1 Şubat Yeni bir Başlangıç

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
An itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım.Kararlıyım,istekliyim.Zayıfladığım zamanki hazzı ne bir pastadan ne de litrelerce koladan alamayacağımı biliyorum çünkü.Hadi bayanlar sizin neyiniz eksik?Gelin buraya birlikte kurtulalım kat kat göbeklerimizden, pantalon bulmamızı zorlaştıran basenlerimizden
.Boyum 156.bildiğiniz tavuğum yahuu :)Kilom 68. İlerleyen günlerde daha detaylı anlatırım kendimi.
Bunlarda utanç kaynağı fotoğraflarım. İnşallah zayıflamış fotoğraflarımı koymakta nasib olur :)

Son düzenleme:
Göbüş göbüştür canım.Bunun büyüğü küçüğü olmaz
İkimizde çıtırlarız inşallah.Ohhh sonra gelsin yeni kıyafetler

gelsin small bedenler taytlar şortlar en güzeli gelinlikleeeerrrrr heheheh bi tane gelinlik olsa kafi

bugün uyandım ve diyete başlamam lazım artık yeter dedim.kadınlar kulubünü açtım birde ne göreyim:18:göbüşümün fotoğrafını çekmişler forumada koymuşlar

ya göbeklerimiz aynı.dar bulüz giyinemez oldum.önce kilo ve boyumu yazayım.

170 boy 67 kilo

hedef: 60 kilo olmak

en fazla 4 ayım var haziranda ince ince şeyler giyineceğiz.kapatma imkkanıda yok.çok rezil bi durum.

sabah kalhvaltısında ne yiyoruz?

1 şubat bizim için bence dönüm noktası karar verenler bugünden sonra daha mutlu olacak inşallahh
yani ince kıyafet falan değil de sağlık için sağlık erken yaşlanmak istemiyorum ve her şeyin başı kiloo

Hoşgeldin canııım
öncelikle buraya geldiysen burdan zayıflamadan çıkmakyok ona göree
Kahvaltıda yiyebileceklerin :
yeşillik,domates,salatalık vb.
4 zeytin(2 ceviz yada 8 badem yiyebilirsin)
2 dilim peynir (1 dilim peynir yerine 1 yumurta yiyebilirsin.)
2 dilim ekmek
çay

kesinlikle daha az yemiyorsun.Zamanla zaten yediklerin azalacak :) Hadi bakalııım.

Canıım gel başlangıcımızda birbirimize destek olalım. :)Çıtır olalım

Güzel İstanbulumda güneş beni dışarı çağırıyor bayanlar.Gün gezme günü.
Ayaklarım beni Burger King e gtürmezse iyidir.Kalın sağlıcakla

hoşbuldum

sabah

1 yumurta haşlıyorum şimdi.
3 küçük dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
adaçayı
2 tanede etimek

kahvaltım bu olacak.nasıl?

aslında benim sorunum aşırı derecede şekerli şeyler tüketmek.resmen krize giriyorum.zaten ondan göbek bölgem den daha çabukk killo alıyorum

öğlen kahvenin yanına biskrem filan yiyordum düne kadar
akşamda çayın yanına mutlakka şekerli bisküvi pasta vs
ve dizi izlerkende vazgeçemediğim günebakan çekirdegi 2 tabak:26:
gidişatım hiç iyi değil ve dahada kilo almadan durdurmam hatta kilolarla vedalaşmam lazım.

evlenmeden önce 57-58 kiloydum süperdi.ama şimdi 60 kilo olsam ideal olacak.ama sadece zayıflamak değil bölgeselde incelmek ,sıkı bir vücut istiyorum.haftanın 3 günü en az 20 dk göbek ve bacak hareketleri de ekleyecegim diyetime.

tek korktugum ve zorlanacagım şekerli gıdaları tüketme çıgınlıgım olacak.çünkü resmen deliriyorum yemeliyim diye

birden sıkı bi diyet yapamasamda elimden geldiğince azaltmaya ve sonrada olması gereken yeme programına harfiyen uymaya başlayacağım inşallah.
buraya ne yersem harfiyen yazacağım.

yasaklı şeyler yersem kızabilirsiniz.ama elimden geldiğince frenleyeceğim kendimi.
kullanmış olduğum ilaçlar iştahımı aççıyor.şekerliye kkarşı zaafımda ilaçlardan kaynaklanıyor.ööncedende severdim ama bu kadar abartmazdım.zaten ilacın prospektüsünde de yazıyor .

neyse bakalım.ANKARANIN karlı sabahından tekrardan günaydın herkese

Bugün çok yoruldum.Ayaklarım beni burger king e gtürdü.Diyeti ilk günden patlattım :26: Ama yılmak yok yola devam
Leysal sende işlernasıl gidiyor?Umarım her şey güzeldir
Hoş geldin bgapacııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…