1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ya ben çocuktum Sibel Canın diyetleri konuşuluyordu.. Ben büyüdüm hala aynı konu

hah şöyleeeeeeeeeeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrrrr olmuş

bu hafta birinci belli mi acaba

Günaydın hanımlar yok ben beceremiyorum akşama kadar iyi sonrası cosssss, dün oğlum ağladı bir şeye tutturdu o can sıkıntısıyla hiç de sevmem kırk yıl olmasa aramam ona yaptığım sucuklu makarnadan yedim sonra bisküvi sonra kuruyemiş akşam öğünümü mahvettim böyle

Canım sucuğu kendiniz mi yapıyorsunuz... Benim de öyle akşama kadar süper gece kızım uyumuyor sinirle beraber içime canavar kaçıyor sanki... Ne bulursam gönderiyorum mideye.. Bi de artık bahanem var hamileyim ben ...

yesa
Canlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Afiyet olsun Canım cısda artık nazar boncuğu olsun
sağol canım ama benim cıslar bitmeyecek bu gidişle
Selam Kizlar Menümü Paylaşayim

Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt 1kaşik
tahin

oğlen 1tabak ıspanak 1bardak ayran

akşam 2 lahana 1kabak 1 biber sarmasi
2litresu1 saat egzersiz
oo süper menü
süper süper
çok güzel canım
süper menü
çok iyi
ooo menüde sporda süper
Ya ben çocuktum Sibel Canın diyetleri konuşuluyordu.. Ben büyüdüm hala aynı konu
aynen
kızlar bende kilomu bildirmiştim pazartesi araya kaynamış hehalde,özel durumumdan katılamıyorum dikişlerim alınana kada böyle
62.4 maalesef aslında listeyede ekledim
geçmiş olsun neyiniz var
Canım sucuğu kendiniz mi yapıyorsunuz...
yok canım ama fermente olanları alıyoruz ısıl işlem göreni değil, bilinen markalar, ev sucuğunuda bildiğim için tadı aynı oluyor ev sucuğuyla

Anladım sen bilirsin ama yine de çocuğa yedirme bence faydası da yok nasılsa.. Kıymalı makarna yap hem makarna da faydalı olur....

10.02.2016 saçma menümü yazayım ne yüzle yazacaksam

Kahvaltı: Teflonda kaşarlı patates, bir dişim tam buğday ekmeği, zeytin, salatalık, maydanoz, şekersiz çay

Ara: Yemedim sanırım hatırlamıyorum çünkü

Öğlen: Detoks çorba, yoğurtlu mor lahana, bir dilim tam buğday ekmeği

Ara: Kahve,leblebi, üç dört kaju, bir galeta

Akşam: Bir küçük tabak sucuklu makarna

Ara: Bisküvi, kuruyemiş

zencefilli çayımdan içtim gün içinde

Anladım sen bilirsin ama yine de çocuğa yedirme bence faydası da yok nasılsa.. Kıymalı makarna yap hem makarna da faydalı olur....
canım sucuğu çok seviyor kendisi istedi iştahı yok pek o yüzden yaptım

boy 1.70 cm şimdiki kilon 100 hedefim 90 hadi bakalım

Üzülme Canım bugün tekrar başlarsın merak etme

O kadar kötü degil sadece bisküvi bozmuş bana göre Canım menünü Başkada yok için ferah olsun

41 kişilik listemizden sadece iki kişi bildirim yapmadı

K Kedimmm

@nananais

kızlar bildirim yaptıysanız ve benim gözümden kaçtıysa lütfen söyleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…