- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
Hadi inşallah bana kaptırmadaCanım yine yaparız ben bi birinci olayım da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah bana kaptırmadaCanım yine yaparız ben bi birinci olayım da![]()
yesa canım ptesi kilolu sabah mı yazıcaz
Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorumMiyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)
Can'ım ben bu kiloyumu tam bir senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var o yüzden zor veriyorum ben Karatay beslenmesi ve spor yapıyorumMiyav su, canim ssen 96 yla baslamissin şuan güncel 80 sanırım durumunda öyle yazıyor ya :) kısaca ne kadar surede verdin ekstra neler yaptın yazabilir misin. Yazmışsan eğer şimdiden kusura bakma :)
Bence saate gerek yok herkesin vakti olur olmaz o saate ben öyle düşünüyorumCanimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız
Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu
Bence saate gerek yok herkesin vakti olur olmaz o saate ben öyle düşünüyorum
tamamdır o zaman pazartesi tüm gün yapılsın bildirimler
ben de salı günü listeyi düzenler birinciyi açıklarım inşallah
![]()
Canimm bu pazartesi için gerek yok bence ilk kiloları yazdik bundan sonra ilk bildirim 8 şubat günü olacak pazartesi Sabah kahvaltı öncesi ihtiyaç molası sonrası tartılıp bildirim yapacağız
Pazartesi icinsaat belirleyelim mi gerek yok mu
Canım ben 7 bardak içtim anca alışıyorum bunu bile mucize sayıyorumŞu ana kadar 2 liteye yaklaştım ben kızlar sizin durumlar nedir
@Nill41
@anka_misali
@chentiq
@heyecandorukta
@eflalim
@elifcino
@beyaz lotus
Miyav_su
@derman
pembikokedi
@Lost-dreams
@nananais
@sinemserdar01
Akıldan ekledim bi kaç isim mesajı gören herkes bildirim yapsın bakalım
Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birincitamamdır o zaman pazartesi tüm gün yapılsın bildirimler
ben de salı günü listeyi düzenler birinciyi açıklarım inşallah
![]()
Bence bi saate kadar kilo bildirimi olmasi daha guzel olur aksama kalmamasi icin.
Csnım ya bişey sorcam 2 ayın sonunda birinci belli olacak ama nasıl hedeflediği kiloya ilk ulaşan mı yoksa en çok kilo veren mi birinci
Canım ben 7 bardak içtim anca alışıyorum bunu bile mucize sayıyorum
canım nasıl derseniz siz benim için fark etmez ama miyav_su nun dediği gibi tüm gün olsun sonradan sıkıntı çıkmasın![]()
Anladım canım teşekkürlercanım şimdi
hem haftalık birincileri seçeceğiz
hem de bu toplam maratonun sonunda en çok kilo vereni bulacağız
AMA başlangıç kiloları da önemli olduğu için
verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu yapacağız
o yüzden başlangıçta 60 kilo olmak ile 90 kilo olma arasında bir fark olmayacak
![]()
Merak etme hayatım 2 litre olana kadar hergün arttırıcamcanım her gün arttır yarına 8 bardak görelim senden![]()