Ayyy ben de kahveyi pek sevmezdim. Şimdilerde hergün 200ml tüketir oldum. Sırf Tatlı isteğimi kesiyor diye... Bunu da yeni farketmem çok acıAyni ben canım hem sabah hem öğle hem akşam yiyebilirim ama kendimi tutmaya calisiyorum
Tamam 0 değil ki zaten 0 olmaz benim çünkü patlak veriyor bir yerde ve o daha kötü oluyor ama azaltıyorum bayaa
Türk Kahvesi tatlı isteğimi azaltıyor benim belki sende de ise yarar :)
Ayyy ben de kahveyi pek sevmezdim. Şimdilerde hergün 200ml tüketir oldum. Sırf Tatlı isteğimi kesiyor diye... Bunu da yeni farketmem çok acı
arkadaşlar kullandığınız metobolizma hızlandırıcı çaylar var mı
teşekkür ederim tarif için deneyeceğimCanım ben bir ara
Elma
limon
karanfil
karabiber tane
tarçın kabuk
Yapardım çok da memnundum ama bu aralar yapmıyorum 1 litre suya
Sadece metebolizma değil cildi falan da güzelleştiriyor
Bas sagligi dileyen arkadaslarimdan ALLAH razi olsun Canlar annem rahatsizlandi cok sukur simdi iyi hamd olsun ama ben gidemedim esim gitti dedesine son görevini yapacak bende anneme yardima geldim hersey ust uste geldi
Tebrikler çok iyi kiloı vermissin .neler yaptın nasıl besleniyordu .çok iyi kilo vermişsinNerelerdesin sen canım ?
Girmez Canım bitter yemekle iyi yapmışsın diğer çikolatalar yağ var zatenniçin ferah olsun1 minik kare bitter çikolata yedim. kaçamağa girer mi? akşama 1 kase yogurt yicem sadece.
Canın tatlı isterse mümkünse bitter tüketay normalde yediğim tatlıları bi bilsen. bugun ilk defa bununla kaldım
Canım menün çok güzel afiyet olsun fakat hamur işini sabahları tüket ki akşama kadar enerjiye dönsünSelam kızlar
Kahvaltı
Meyveli yoğurt
Karışık bitki çayı
Oglen
Kucuk bir pohca
2 tabak kasarlı domates çorbası
2 kasık yoğurt
Aksam (daha yemedim)
Tavuk ve yoğurt olcak
60 çömelme hareketi 1.5 lt su
Menün çok güzel ve doyurucu aç kalmamışsın afiyet olsunsabah:2 dilim kızarmış ekmek,5 yeşil zeytin,1 dilim süzme peynır domates salatalık,sekersiz çay
öğle:3 lahana sarmaı,1 dolma.3 kasık yoğurt
ara yeşil çay
akşam 2 kase çorba (ıspanaklı mercimekli.dovmeli bir çorba)
Çok iyi Canım ne güzel spor yapıyorsan spordan yarım saat önce içersen metabolizman hızlanıyor bilgineAyyy ben de kahveyi pek sevmezdim. Şimdilerde hergün 200ml tüketir oldum. Sırf Tatlı isteğimi kesiyor diye... Bunu da yeni farketmem çok acı
Geçmiş olsun Canım anneneBas sagligi dileyen arkadaslarimdan ALLAH razi olsun Canlar annem rahatsizlandi cok sukur simdi iyi hamd olsun ama ben gidemedim esim gitti dedesine son görevini yapacak bende anneme yardima geldim hersey ust uste geldi
Geçmiş olsun Canım annene
Afiyet olsun canım cıssı Yemen normal baksana reglin gelmiş olsun yarın telafi edersinSelam Kizlar menümü paylaşauim
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta omlet
Oğlen3 kaşik bulgur pilavi 1 tabak patates yemeği
ara 1 tane cıss yedimama olsun çoktandir yememişdim ödül günüme sayiyorum
akşam 1/2 lahmacun bol salata 1 bardak ayran
1,5 litre su bugun egzersiz yapamadim regl oldum çok sancim var yarin telafi edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?