1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

Amin çok teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun..
Sizin de başınız sağolsun çok üzüldüm.. :gitme: Ne diyeceğimi bilemiyorum (

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin.Adıma ettiğiniz dualar sizleri de bulsun inş.:Saruboceq: a.s.

allah böylesini uygun görmüş, sabilerin vadesi bu kadarmış allah sabır versin.
zaten beşiz gebelikte ölüm riski çok yüksektir, asıl doğarsa mucize olur...
moralinizi bozmayın.
her şey kader.
yeni bir bebeğiniz olur, sonra bir tane daha, sıralı doğum olur, allah sizin için bunu hayırlı görmüştür.
allah sabır versin yine de.

allah sabır versin cnm cok üzüldümm

rabbim sabır versin daya nma gücü versin çok zzor ....
Amin çok teşekkür ederim a.s.

Amin teşekkür ederim.Elbette öyle!..Yalnız kaybettiklerimiz ikizlerimiz..Hepsini kaybetme riskimiz olduğu için ikiye indirilmişti zaten..Tevekkülden başka,sabırdan başka çaremiz yok..Rabbim daha beter acılarla sınamasın inşaallah..
Allah razı olsun a.s.
allah sabır versin cnm cok üzüldümm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun a.s.

allah sabır versin canım çok üzüzldüm.bende 2 aylıkken kaybettim bebeğimi ama seninki daha zor.rabbim yardımcın olsun(hepimizin de)

kıyamam sana yaa çok zor allah sabır versin

Amin canım teşekkür ederim..a.s.
allah sabır versin canım çok üzüzldüm.bende 2 aylıkken kaybettim bebeğimi ama seninki daha zor.rabbim yardımcın olsun(hepimizin de)
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun..a.s.

canım benim bazı durumlar vardır ki ne söylersek söyleyelim karşı tarafa tesiri olmaz. şuan öyle bi durumdayım. bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim.tabi kendimi toparlamam kolay olmadı ama veren belli alan belli diyip amenna ile teselli buluyoruz. Rabbimize sığındık ona güvendik. inşallah tez zamanda sağlıkla ve hayırlı kucaklarımızı evlatlarımızla doldurur.

Amin inşaallah...Sana da geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin inş..a.s.

Hamile iken sayfanızı okumuş ve çok üzülmüştüm.Eşime de bahsetmiştim.Allah korusun,Allah sabır versin çok zor şeyler yaşamış diyordum.Ve aradan kısa süre geçtikten sonra bende 3 günlük bebeğimi kaybettim.Kaderde ne varsa insan onu yaşıyor ,başkalarının başına gelince üzülüyoruz bizim başımıza geleceğini çok kondurmuyoruz insan hep iyiyi istiyor ancak kendi başımıza gelince yaşananların zorluğunu anlayabiliyoruz..

Evet haklısınız..Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun.Önümüzdeki ay 1 sene dolacak.Acımız hala o günkü gibi ama Rabbim sabrını veriyor.Siz doğduktan üç gün sonra mı kaybettiniz?
Bu arada dualarınız için çok teşekkür ederim..

Evet şeyma hanım
Erken doğum yaptım 30 haftalık dogdu küvezdeydi 3. gününü dolduramadan 70 buçuk saat yaşadı.2 eylül 13.20 de dogdu.5 eylülde sabah 8 de kalbi durmuş masajla felan tekrar atmış ama tabiki kalp ritmi sağlıklı bir bebeğinki gibi 120 değildi yoğun bakım odasına girdiğimde 89 atıyordu zaten ondan sonrada atamadı belkide benim onu son kez canlı görebilmem için beni bekledi ruhunu teslim etmeden .Yanına giitim elinden tuutm koluna dokundum onunla konuştum.Güçlü bir bbek olacaksın,dayanacaksın ....neler neler söyledim.Çünkü o benim kıızımdı .Ben güçlü biiriydim herkes bu yönümden dolayı bana özenirdi kızımda benim gibi güçlü olmalıydı acılar karşıısında dimdik durmalıydı.Ama yine kuuzm iyi dayandı 2 günlükken ciğerlerine tüp takıldı kuzumun vucudunda 6 farklı yerde cihaz vardı o kadar acıya yine iyi dayandı meleğim.Allah düşmanımın başına vermesin.Evlat acısı çok başkaymış.9 yıl önce babamı kaybettim bu kadar zor olmamıştı.

Başınız sağolsun.Çok zor bir durum.Ancak Rabbim verdiği sıkıntının sabrını da veriyor çok şükür,ecrini de verir inşaallah.Mizacınız benim gibi güçlüyüz çok şükür ama bir yere kadar dayanabiliyor insan.Geçtiğimiz bir hafta boyunca her gece eşimin kollarında ağlaya ağlaya uyudum.Bazı şeyler tetiklemiş olabilir sanırım.Mezarlığa gittikten sonra ancak rahatlayabildim.Rabbim cennetinde kavuştursun inşaallah

Sanırım güçlü görünmeyi seviyoruz ya da güçlü olmak zorunda hissediyoruz kendimizi ama ne kadar güçlü olduğumuzu sansakta aciz varlıklarız...Yaşadıklarımızdan sonra bunu bir kez daha anlıyoruz.Elimiz kolumuz bağlı bebeğimizin ölüme adım adım yaklaşmasını sadece uzaktan izleyebildik....

Evet haklısınız..Acizliğimizi bir türlü kabullenemeyip güçlü rollerine giriyoruz çoğu kez.Belki de bu yüzden daha çok yoruluyoruz :44:

Allah hepinize acil şifalar versin çok zor bir durum 46 gün önce bende 24 haftalık bebeğimi kaybettim nedensiz seyma tıpkı senin gibi bende hastaneden enfeksiyon kapdım. Açıkcası doktorum bile anlamadı hastaneden çıkdıkdan sonra enfeksiyon değerini gösteren o tahlili yeniden yaptırdım çok düşün çıkdı yani hastanede yattığım o 3 gün boyunca enfeksiyon nedeni ile durduramadılar yavrumu aşırı kanamada mevuttu bende gerçekden çok zor sizleri çok iyi anlıyorum. Allaha inacımız olmasa idi şimdi çokdan kaybetmişdim ben ancak Allahım yüreğimizden inancımızı kaybettirmesin şimdi ahirette bekleyen yavrularımız var şefaatçi olacaklar sakın üzülmeyin diyemem ancak kendinizi bırakmayın arkadaşlar bol bol dua okuyun seymacım ilk sayfayı okurken kendimde aynı şeyleri yaşadım rahmim benimde açılmışdı durduramadılar verilen ilaçlar fayda etmedi. Normal doğumla yavrumu dünyaya getirdim yüzünü görmek sesi duymak kahretti kimse biizim halimizi bilemez ancak çeken bilir Allah hepimize sabır versin

Canım başın ağolsun geçmiş olsun..Bebeğinin sesini duydun mu sen?Yanlış mı anladım yoksa..Şu aralar çok zor bi dönemden geçiyorum.Yengemin yarın doğumu var ve yanında ben kalıcam bir süre.Kendimde o gücü hissediyorum,yapabilirim.Dün psikolog arkadaşımla yaklaşık 2 saat terapi yaptık.Teşhis depresyon..Ama bunun sebebi sadece bebeklerim değil..Üst üste gelen diğer mevzular da var.. Bazı şeylerin bu durumu tetiklemesi kötü oldu..Duaya çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…