Öğretmen değilim. Hangi ay ve yıl doğumlu acaba. Tavsiyem yüksek sesle, kendini dinleyerek anlayarak ve doğru okumasını sağlayın. Acele ettirmeyin. Benim yeğenim hala akıcı, hatasız okumuyor. Geçen sene de çok başarılıydı ama okuması ortalarda idi...Neden derseniz ezberi çok kuvvetli. Öğretmen 5 kere okuyun diyor ya, o ilkinde ezberliyor sonra ezbere okuyordu. Şu an 2. Sınıf. Son sınavda 4.oldu. Notları 90-100. Yani merak etmeyin düzelir.Merhaba, aramizda sinif ogretmeni varsa cok mutlu olacagim.Problemim baslikta yazdigi gibi 1.sinif ve sinifta,herkes takilmadan cok guzel okuyor (online derste gozlemledim).Cok moralim bozuldu oglum yavas ve uzun kelimelerde duraksayarak okuyor.Yani heceliyor.Ögretmeniyle konustugumda oglum icin okuma biraz yavas ilerliyor dedi tabi su zamana kadar bana hic birsey soylememisti bu konuyla ilgili.Hergun kitap okuyoruz aylardir o kadar cok ilgileniyorum ki odevidir okumasidir herseyi yapiyoruz.Ben şok oldum sinif seviyesini gorunce.Oglumun geride olduguna cok şasirdim.Oglum biraz hareketli sinifta sorun yasadik baya bu yil.Ozel bir okuldayiz.Ögretmenin az ilgilenmesi gibi bir durum olabilir mi derslerde ?Beynimi kemiren şeyler var.
Merhaba, aramizda sinif ogretmeni varsa cok mutlu olacagim.Problemim baslikta yazdigi gibi 1.sinif ve sinifta,herkes takilmadan cok guzel okuyor (online derste gozlemledim).Cok moralim bozuldu oglum yavas ve uzun kelimelerde duraksayarak okuyor.Yani heceliyor.Ögretmeniyle konustugumda oglum icin okuma biraz yavas ilerliyor dedi tabi su zamana kadar bana hic birsey soylememisti bu konuyla ilgili.Hergun kitap okuyoruz aylardir o kadar cok ilgileniyorum ki odevidir okumasidir herseyi yapiyoruz.Ben şok oldum sinif seviyesini gorunce.Oglumun geride olduguna cok şasirdim.
Her çocuk farkılidir.Merhaba, aramizda sinif ogretmeni varsa cok mutlu olacagim.Problemim baslikta yazdigi gibi 1.sinif ve sinifta,herkes takilmadan cok guzel okuyor (online derste gozlemledim).Cok moralim bozuldu oglum yavas ve uzun kelimelerde duraksayarak okuyor.Yani heceliyor.Ögretmeniyle konustugumda oglum icin okuma biraz yavas ilerliyor dedi tabi su zamana kadar bana hic birsey soylememisti bu konuyla ilgili.Hergun kitap okuyoruz aylardir o kadar cok ilgileniyorum ki odevidir okumasidir herseyi yapiyoruz.Ben şok oldum sinif seviyesini gorunce.Oglumun geride olduguna cok şasirdim.
Siz annesi olarak geç farkettiyseniz öğretmeni bence ilgisiz diye suçlayamazsınızMerhaba, aramizda sinif ogretmeni varsa cok mutlu olacagim.Problemim baslikta yazdigi gibi 1.sinif ve sinifta,herkes takilmadan cok guzel okuyor (online derste gozlemledim).Cok moralim bozuldu oglum yavas ve uzun kelimelerde duraksayarak okuyor.Yani heceliyor.Ögretmeniyle konustugumda oglum icin okuma biraz yavas ilerliyor dedi tabi su zamana kadar bana hic birsey soylememisti bu konuyla ilgili.Hergun kitap okuyoruz aylardir o kadar cok ilgileniyorum ki odevidir okumasidir herseyi yapiyoruz.Ben şok oldum sinif seviyesini gorunce.Oglumun geride olduguna cok şasirdim.
Ben dinif ogretmeniyim.Ogrencilerim 1.sınıflar. Tum ogrencilerim aralik ayi badi da okumaya gecti.Buna ozel egitim alan öğrencilerim dahil.Su anda uzaktan egitimle saat 1200 1900 aradi birlikteyiz.Tum sinif seviyesi oldukca guzel.Hatra bugun okuma yaridi yaptik dinif ortalamadi 85.Bunu size nefen anlatiyorum .Bir is sevilmeden yapilmaz.Sevmediginiz yemegi yemezsiniz.Cocugunuzun okumayi siz zorlafiginiz icin degil kendi istedigi icin yapmali.Bu yuzden sevebilecegi kitaplar alin.Su sira Rafadan Tayfa serisi cok guzel.Size yardimci olabilnem ivin bazi seyler dormam lazim.Cocugunuz gec mi konustu?Cikartamadigi ses var mi? Ya da sesleri birbiri yerine soyluyor mu?Mesela k yerine t .Iste kumanda yerine tumanda diyor mu?Konusurken bazi hece ve kelimeleri tekrar ediyor mu?Merhaba, aramizda sinif ogretmeni varsa cok mutlu olacagim.Problemim baslikta yazdigi gibi 1.sinif ve sinifta,herkes takilmadan cok guzel okuyor (online derste gozlemledim).Cok moralim bozuldu oglum yavas ve uzun kelimelerde duraksayarak okuyor.Yani heceliyor.Ögretmeniyle konustugumda oglum icin okuma biraz yavas ilerliyor dedi tabi su zamana kadar bana hic birsey soylememisti bu konuyla ilgili.Hergun kitap okuyoruz aylardir o kadar cok ilgileniyorum ki odevidir okumasidir herseyi yapiyoruz.Ben şok oldum sinif seviyesini gorunce.Oglumun geride olduguna cok şasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?