1 senedir çocuk sahibi olmak isteyenler, dertleşelim, birbirimize destek olalım...

Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

tontikto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
457
195
53
Selamlar kızlar!

Biz eşimle 2 senelik evliyiz, 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bu 1 seneye 1 kürtaj (kalp atışı oluşmamıştı), 1 kimyasal gebelik, 1 histeroskopi, bol bol tahlil, test, ilaç, 1 klomen-çatlatma iğnemesi denemesi sığdırdık...Şimdi klomenle 1-2 ay daha devam edip sonra aşılama, tüp bebek adımlarına geçicez gibi görünüyo...Bende tek taraflı pko, hafif bir kan pıhtılaşması sorunu, eşimde de sperm morfolojisi sorunu var(sağlıklı yüzdesi %2). Başka elle tutulur bir şeyimiz yok...Bu yola gireli 1 sene olunca moral-destek olması açısından sizlerle paylaşmak istedim. Var mı bizim gibi yol arkadaşları :)

merhaba! biz de yedinci senemizi devirdik. 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. geçen sene 7 aylık hamileyken ölü doğum yaptım. ardından rahimde parça kaldığı için kürtaj. aylar sonra klomen tedavisi, rahim filmi, ve kürtajdan kaynaklı rahim yapışıklık ameliyatı geçirdim. Yaşımdan dolayı AMH değerlerim düştü. doktor tüp bebek öneriyor ama biz eşimle doğal yoldan olsun istiyoruz.

merhaba! biz de yedinci senemizi devirdik. 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. geçen sene 7 aylık hamileyken ölü doğum yaptım. ardından rahimde parça kaldığı için kürtaj. aylar sonra klomen tedavisi, rahim filmi, ve kürtajdan kaynaklı rahim yapışıklık ameliyatı geçirdim. Yaşımdan dolayı AMH değerlerim düştü. doktor tüp bebek öneriyor ama biz eşimle doğal yoldan olsun istiyoruz.

Canım hoşgeldin..Çok çok geçmiş olsun, yaranı deşmek olmayacaksa neden kaybettin bebeğini 7 aylıkken? Çok zordur eminim, Allah sabır versin :( Kaç yaşındasın? Yaşadığın zorluklardan sonra sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen, nasıl daha az yıpranacaksan o şekilde ilerle canım...Kimisi daha net sonuç gibi geldiği için tüp bebeğe daha sıcak bakıyo, kimisi de doğal yoldan deneyince daha rahat hissediyo...

MERHABA ŞÜKÜR BEN HEPSİNİ YAŞAMADIM SİZİN ADINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM
8 AYLIK EVLİYİM 6BUÇUK AYDIR BEBEK İSTİYORUZ... GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM 5+3 TE SONLANDI.. ALLAH HEPİMİZE SABRIMIZIN MÜKAFATINI FAZLASIYLA VERSİN .. KUCAĞI BOŞ AİLE MEYVESİZ AĞAÇ BIRAKMASIN...

Canım hoşgeldin..Çok çok geçmiş olsun, yaranı deşmek olmayacaksa neden kaybettin bebeğini 7 aylıkken? Çok zordur eminim, Allah sabır versin :KK43: Kaç yaşındasın? Yaşadığın zorluklardan sonra sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen, nasıl daha az yıpranacaksan o şekilde ilerle canım...Kimisi daha net sonuç gibi geldiği için tüp bebeğe daha sıcak bakıyo, kimisi de doğal yoldan deneyince daha rahat hissediyo...
canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyordum, detaylı ultrasonum gayet iyiydi, pat diye içimde öldü, kontrole gittim hissedemeyince. doktor da şok oldu. otopsi de yapıldı. bebekte hiçbir anomaliye rastlanmadı. bana genetikten tut, kan pıhtılaşmasına kadar bir sürü test yaptırdılar. bende de bir sorun çıkmadı. yaşım nerdeyse 38.

canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyordum, detaylı ultrasonum gayet iyiydi, pat diye içimde öldü, kontrole gittim hissedemeyince. doktor da şok oldu. otopsi de yapıldı. bebekte hiçbir anomaliye rastlanmadı. bana genetikten tut, kan pıhtılaşmasına kadar bir sürü test yaptırdılar. bende de bir sorun çıkmadı. yaşım nerdeyse 38.
eşiniz veya siz sigara alkol kullanıyormuydunuz?

8 AYLIK EVLİYİM 6BUÇUK AYDIR BEBEK İSTİYORUZ... GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM 5+3 TE SONLANDI.. ALLAH HEPİMİZE SABRIMIZIN MÜKAFATINI FAZLASIYLA VERSİN .. KUCAĞI BOŞ AİLE MEYVESİZ AĞAÇ BIRAKMASIN...
Amin.

gerçi ben eskiden sigara kullanıyordum ama çok değil günde birkaç tane. bir de hamilelik döneminde kullanmadım tabiki.
en az 6ay önce bırakmanız lazm ani bebk ölümlerine tek sebep olan şey sigaradır oyüzden sordum

en az 6ay önce bırakmanız lazm ani bebk ölümlerine tek sebep olan şey sigaradır oyüzden sordum
Allahbilir. hiçbir doktor söylemedi böyle birşey :( ben aslında çok az kullanıyordum yani paket bile taşımıyordum doğrusu. neyse artık tamamen bıraktım çok şükür.

Allahbilir. hiçbir doktor söylemedi böyle birşey :KK43: ben aslında çok az kullanıyordum yani paket bile taşımıyordum doğrusu. neyse artık tamamen bıraktım çok şükür.
ben çocuk gelişimi okuduğum için biliorum çok şülür hiç kullanmam ama sigara içilen yerler çok denk gelio bunun biri ikisi yok her bakımdan tehlikesi var inşallah yeni bebek sağlıklı gelir sağlıklı doğar

ben çocuk gelişimi okuduğum için biliorum çok şülür hiç kullanmam ama sigara içilen yerler çok denk gelio bunun biri ikisi yok her bakımdan tehlikesi var inşallah yeni bebek sağlıklı gelir sağlıklı doğar
İnşallah canım haklısın gerçekten. eşim de nasıl tahammül ediyormuş hayret. kokusu bile çok kötü.

Canım sana da geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin hepimize...

Ne insanlar var bilinçsiz, hamileyken fosur fosur içen ama bişey olmayınca da olmuyo işte...Yine de nasıl öyle davranabiliyolar hayret ediyorum..

Ne insanlar var bilinçsiz, hamileyken fosur fosur içen ama bişey olmayınca da olmuyo işte...Yine de nasıl öyle davranabiliyolar hayret ediyorum..
olmyınca olmuoda millete olmuyo diede biz yapucamız anlamına gelmio.. bnm arkadşım var defalarca içme desmde içio ve dioki bişi olmaz cnm istio allah o bebeği korusun

olmyınca olmuoda millete olmuyo diede biz yapucamız anlamına gelmio.. bnm arkadşım var defalarca içme desmde içio ve dioki bişi olmaz cnm istio allah o bebeği korusun

Aynen canım zaten normalde insanın içinin elvermemesi lazım da kimisi umursamıyo işte, Allah korusun gerçekten o çocukları...

slm kızlar bizde 13-14 aydır bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı henuz..benm ve eşimin testleri normal.sadece hsg cekılmedı bana. dr 3 ay klomen tedavısı verdi gecen ay ılk klomen tedavıme basladım sonra catlatma iğnemi oldum.2 tane yumurtam oluşmuştu biri çatlamış diğeri catlamadığı için kiste dönüşmüş :( oyuzden bu ay dr doğum kontrol hapı verdi kisti dağitmak icin, kist dağıldıktan sonra tekrar klomene baslıycaz..benm de daha şimdilik hikayem bu. umarım gelecek ay hıkayem mutlu sonla bıter kızlar :D

Back
X