Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

5-6 kisi disinda kimse gunu gunune yazmiyor ki.

5. takim ne guzel organize olmus oyle. herkesin kilo vermek istemesi lafta degil.
bizimkiler de lafta degil de madem paylasimda bulunulmicak takimda olunmasinin anlami yok.

takim ruhumuz yok. ben de bilirim cumalari gelip kilo bildirimi yapip gitmeyi ya da 1-2 kere yazmayi.
o sekilde olmasini istiyorsaniz oyle yapariz yani.
cok calisiyorum yok vaktim yok bahane yani bunlar.
aksamlari eve donuldugunde gecmis mesajlari okuyup cevap yazmak 20 dknizi bile almaz.

neyse yani kaptanim ben cok kati kurallar istiyorum.
musait oldugum, disari cikmadigim gunlerde de gunluk takibini yaparim kurallarin.
paylasimda bulunmayanlar da gitsinler.

walla ben de katılıyorum kaptancım..
paylaşım konusunda bişeyler yapılmalı.

ben şahsen kendi açımdan bakıyorum.
benim cok yoğun bir günlük programım olsa,
paylaşımda bulunamıcak olsam,
takıma girmem.
neden gireyim ki?
yani ne işime yarar.
akşamdan akşama mesajları okusam ,
yazılanlara baksam,
beni ne kadar motive eder..

tabi herkes aynı değildir ama,
neyse düşünelim bişeyler

ha ayrıca,
akşamdan akşama takım arkadaşlarımın görev bilinciyle girip de
ben bugün şu maddeleri yaptım,
şunları yedim,
vs yazıp cıkması,
beni motive açısından pek etkilemez,
bilmiyorum herkes nasıl düşünür.
yani her gün girilecek,
hesap verilecek mantığı değil benim istediğim,
paylaşım..
bilmem anlatabildim mi?

açlıktan başım donuyor =)

bugun de lapa yapacaktim, yapmadim ama yapmis kadar oldum.

aksam ne yedigimi yazdigimda gorursunuz zaten =)

lapa yapcam diye uyandim ama yapmadim. yediklerim:

sabah: 1 domates
ara: ablam borek sariodu kucuk 1 parca yufka aldim
ogle: 2si1 arada, 3 adet finger
aksam: ton balikli salata

bu kadarcik.

neden boyle birsey yaptin derseniz 1 haziran 65 kg hedefi koydum. ders calisiyorum diye spor yapamiyorum, yuruyemiyorum, evden cikamiyorum. şok biseyler yapmam lazim.

o hedefi bosu bosuna oraya yazmadim. madem yazdim ulasmak icin de elimden geleni yapcam.

yulafcım ama şok diyet de böyle mi olur ki?
sen aşırı az yiyor ve resmen aç geziyorsun..
mesela sabah tek domates yerine biraz daha kahvaltılık bir şeyler eklemenin sana hiç bir eksisi olmaz bence..

selam hanımlar....
ben bugün klasik kahvaltımı yaptım
arada bitki çayı içtim....birazdan da yeşil fasulye,bulgur pilavı, salata yerim...
daha sonrada sanrım dondurma yiyeceğim.....

yulafcım ama şok diyet de böyle mi olur ki?
sen aşırı az yiyor ve resmen aç geziyorsun..
mesela sabah tek domates yerine biraz daha kahvaltılık bir şeyler eklemenin sana hiç bir eksisi olmaz bence..

bugun ac gezdim orasi kesin ama dedigim gibi biseyler yapmam lazim 65 gorebilmek icin.
ya fazla yicem sasirtcam ya da az yicem sasirtcam. ben de az yemeyi tercih ettim.
kaptanimiz bana cok kizcak eminim

bugun ac gezdim orasi kesin ama dedigim gibi biseyler yapmam lazim 65 gorebilmek icin.
ya fazla yicem sasirtcam ya da az yicem sasirtcam. ben de az yemeyi tercih ettim.
kaptanimiz bana cok kizcak eminim

ama sen normalde de zaten cok az yiyorsun.
yani menün bundan cok farklı değil yani bünyeni şaşırtacak kadar.
kızsın ebnce de kaptan..
yazık cidden sana..

aah ah yulafcım sen hemen spora başla,
azıcık daha dengeli beslen bence..:1hug:

Meyaba kizzlarr, ben geldim.. hala basim ve boynum agriyor.. dun kizisla orgu ormeye karar verdik. sis ve yun aldik.. biraz mevsimi gecti ama merak iste.. en son 10 yasinda falan denemisimdir herhalde.. o da boynumu agritti galiba..

bugun oglen oldu, daha bi sey yemedim... brokolili omlet yapcam simdi.. gecmise goz attim..
sIki kurallar geliyomus..

yalniz cok acimasiz takilmayalim kizlar.. herkes gun icinde nete erisemeyebilir..
bence gunde 1 kez girmek iyi olur. ama fazlasi zorlama olur. zaten musait olan gelir diye dusunuyorumm.. ama her gun ugramak gerek.. aslinda yine defter tutmak iyi fikir kaptanim..

bi de su kurallardan bir kisiyi 2 kisi kollar var ya, bhk nin alintiladigi mesajda.. biz de boyle bi sistem kursak kaptanim.. buddy system burada isyerlerinde de uygulanan bi yontem.. bir ara bhkcim beni kontrol etmisti sagolsun.. cok iyi olmustu mesela.. kendimi daha sorumlu hissetmistim.. sana inanan guvenen ve cabalayan birileri de isin icine girince daha farkli oluyor..

bugün yediklerim:

06:00-----> 1dilim kepekli ekmek, peynir
07:00-----> yarım dilime yakın etimek tatlısı
10:00-----> 1 paket altınbaşak bisküvi
12:00-----> 3 kaşık taze fasülye
13:00-----> 1 kase dere otlu yoğurt
16:30-----> 1 parça peynir
17:00-----> bol malzemeli,cok az da ton balık ilaveli yağsız salata

birazdan da nescafemi içerim..

ayyyh yaz yaz bitmedi,
menüme yorum yapın ya cok mu garip:uhm:

bana az yiyorsun yazmissin ama sen de azicik yemissin canimcim.

bhk cim canim benim pek yorum yapacak yuzum yok amma, bence toplamda kalori miktarina bakildiginda ve aksam yemegini cok erken yemis olman, hatta yemekten sonra hic bisi yememis olman bence super.. hatta bebekli bi anne icin belki az bile..
sabah 7 de 1 porsiyonu gecmedikten sonra hangi tatliyi yersen ye, aksama sen onu yakamasan bile betul bebek yer bitirir onu annesi.. sen uzulme..
saat 12'den sonra karbonhidrat namina hic bisi yok.. o biraz az gibi geldi tatli sekerim..
ama bence kilo vermek isteyen biri icin super.. keske en azindan 1 adet meyve de olsa..

masallah azimli anne sen bu gidisle, incecik fidan anne olucan.. kaydirigubbakcemile5

yulafcim, kaptanim, sevgili arkadaslarim merhaba,

bu hafta pek guzel haberler yok benden kizlar...

cok ozur dilerim takimdan, kendimden.. ( off ne zaman gezmeye gitsek gozum donuyor.. hic dikkat edemiyorum.. bi de kizlar, c.tesinden isi sIki tutmazsam olmuyor..

1.100 gr almisim.. ne yetenekliyim dimi.. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…