Allah'ım bu nasıl bir acıdır?..... mafoldumben
Yaşadıklarınız dayanılır gibi değil. Dediğiniz gibi inanç olmasa yürek kaldırmaz bu kadarını......
Allah sabır versin....
Ne denir ki....
Bilemiyorum....
2000 senesinde bir kız kardeşim oldu. Kalbi delikti. 8 aylık olduğunda aeliyata girdi ancak yoğun bakımdan çıkamadı. Ona o kaadr çok ağladım ki.. Aradan 10 sene geçti. Hala aklıma geldikçe ağlarım... Özlerim onu... Sizin yüreğiniz ne durumda hiç düşünemiyorum bile...
Rabbim sabır versin.
Bir daha yaşatmasın...
Hayırlıi sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin...
Daha yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim...Tedavi ile olmuştu... Hala ağlıyoken yazılarınızı okuyup,resimlerinizi gördüm ve hemen göz yaşlarımı sildim................Allahım beterinden korusun,sabırlar versin...Benim içim bu kadar acıyoken Allahım sana gani gani sabırlar versin.........
Amin çok teşekkür ederim a.s.rabbim sabır versin daya nma gücü versin çok zzor ....
allah böylesini uygun görmüş, sabilerin vadesi bu kadarmış allah sabır versin.
zaten beşiz gebelikte ölüm riski çok yüksektir, asıl doğarsa mucize olur...
moralinizi bozmayın.
her şey kader.
yeni bir bebeğiniz olur, sonra bir tane daha, sıralı doğum olur, allah sizin için bunu hayırlı görmüştür.
allah sabır versin yine de.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun a.s.allah sabır versin cnm cok üzüldümm
kıyamam sana yaa çok zor allah sabır versin
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun..a.s.allah sabır versin canım çok üzüzldüm.bende 2 aylıkken kaybettim bebeğimi ama seninki daha zor.rabbim yardımcın olsun(hepimizin de)
canım benim bazı durumlar vardır ki ne söylersek söyleyelim karşı tarafa tesiri olmaz. şuan öyle bi durumdayım. bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim.tabi kendimi toparlamam kolay olmadı ama veren belli alan belli diyip amenna ile teselli buluyoruz. Rabbimize sığındık ona güvendik. inşallah tez zamanda sağlıkla ve hayırlı kucaklarımızı evlatlarımızla doldurur.
Hamile iken sayfanızı okumuş ve çok üzülmüştüm.Eşime de bahsetmiştim.Allah korusun,Allah sabır versin çok zor şeyler yaşamış diyordum.Ve aradan kısa süre geçtikten sonra bende 3 günlük bebeğimi kaybettim.Kaderde ne varsa insan onu yaşıyor ,başkalarının başına gelince üzülüyoruz bizim başımıza geleceğini çok kondurmuyoruz insan hep iyiyi istiyor ancak kendi başımıza gelince yaşananların zorluğunu anlayabiliyoruz..
Evet şeyma hanım
Erken doğum yaptım 30 haftalık dogdu küvezdeydi 3. gününü dolduramadan 70 buçuk saat yaşadı.2 eylül 13.20 de dogdu.5 eylülde sabah 8 de kalbi durmuş masajla felan tekrar atmış ama tabiki kalp ritmi sağlıklı bir bebeğinki gibi 120 değildi yoğun bakım odasına girdiğimde 89 atıyordu zaten ondan sonrada atamadı belkide benim onu son kez canlı görebilmem için beni bekledi ruhunu teslim etmeden .Yanına giitim elinden tuutm koluna dokundum onunla konuştum.Güçlü bir bbek olacaksın,dayanacaksın ....neler neler söyledim.Çünkü o benim kıızımdı .Ben güçlü biiriydim herkes bu yönümden dolayı bana özenirdi kızımda benim gibi güçlü olmalıydı acılar karşıısında dimdik durmalıydı.Ama yine kuuzm iyi dayandı 2 günlükken ciğerlerine tüp takıldı kuzumun vucudunda 6 farklı yerde cihaz vardı o kadar acıya yine iyi dayandı meleğim.Allah düşmanımın başına vermesin.Evlat acısı çok başkaymış.9 yıl önce babamı kaybettim bu kadar zor olmamıştı.
Sanırım güçlü görünmeyi seviyoruz ya da güçlü olmak zorunda hissediyoruz kendimizi ama ne kadar güçlü olduğumuzu sansakta aciz varlıklarız...Yaşadıklarımızdan sonra bunu bir kez daha anlıyoruz.Elimiz kolumuz bağlı bebeğimizin ölüme adım adım yaklaşmasını sadece uzaktan izleyebildik....
Allah hepinize acil şifalar versin çok zor bir durum 46 gün önce bende 24 haftalık bebeğimi kaybettim nedensiz seyma tıpkı senin gibi bende hastaneden enfeksiyon kapdım. Açıkcası doktorum bile anlamadı hastaneden çıkdıkdan sonra enfeksiyon değerini gösteren o tahlili yeniden yaptırdım çok düşün çıkdı yani hastanede yattığım o 3 gün boyunca enfeksiyon nedeni ile durduramadılar yavrumu aşırı kanamada mevuttu bende gerçekden çok zor sizleri çok iyi anlıyorum. Allaha inacımız olmasa idi şimdi çokdan kaybetmişdim ben ancak Allahım yüreğimizden inancımızı kaybettirmesin şimdi ahirette bekleyen yavrularımız var şefaatçi olacaklar sakın üzülmeyin diyemem ancak kendinizi bırakmayın arkadaşlar bol bol dua okuyun seymacım ilk sayfayı okurken kendimde aynı şeyleri yaşadım rahmim benimde açılmışdı durduramadılar verilen ilaçlar fayda etmedi. Normal doğumla yavrumu dünyaya getirdim yüzünü görmek sesi duymak kahretti kimse biizim halimizi bilemez ancak çeken bilir Allah hepimize sabır versin
evet canım duydum sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?