1 senedir kullanılma travmasını nasıl aşacağım? Takıntı yapmadan nasıl mücadele edeceğim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 1 hafta önce ben bu adamı sildim diye konu açmadın mı sen
Sen sabır Yarabbim
Kızım aşkının peşinden koş
Seni ne kullanması Alla alla nerden çıkardın hakıszlık yapma
Git kapısında< yat hatta iş yerinde si sürpriz yap koca pankart aç ben eşeğim barışalım evine dön diye
Okey iyi mii

Şunu şuraya bırakalımda sizi tanımayan üyelerin enerjilerini emmenize engel olmaya çalışalım.

Öyleyse ne diyoruz..
Alma mazlumun ahını çıkar (Adınız) Z zorunlualann aheste aheste :KK53:

Beni gerçekten seviyor sandım, size şöyle söyleyeyim eve gitmiyor sürekli bendeydi , ya da iş çıkışı eve gidip geliyor sonra yanıma geliyordu akşam 12 bir de gidiyordu benden ..
Neden gitsin ki yanınızdan, bedava yemek var bedava hizmet var bedava oral var…

Sorunuza gelecek olursam evet kullanıp attı. Ne zaman ki siz kendinize değer verir, düzgün bir erkekle olursanız o zaman kullanılmayacak gururlu ve değerli bir kadın olursunuz. Öteki türlü gelen faydalanır giden faydalanır…

Şunu şuraya bırakalımda sizi tanımayan üyelerin enerjilerini emmenize engel olmaya çalışalım.

Beraber aldattığı kişiyle 1 senedir berabermiş şimdi taşlar yerine oturdu. Ee bir erkek senin sevgilini aldattığını biliyorsa, kolayca seni sadakatinden caydırıp seninle cinsellik yaşayabiliyosa zaten bu adam niye sana saygı duysun ki? Böyle kullanılırsın işte maddi manevi. Sana üzülmüyorum zorunlu, sen hayatını ve bedenini aşırı kalitesiz kullanan birisin.

Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Siz evlenelim dediğiniz an karşı taraf sizle evlenmek zorunda mı gerçekten yaşınız aynı bile olsa?Bu arada10 yaş fark ile zaten olmazdı bu iş.Kullanıldım mı sorusunu 35 yaşında insan sorunca da garip geliyor.Geçin şu düşünceleri denginizi bulun.

Yaşadıklarınız hep sizin seçiminizdi. Neyi seçersek onu yaşarız.

Madem her şey bitti, yeni bir sayfa açın ve bu kişiyle yaşadıklarınız size ders olsun. Bu yaptıklarınızı başka kişilerde uygulamayın.

Bu kişiyi de öyle hırs yaptınız ki, artık duygularınızı serbest bırakın.

İstediğimiz şeyler sıkı sıkı yapışınca değil, serbest kalınca bize dönerler. Enerjinizi sıkıştırmayın.

Şuna da eminim ki, Trabzon dönüşü adam sizi ziyaret edecek. Siz yine kollarınızı açacaksınız. İşte seçim dediğim budur. Seçtiyseniz de kurban psikolojisine girmeyeceksiniz.
Bende öyle düşünüyorum . Ya geri gelirse diye korkuyorum . Ama gelmeyecegıni biliyorum gelirse de ne yapacağım nasıl hakim olacağım kendime diye düşünüyorum

Neden gitsin ki yanınızdan, bedava yemek var bedava hizmet var bedava oral var…

Sorunuza gelecek olursam evet kullanıp attı. Ne zaman ki siz kendinize değer verir, düzgün bir erkekle olursanız o zaman kullanılmayacak gururlu ve değerli bir kadın olursunuz. Öteki türlü gelen faydalanır giden faydalanır…
Şu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş

Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Şu herşeye kullanılmışsın zaten anlamamışsın diyen kişileri de ben hiç anlamıyorm.adam ilişkiye girip bir saat sonra yok olmuyormuş ki.saatlerce zamanını, ilgisini kıza veriyormuş.çok sık bir görüşme söz konusu.eee bu tarz bir ilişki bile kullanılmak oluyorsa gerçekten evlenecek kişiler nasıl bir ilişki yaşıyor olabilirler ? Nasıl anlayalım gerçekten niyeti var mı yok mu?

Kafana yatmayan durumlar oldu konular açtın, Perşembenin gelişini çarşambadan anlattık yapma etme bu kişiden olmaz dedik ama sen olsun istedin. Yine sana biraz meyil verse yine kabul edersin. İlgileniyor gibi görünse de pek sevgisi ilgisi yoktu baştan beri. Vakit geçirdiniz birlikte. Sen de onu kullanmaya çalıştın (çalıltım deme sebebim bazı durumları eksikti adamın) nibirlikte vakit geçirmekten keyif aldın. Sana yetiyordu fena zaman geçirmemişsiniz gidermek ki yokluğu üzmüş. Zamanla geçer karşına iyi insanlar çıksın
Tam sevgili de değildiniz zaten elinden tutup dolaşmıyordu ki. Flört gibi bir şeydi. Sence sevgiliydiniz

[ Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
[/QUOTE]
Siz niye erkeksiz hiç duramıyorsunuz ? Çok çok merak ediyorum annenin karnindan erkekle mi dünyaya geldin ne yaptın. Şuanda biriyle birlikte isen niçin halen eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Biz 1 seneyi askindir size bir ton laf ettik umrunuzda oldu mu ?

Şu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Ne evlilik meraklisisin sen ya azıcık dursan mi artık ?

Biraz ara verip nefes mi alsan? Hop diye nasıl cinsellik konuştunuz daha yeni ayrılmamış mısın evlenme planı yaptığın “sevgilinden”?

Allahtan bunlar geçen sene yaşandı ..son zamlardan sonra bu adamı hergün yedirip içirsen daha çok canın acırdı! Ben her öğlen işyerinden eve kebap söylerdim onun yanında ..sonra da eve gidince afiyetle yerdim..kendi düşünsün😂

Evet kullanıldın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X