ben geldiimm güzellerrr yine notlarımı aldım
bugün uğrayamadım, kusura bakmayın yahu
işyerinde yoğun bir gün geçirdim,
şimdi hafta sonu adanaya gidiyorum, halamın torunu var orda, çok özlemiş beni ilgi hanım, bi sevip geleyim kendisini a.s
bu arada bir takım çöz
mler kafamda ama bir türlü size aktaramadım daha.. bu arada bana fikir veriyorsunuz, bu takımalr arası araştırmalar kapsamında, saol bhk'cım :)
ve turuncucum tekrar teşekkürler, bugün ki listmeiz için,
ve yulafcım her zamnaki özenin için tekrar teşekkürler
vee tüm takıma rkadşalarım hepinize tekrar teşekkürler
vee 6. olmuşuz bu hafta, 1. takıma yakışmamış pek:dilcikar:
hepinizi öpüyorum, hafta sonu kaçamağı olmasın lütfeeenn, oklovalarım tepenizde hemencecikkk
pazartesi görüşmek üzere inşaallah
sevgilerrr
Osmaniye mi :bbo:seninde cuman mübarek olsun :1hug:
valla dediğin gibi şimdiden yanmaya başladık,yaz gelince napacaksak.
Hele ben bide Osmaniyeye gelin gideceğim kafamçokkarıştı
hayirlisi olsun canimcim.
adanali oldugum icin gayet iyi biliyorum.
klima hic luks degil orda, ihtiyac.
Allah kolaylik versin =)
yediklerim:
ya cococum lutfen sen de bu hafta o eti puf, obur cuburlara dikkat et..onlar dusman bize yaw.. hic bi faydasi da yok bak misafirlerim gelicek, bana kilo almissin demelerini istemiyorum diyordun.. hadi bu hafta dikkat edelim.. bunu duymak hosuna gitmeyecek belki ama boyle gidersen sende de kilo alma potansiyeli goruyorum bu gidisle haberin olsun.. sonra cook zor oluyor kilo vermek.. cok acilmadan ver o dogum kilolarini hadi.. bana bak hala veremedim.. ama senin de bu hafta kilo verememis oldugunu gorunce uzuldum acikcasi.. ikimizde buraya sIk sIk ugruyoruz, ama guzel sonuclar yok bu hafta.. hadi yeni hafta basliyor.. dikkat dikkat.. hihoyyyt gecmis olsun dileklerin icin de tesekkur ederim canim. Allah sana da saglik , sihhat versin, bebisinle.. Şeniz
ben geldiimm güzellerrr yine notlarımı aldım
.......................
sevgilerrr
takımım yaaa
herkes nerde yine:1shok:
takımım yaaa
herkes nerde yine:1shok:
ben de hevesle kaptanımın getireceği yenilikleri bekliyorum.
hatta yeniliklerle de kalmayıp,
bu yeniliklerin takımımızda meydana getireceği etkileri görmek istiyorum.
yine aynı ıssızlık devam ederse bu sefer ben bi yenilik yapıcam galiba
Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır.
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! :roflol::roflol::roflol:
Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır.
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! :roflol::roflol::roflol:
iyi akşamklar millet bugtün yediklerim
sabah 1 haşlama yumurta 1 bardak meye suyu
öğle 1 lahmacun
akşam biraz pilav ve yoğurt
bu ara canım mekik çekmek hiç istemiyor neden acabasenağlama
merhaba hanımlar bugün kü yediklerim..
sabah kepek ekmeğinden yapılmış sandviç, light kola
öğlen 1 elma ve 2 bardak yeşil çay
akşam ise 2 ince dilim pizza...
saat 20 gibi ise dondurma....
pek sağlıklı olmayan bir liste sanırım.... ama öleee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?