çok doluyum ama kimse yokmu yorum yapıcak fikir vericek
canim oncelikle esine annelik yapmaya calismaktan vazgecmen lazim, erkekler evet bir tek anneleriyle herseylerini paylasirlar.. onun disinda cok az bir kesim vardir ki , hayatinda her olani biteni esine anlatsin.. cogunlugu aslinda gunluk yasanan slklntilari, sorunlari eslerine anlatmak istemezler, bunun tek sebebide disarinin stresini eve tasimamak istemeleri..dusunsene herseyi sana anlattigini surekli senin tadini kacirdigini, sorun yokken sorun yaratabilen canlilariz biz, kendinde demissin ya esim bana olani biteni anlatmiyor diye, dusun artik bu bile sorun cikarmamiz icin yeterli, ya bir de anlatsa ?!..
bende bilmiyorum esimin, gun icinde neler yaptigini,kiminle gorustugunu, cok cok cok onemli birsey varsa anlatir , yada cok heyecanlandigi sevincle paylasmak istediklerini anlatir, bilir cunku , ben bir sey soylemesem de uzuldugumu, yiprandigimi.. ve isin enteresan tarafi ne biliyor musun bende merak etmem, onceleri senin gibiydim, yeni evli oldugumuz zamanalrda aklimda safca, bir kisi olmamiz gerekiyor gibi bir dusunce vardi ama 14 yillik evliligim bana kimseyle tek vucut, tek beyin olunamayacagini ogretti, dahasi tek bir beden, tek bir dusuncenin evliligi cok uzun surmuyor, oyle benimsemeye basliyorsun ki diger bedeni, yaptigi en ufak sey ,seni ummadigin yerden , ummadigin sekilde vuruyor, o yuzden mesafe iyidir, herkesin evlilikte yerini korumasi iyidir..
bir de esinin bu muameleyi sana yaptigini dusun, surekli seni sorguladigini, guvenmedigini,zor bi hayat olurdu seninkisi, su ankinden daha zor.