardan içinizde o minik kalp atmaya başlayacak. Ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız, buna inanın ve önce kendinize sonra Allaha güvenin, Çevredeki olumsuz insanların söylemlerini es geçin, gerekiyorsa kendinizi ifade edin, anlamıyorlarsa anlatın, yine anlamıyorlarsa onlarla ilişkinizi minimum düzeye indirin. Böyle bir zamanda yanınızda olmayan insanlardan vefa beklemeyin. Kendinize ve eşinize odaklanarak, geleceğe daha umutla bakmaya çalışın. Allahım çok çok sabırlar versin, en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah.
malesef canım böyle dengesiz ve düşüncesiz insanlarla uğraşdım. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Açıkcası muhatap bile olmuyor
Amin inşaallah allah razı olsunYeni okudum gülüm basin sagolsun rabbim sabir versin sunu söylemek istiyorum bebeklerin seni ahirette elinde altin dolusu tasla karsilayacaklar insallah sana gercek dünyada yardimcin olur o nur melekler. Allah sevdigi kulunu sinarmis. Allah sanada esinede saglik sihhat versin canim.
allah sabır versin canım
Canım ne yaptın nasıl geçti merak ettim..Sorun olmadı inşaallah bayramda görüşeceğiz demiştin ama .. :44:
canım öncelikle şunu sölemek istiyorum şuanda yanında olup seni kucaklamak sevgimi enerjimi vermek isterdim sana,Rabbim sabır selamet versin canı gönülden diliyorum bunu.bende erken dönem gebelikte düşük yaşadım daha çok yeni ben bile kahroldum seni düşünemiyorum.ama ben eminimki sen bu sabrın mükafatını alacaksın sadece sabır ve tevekkül yine bir yavrun olacak ve sen dünyaya gözlerini kapatana kadar yanında kalacak biliyorum.sana bir tavsiyem var kalbinin ve niyetinin iyiliğinden emin olduğun dini müslim bir hocaya git derim ben sana.diceksinki bu zamanda böle şeler sölenmesi bile komik ama hayır bu dünye bile dualarla ayetlerle dönüyor sana bir şifa muskası yapsın.suya okusun iç.ben modern tıbba son derece inanan ve sağlık sektöründe görev yapan biriyim buna rağmen sana bunu sölüyorum benim sölediğim büyü asla değil sadece iyi niyetli dualar dini müslim temiz bir insanın ağzından bitanem seni kocaman öpüyorum sana iyi enerjilerimi yolluyorum,kalpten rabbime diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?