1.sinif sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeğenim var okuması aynen yavaş,fakat öğretmeni matematik perfomansı süper diyor...kıyaslamayın her çocuğun farklı yeteneği vardır..

Inanmazsiniz belki hergun bir kitap bitiriyoruz sesli okuturum tekerleme calistiririm ben de egitim baska bir kolunda calisiyorum yani derdim ogretmeni suclamak degil ama cok sasirtici suana kadar sinif seviyesini bilmiyordum
Konuyu düzenlemişsiniz neden? görüşünüzden neden vazgeçiyorsunuz ki ?
Vazgecmedim Ogretmenle ilgili bazi sikintilar oldu idareden de kendisine uyari geldi o sebeple ogretmen az mi ilgilendi diye suphem var ama onu yazinca sanki ogrt sucluyorum diye saldirmaya hazir olanlar var o sebeple sildim o cumlemi.

Hangi büyüklükte harfler? 85 büyük başarı. Tebrikler.

Ben sinif seviyesini nerden bilebilirim ki online ders mevzusu yeni gundemde.Yoksa benim cocugum okuyor yaziyor mat cok iyi mesela.Ben bireysel olarak cocugumun seviyesini geri gormedigim icin suan cok sasirdim cunku sinif seviyesi baya yuksek.

Oğlunuzun geride olmasına neden şok oldunuz ki olabilir her çocuğun öğrenme kapasitesi hızı farklıdır. Kıyas yapmanız çok yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…