merhaba coco cum, nasilsin canim? bir kac gundur cok yogundu.. sen de 1 kg verdin galiba digmi..
harikasin yaa.. tabii insallah karistirmiyorumdur.
ya yulafcim, cok merak ettim. bu bireysel de birinci olanlar kac kilo veriyoki? 1.600 verdim , hic bisi olamadim ama .. CADIARZU
turuncuuu cok dondurma yeme sakin.. :asigim: cok sevindim canim.. gerci sen dondurmalari da yakarsin bence..
khenaa guzel haberlerini bekliyoruz..
ee yulaf senin iste gelisme yok mu?
bize de tazminat paketlerimiz aciklandi.. bakalim ben de haziran sonu issizim.. :sm_cool: en cok da kizim sevinicek issiz kalmama :roflol:
şurda ne yazıyosa o bhkcimm....
ne zaman görüşücez biz
sen ye ye 5 tane sonra da hedefime ulaşamıyorum deayy kaptanim canim, naaptin yaw.. :1no2:
15*5 = 75 kal. olcakti..:dilcikar:
olmaaazzz :dilcikar:....
simdi 5 haziran da ben nasi 85 olucam?? bunu degistirsek mi acaba ne dersin?
hiç iyi deilim cocoummmerhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir
öpüyorum hepiniziiiii
inşaallah hepimzin hakkında hayırlısı olur herbalim,ayy tabi cok uzun surmese iyi olur issizligim ama, biraz tatil iyi olabilir..
kuşuum çok yeme emi, bak haftaya 1. olcaz inş.Kızlar kaçıncı olduk? Ay felaket stresliyim kızlar. Diyet falan hak getire. Canım dondurma istiyor benim, hava çok bunaltıyor..
oh oh....
ben 1 hali, 4 koltuk, 6 sandalye sildim.
....
merhaba coco cum, nasilsin canim?
haftasonu kimsecikler gelmemis.
hiç iyi deilim cocoumm(
yarın kısmetse teslim edicem bu tezimii inşaallah
umarım Rabbim utandırmaz,
çok telaşeli, biraz heyecanlı ve full stresliyim,
turuncuuu cok dondurma yeme sakin.. :asigim: cok sevindim canim.. gerci sen dondurmalari da yakarsin bence..
hiç iyi deilim cocoumm(
yarın kısmetse teslim edicem bu tezimii inşaallah
umarım Rabbim utandırmaz,
çok telaşeli, biraz heyecanlı ve full stresliyim,
bilgisayrımda en az benim kadar yoruldu, demidne beri kaç kere resetledim kendsini bilemiyorum
görüşmek üzere arkadaşlarımm:1hug:
sizleri seviyorum,
ne olur duanızı eksik etmeyina.s.
Günaydın takımcım....
Herkese Hayırlı bir hafta diliyorum..
Çok güzel bir haftasonu geçirdim.Nihayet mobilyalarımızı da aldık.Sıra geldi gelinliğeee :lepi:
Kaçamaklara gelinceeee :icecream:
Evet kaçamaklarım oldu ama sabah tartıldığımda 200gr vermiş olduğumu görünce çok ta takmadım doğrusu.sırnaşık şey
Bu arada sonunculuktan sonra 4.lük baya iyi geldi doğrusu.Umarım bu hafta da güzel bir derece alırız.
mobilyalarınız hayırlı olsun canımcım
verdiğin 200 gr da :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?