Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herbal ım kuşumne olur affet beni hastalık falan derken akıl kalmadı sen bizim bitanemizsin iyki doğdunve iyki beraber zayıflıyoruz herbalım
arkadaşlar ben hedflerimi buz dolabının üstüne astım iyi motive ediyo bi deneyeli mi

coc cum haklısın valla zaten sana şaşırıyorum hem çocuk hem iş hem ev hemde bil f,iil yazıyodun maşallah sana ama zor gelmiyosa bırakma bence insan yazınca daha çok dikkat ediyo

kuğu gelinlerimiz her şey yoluna giriyo inş turuncum koltukların hayırlı olsun kocişinle mutlu günlerde kullanırsın inş
khenacım kaptan sana demedi mi bi kapı kapanır 9 kapı açılr diye bakişte buldun

Canım hayırlı olsuuun.Allah boool hayırlı kazançlar nasip eylesinn.Çok sevindim inan :1hug:

güle güle kullanın cicilerinizi canikommm
gelinliğinde hayırlıolsun şimdiden :)) çok sevindim 200 grama da mobilyalara da gelinliğe de :))

Çok teşekkür ederim kaptancım...Tez kabusunun sona ermek üzere olduğuna çook sevindimm.Güzel bir tatili hak ettin aslında kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim çelik anne a.s.

Bu hafta itibari ile oturma grubu,salon takımı,yemek odası ve yatak odası mobilyalarını halletmiş bulunuyoruz...Allah tüm yuva kuracak olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

yulafcim daha once bir kac mesajda yazmistim ama mesajlarin icinde kaynamis olabilir.. olsun bi tanem.. kaptanim sen de yogunsun biliyom, cicekler icin tesekkur ettim..:) celikim canim affet ne dimek, oyle bi sitem edeyim dedim kaydirigubbakcemile3 turuncum, cok tesekkur ederim, ben de sizi tebrik ederim, yuvaniz olusmaya baslamis ne guzel..

kugu gelinler cephesinde ne guzel gelismeler oluyor yahu. masallah Allah tamamina erdirsin..
ev duzmeler, yeni isler...Khenacim super, coook sevindim, tebrik ederim canim.. cok sukur...

darisi bekarlarimizin basina.. simdilik siz sultanligin tadini cikarin kizlar.. :1hug:

takımcım takımcım en birinci takımcım..
ben en sonunda ankaraya evime kavuştum..
geçmişi de okuyamadım..
şimdi baya bir işim var.
en müsait zamanda yanınızdayım .a.s.

cocooo? nerdesin? yoksa bize kustun mu, unuttun mu bizi??senağlama
ya canim arkadasim nerelere kayboldun? ozleriz biz seni.. yoksa kimse yediklerini yazmiyo diye mi gelmiyosun hmm.. bak ben yazicam bugun soz. :lepi: ama daha hic bisi yemedim..

kaptanin mesajini okudun mu? tez bitmis, sIki kurallar geliyomus.. alkisalkisalkis

Hosgeldin BHK cim. nihayet , ozledik yaw..:1hug: a.s. cococum bak kim gelmis.. hadi sen de cik ortaya bakiim.. :1hug:

takımcım takımcım en birinci takımcım..
ben en sonunda ankaraya evime kavuştum..
geçmişi de okuyamadım..
şimdi baya bir işim var.
en müsait zamanda yanınızdayım .a.s.

selam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim tebrikleriniz için Allaha çok şükür herşey yoluna giriyorr.. hepinizin destekleriyle bu kötü günleri atlattım.. İnşallah önümüzde daha güzel günler var..

Bence analizimiz yapılsınnn sırnaşık şey

püsküüt niye isyan etmiş ben anlamadım.. :1no2:
ben bütün analizleri istiyorum hırslanıyodum baktıkça senağlama şimdi analizlerimiz olmıcakmı istemezsek nolucak..
yada her hafta isticezmi yada her ay CADIARZU

bugun yediklerim:

uyaninca: yarim litre su, 3 kuru kayisi
kahvalti: 1 kase nesfit
ogle: 3u1 arada, finger
aksam: 5-6 yk meyhane pilavi, cacik

bol bol su.

ya bende bu aralar hiç su içemiyorummm :1no2:

sanirim belirtecegiz.
takim olarak butun analizleri istiyoruz diye.

ben tam meseleyi kavrayamadigim icin yorum yapamayacagim, yani puskutun bahsettigi is yuku, ya da bizden beklenen ama yapmadigimiz bir sey mi vardi..vs.. yani mesajda bi sitem mi var puskutten bize?

yaptigimiz islerde her zaman feedback almak olumlu etkiler diye dusunuyorum.. o yuzden duzenli olarak belli araliklarla grafigimizi gormek iyi olur tabiki..

ben acikcasi buradn baska yerlere pek bakmiyorum. buna vaktim de olmuyor.. firsat buldukca takimi ziyaret ediyorum.. analizlerin linki koyulunca goz atin diye, ben de okudum.. bundan baska ne yapmam gerekiyor emin degilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…