1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

Rabbim sabirlar versin cok aci okurken bende tutamadim kendimi ama Allahtan gelene ne denilirki insallah ahirette sefaatcin olur yavrularin orda kavusursunuz

cnm benim yaşadıkların çok zor biliyorum yaşmayan belki tam anlamıyla anlayamaz ama benimde bi yavrum var onu düşündüm ve anladım azda olsa Allah kimseye sbepsiz yaşatmaz olayları vardır bir sebebi mutlaka bize düşen ise ya sabır ...

Rabbim sabirlar versin cok aci okurken bende tutamadim kendimi ama Allahtan gelene ne denilirki insallah ahirette sefaatcin olur yavrularin orda kavusursunuz
Amin inşaallah çok teşekkür ederim.a.s.
allah sabır versin çok acı bir durum..
Amin teşekkür ederim a.s.

Evet sudecim haklısın.Rabbim sana da sabırlar versin inş a.s.

Canım benim Allah sabırlar versin dayanma gücü versin..

Böle bi acı nasıl bişiidir bende biliyorum bende yaşadım..Daha 62gün oldu 40 Haftalık Bebeğim Alperenimi kaybedişim..

Herşeyi son ana kadar normal olan oğlumun..doğum sancılarıyla hastaneye gittiğimizde kalbinin durduğunu yaşamadığını örendik..daha o sabahı çabalıyodu oğlum bizlerleydi bi anda doğum anında uçup gitti yavrum..ne kadar acı ne kadar zor bi durum biliyorum..sende çok zor anlar yaşamışsın ama elden bişii gelmiyo işte..Allahın takdiri ilahisi.Allaha inancımız sonsuz o yüzden isyan etmemek lazım..ki sende isyan etmiyosun anladığım kadarıyla en isi bu canım..çünki cennette yavrularımızla buluşacaz, onlar orda bizleri beklerlermiş bunu bilmekte güzel bişii dimi? orda doya doya sarılıp koklucaz yavrularımızı..Tekrar başınız sağolsun canım Allah dayanma gücü versin..Allah en kısa zamanda sağlıklı kusursuz uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere..Kucağımızı doldursun inş..

başınız sağolsun:çok üzgünüm:

Teşekkür ederim a.s.

Amin çok teşekkür ederim.Sizin de başınız sağolsun.Söylenecek birşey yok elimizden gelen birşey olmadığı gibi.İnançlarımız bizi ayakta tutuyor tek yapabildiğimiz tevekkül etmek o da elimizden geldiğince...
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşaallah...a.s.

amin canım amin inş a.s.

canımsın şimdite kadar nerdeydim nasıl duymadım hiç bilmiyorum arkadaş listemde kaytlısın biliyorsun belki hatırlamıyorsun bilmiyorum canım bakayım dedim yaa hiç haber yok nerde acaba diya şok oldum resmen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum resmen seni üzmek istemem kendini yaradana brak o herşeyin en iyisini bilir rabbim inşallah sana sağlıklı ikiz bebek nasip etsin şunuda söylemeden edemeyecem canım sen nazara geldin valla allahım nazar dan herkesi esirgesin hem ikiz hem biri kız biri oğlan doğal yollla hamile kalmışsın v.s. çok üzüldüm başıma ağrılar girdi resmen bbide yanlış anlamadıysam normal doğum yapmışsın ne kadar zor olmuştur kim bilir tez zamanda rabbim kucağını doldursun

Canım benim amin çok sağol.Üzülme lütfen veren de O,alan da..Sual etmeye cürretimiz yok biliyorsun.Üstüne bi gebelik daha oluştu ancak kalp atışını dahi duymadık gelişmedi..
Şu an yine hamile olabilirim çarşamba kontroldeydim dr. birşey gördü ama gebeliğe benzer bi durum da oluşabiliyor(olmuştu öyle de) pazartesi tekrar gidicem bakalım gerçekten hamiş miyim değil miyim? İnşaallah olur demiyorum.Rabbim hayırlısını versin..olmaması bizim için hayırlısıyla ebeveyn olmayalım boşver,yahut aynı durumu tekrar yaşamamız gerekiyorsa da yaşayalım..Lütfen üzülme :1hug: a.s.

Aferin kız sana, çektiğin o acılara rağmen isyan etmemişsin ve umudunu yitirmemişsin. Allah sana mutlaka nur topu gibi sağlıklı evlatlar verecektir. Sabırlı ol bu acılarla günahların temizleniyordur, Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş. Ben de yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama isyan ettiğim anlar olmadı değil. Allah hepimize bunlara göğüs gerebilecek gücü, sabrı versin.

Amin inşaallah Allah razı olsun.a.s. Sana da geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin :Saruboceq:

Amin inşaallah Allah razı olsun.a.s. Sana da geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin :Saruboceq:

Allah'ım bu nasıl bir acıdır?..... mafoldumben
Yaşadıklarınız dayanılır gibi değil. Dediğiniz gibi inanç olmasa yürek kaldırmaz bu kadarını......
Allah sabır versin....
Ne denir ki....
Bilemiyorum....
2000 senesinde bir kız kardeşim oldu. Kalbi delikti. 8 aylık olduğunda aeliyata girdi ancak yoğun bakımdan çıkamadı. Ona o kaadr çok ağladım ki.. Aradan 10 sene geçti. Hala aklıma geldikçe ağlarım... Özlerim onu... Sizin yüreğiniz ne durumda hiç düşünemiyorum bile...
Rabbim sabır versin.
Bir daha yaşatmasın...
Hayırlıi sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin...

Daha yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim...Tedavi ile olmuştu... Hala ağlıyoken yazılarınızı okuyup,resimlerinizi gördüm ve hemen göz yaşlarımı sildim................Allahım beterinden korusun,sabırlar versin...Benim içim bu kadar acıyoken Allahım sana gani gani sabırlar versin.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…