ya yüreğine ellerine sağlık arkadaşım bu ne mükemmel bi yazı allh razı olsun istersen msn dede grşblrz
Allah sabır versin cnm
Amin inşaallah çok teşekkür ederim.a.s.Rabbim sabirlar versin cok aci okurken bende tutamadim kendimi ama Allahtan gelene ne denilirki insallah ahirette sefaatcin olur yavrularin orda kavusursunuz
Amin teşekkür ederim a.s.allah sabır versin çok acı bir durum..
cnm benim yaşadıkların çok zor biliyorum yaşmayan belki tam anlamıyla anlayamaz ama benimde bi yavrum var onu düşündüm ve anladım azda olsa Allah kimseye sbepsiz yaşatmaz olayları vardır bir sebebi mutlaka bize düşen ise ya sabır ...
rabbim sabır versin..
başınız sağolsun:çok üzgünüm:
Canım benim Allah sabırlar versin dayanma gücü versin..
Böle bi acı nasıl bişiidir bende biliyorum bende yaşadım..Daha 62gün oldu 40 Haftalık Bebeğim Alperenimi kaybedişim..
Herşeyi son ana kadar normal olan oğlumun..doğum sancılarıyla hastaneye gittiğimizde kalbinin durduğunu yaşamadığını örendik..daha o sabahı çabalıyodu oğlum bizlerleydi bi anda doğum anında uçup gitti yavrum..ne kadar acı ne kadar zor bi durum biliyorum..sende çok zor anlar yaşamışsın ama elden bişii gelmiyo işte..Allahın takdiri ilahisi.Allaha inancımız sonsuz o yüzden isyan etmemek lazım..ki sende isyan etmiyosun anladığım kadarıyla en isi bu canım..çünki cennette yavrularımızla buluşacaz, onlar orda bizleri beklerlermiş bunu bilmekte güzel bişii dimi? orda doya doya sarılıp koklucaz yavrularımızı..Tekrar başınız sağolsun canım Allah dayanma gücü versin..Allah en kısa zamanda sağlıklı kusursuz uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere..Kucağımızı doldursun inş..
Teşekkür ederim a.s.
Amin çok teşekkür ederim.Sizin de başınız sağolsun.Söylenecek birşey yok elimizden gelen birşey olmadığı gibi.İnançlarımız bizi ayakta tutuyor tek yapabildiğimiz tevekkül etmek o da elimizden geldiğince...
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşaallah...a.s.
canımsın şimdite kadar nerdeydim nasıl duymadım hiç bilmiyorum arkadaş listemde kaytlısın biliyorsun belki hatırlamıyorsun bilmiyorum canım bakayım dedim yaa hiç haber yok nerde acaba diya şok oldum resmen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum resmen seni üzmek istemem kendini yaradana brak o herşeyin en iyisini bilir rabbim inşallah sana sağlıklı ikiz bebek nasip etsin şunuda söylemeden edemeyecem canım sen nazara geldin valla allahım nazar dan herkesi esirgesin hem ikiz hem biri kız biri oğlan doğal yollla hamile kalmışsın v.s. çok üzüldüm başıma ağrılar girdi resmen bbide yanlış anlamadıysam normal doğum yapmışsın ne kadar zor olmuştur kim bilir tez zamanda rabbim kucağını doldursun
allah dileyen herkese anneliği nasip etsin
Aferin kız sana, çektiğin o acılara rağmen isyan etmemişsin ve umudunu yitirmemişsin. Allah sana mutlaka nur topu gibi sağlıklı evlatlar verecektir. Sabırlı ol bu acılarla günahların temizleniyordur, Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş. Ben de yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama isyan ettiğim anlar olmadı değil. Allah hepimize bunlara göğüs gerebilecek gücü, sabrı versin.
Amin inşaallah Allah razı olsun.a.s. Sana da geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?