1 senedir kullanılma travmasını nasıl aşacağım? Takıntı yapmadan nasıl mücadele edeceğim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem uyusmuyoruz ayrilcaktim zaten diyorsunuz, ayni cumlenin akabinde evleneceksek evlenelim dedim diyorsunuz.
Denge yok.

Aman bosver sende onun uydusunu kullandin.onunla zaman gecirdin yalniz kalmadin.niye yediremiyosunki kendine zararin neresinden donsen kardir.hayat guzel bosver o hayatinda hic olmamis gibi yasamana eglenmene bak.onemseme gorme .hayatin tadini cikar

Şu herşeye kullanılmışsın zaten anlamamışsın diyen kişileri de ben hiç anlamıyorm.adam ilişkiye girip bir saat sonra yok olmuyormuş ki.saatlerce zamanını, ilgisini kıza veriyormuş.çok sık bir görüşme söz konusu.eee bu tarz bir ilişki bile kullanılmak oluyorsa gerçekten evlenecek kişiler nasıl bir ilişki yaşıyor olabilirler ? Nasıl anlayalım gerçekten niyeti var mı yok mu?
Tabi hemen yok olmaz ilgi gösterir işin ucunda saks*fon varsa bırak saatlerce vakit geçirmeyi az kalsın evlenecekti. Neyseki evlenmeden basını oksayarak amacına ulasıyodu.

Nasıl anlayalım ki…..

Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
1 sene her gün görüşmüş olman yanında olduğu ve gerçek bi ilişki yaşadığınız anlamına gelmez. Kullanmak igrenc bi kelime, kullanmak demeyelim ama belli ki senin istediğin değeri vermemiş.
Duygu yok, bağ yok, huzur yok, bir de cinsel problemleriniz vardı, Allah aşkına sal, yoluna bak.

Şunu şuraya bırakalımda sizi tanımayan üyelerin enerjilerini emmenize engel olmaya çalışalım.

Ya hsjajdjsjdjdjfkdk

Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Ah kızım sana defalarca söylendi dinlemedin. Ayrılmana sevindim. Bir süre kimseyle görüşmesen tanıştırılmasan iyi olur sanki. Bence annenin söylediklerini de dinle, aracı ile tanışacaksan tanıştığına değsin bari eğitimi ailesi sana denk olabilecek insanları seç. Senin seçtiklerinden pek hayır gelmeyecek belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X