İkisiyle de acilen konusmanız gerekiyor..
O cocuk nerden ögreniyor o yasta öptürmeyi , göstermeyi yahu!:26:
Çocuğun 17 yaşında bir abisi olduğunu ve geçen gün Ardaya vuran bir çocuğu okula gelip sıkıştırdığını duydum.Acaba abinın ızledığı bır takım şeylerimi görüyo yada cınsel içerikli dergılere fılan bakıyoda çocukda ordan mı öğreniyor.Yada anne baba mı çocuğun yanında konuşuyor bilmiyorum Şu an aklıma bu olasılıklar geliyor ama hangı anne baba boyle yapar ya anlamıyorum Offff düşünmekten beynım yoruldu.
bir an önce öğretmeninizle ve onun aracılığıyla rehber öğretmeninizle görüşün.çocugun problemleri var.ailesine söylemeyin.öğretmeniniz gerekeni yapacaktır
Ayrıca bu çocuk bunu başka çocuklarada teklıf etti mi?Ve onunla lavaboya gıden çocuk oldumu?Daha bır sürü beynımde uçuşuyor şu saatte.
ailesi durumu kabul etmeyebilir.siz öğretmene söyleyin.öğretmeninizin söylemesi daha doğru ve inandırıcı olur.ailesiyle sorun yaşayabilirsiniz.herkes duyarlı değil toplumumuzda malesef.size veya sizin oğlunuza inanmayabilirler.veya çocuga farklı davranabilirler.rehber öğretmeniniz çocuktaki sorunu anlayıp aileyi bilgilendirir.hatta sınıf öğretmeniniz bile önce aileye söylemez.önce rehber öğretmene danışr
Ogretmene soyleyin bence cok gecikmeden.... Aileye soylemeyin, sizin demeniz agir gelebilir... ogretmen gerekeni soyler zaten... Belki cocugu bir rehber ogretmenle filan gorustururler...
çocuklarda bu tarz eğilimler sorunlu aile göstergesi olabilir.genelde böyledir.yani o ne yaptıgının farkında değil.cinsel içerikli bişey yok ortada.
Teşekkür ederim tekrar.Evet farkındayım cinsel içerkli bir şey yok ama sağlıklı olmayan bir durum var ve çok rahatsız edici.
rica ederim.içiniz rahat olsun.oğlunuzu tembihleyin ve ona güvenin.iyi geceler
Bende öğretmenle konuşmanızdan yanayım.Siz direk aileyle konuşursanız tepki alabilirsiniz ama öğretmene durumu anlatır ve bayan arkadaşınızında onayladığını söylerseniz çok daha iyi olacaktır.Bir de tepki almanız dışında ilkokul bire giden bir çocuk için aileden çok öğretmen daha etkili diye düşünüyorum ailesinin söylediklerine aldırmayan bir çocuk öğretmenin yanında çok daha duyarlı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?