- 22 Temmuz 2017
- 48
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi kucukhanimmm
Merhabalar herkese,üniversiteye hazırlanıyorum ve sevgilimle yaşadığımız bir tartışma sonucu işler biraz farklı yerlere gitti.Konuşmadığımız dört beş gün sonucunda dayanamayıp mesaj attım ve hayatımın en kırıcı anlarını yaşadım diyebilirim.Artık kendisinin bittiğini ve sınavlar bitene dek ailesini dahi görmek istemediğini bir sene ara vermemizi söyledi.Öyle ayrılıp barışan çiftlerden olmadığımız için bu benim için çok büyük bi yıkım oldu.Üç sene boyunca beni sevdi fakat ben oralı olmamıştım sınıf arkadaşım olduğu için.Daha sonra kader diyebileceğim bi tesadüfle konuşmaya başladık ve çiçek gibi oldu her şey.Kendimden çok güvenirim ona ve gerçekten psikolojisinin yıpranmış olduğunu sezdim.Beni bekleyeceğini ve bir sene sonra her şeyin güzel olacağını söyledi.Benim kendi sevgimden de onun sevgisinden de bir şüphem yok fakat sorun özlem..Onu çok özlüyorum ve yanında olmama izin vermeyişi,onun kötü olduğunu bilmek çok zor.Ama içimden bir ses hayırlısının bu olduğunu söylüyor çünkü belki de birlikte olsak sınav senemizde birbimize zarar verebilirdik.Bir sene sonra üstümüzdeki yük kalkmış olacak ve engel kalmayacak.Her gün ağlayarak ne kadar dua ettiğimi bilemezsiniz.Bu seneyi özlemimi hafifletecek şekilde nasıl geçiririm sizce,ya da onu düşünmeden nolursunuz içimi rahatlatın biraz