Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selaaam kizlar,

evet bhk cim, benim acimdan aynen o sekilde canim yaa. hafta ici butun gun bilgisayar karsisinda olunca haftasonu kizimla ve esimle bu guzel havalarda daha cok disarda olmak istiyoruz...

ben bugun neler yedim..

sabah 9:30 olculu klasik bi kahvalti.. bu arada bhkcim kahvaltin cok guzelmis.. ohh be soyle bi kahvalti etmissin :))

ara : 1 kac kraker, 3 hurma

oglen 3 olmust galiba : 1 adet gozleme

aksam: 5:30 civari lavasa sarili tavuk doner , gazoz..
kizisin krakerlerinden birazcik..

optum hepinizini.. a.s.

pufff

hadi bu seferlik de iyimser olup haftasonu olduğu için diyelim:bbo:

ay turuncu masallah yaa, aksam yemegine bak.. 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz, 1 dilim peynir.. ne guzelmis.. doydun mu peki canim? fisfisfis ben de boyle bi seyler yapabilsem ne guzel olur yaa.

Günaydın kızlar

Sabah: 2 küçük dilim köy ekmeği, 2 dilm beyaz peynir, bol domates,salatalık, biber, 1 bardak 1 şekerli limonlu çay, patatesli yumurtalı ğrenci kahvaltısı, 1 çay kaşığı bal e 1 çay kaşığı reçel.

Ara: 4 yeşil erik, 5 yenidünya, 3 iç bakla, yarım muz

Öğle:....

Kızlar dün piniğe gittik, bol temiz havada yürüyüş yaptık eşimle, yediklerime de dikkat ettim. inşallah bu hafta çok iyi kilo vericem..Öğleden itibaren yediklerimi de yazıcam gene inşallah..Hepinizi öpüyorum..

selam kizlaarr,

saat 12, biz daha yeni kahvalti ettik.. sabah erken uyanip sonra uzun sure uyuyamayip isleri yapinca, tekrar uyudum.. bi daha da uyanamadim..

kahvalti da abartmadim.. klasik.. yalniz recel kalmamis.. ( ben de onun yerine minik bir biskuvi yedim..

bakalim gunun geri kalanini nasil tamamliycam..

sizde de aksam yemegi saatleri , abartmayin haa.

coco cum, canim sekerim, cok sevindim yazdiklarimin sana bir katkisi olduysa.. :)

optum takim arkadaslarimi..

ben de bu aralar ucak bileti bakiyorum.. kizlar benim hemen 85'e donmem lazim..

kaptanim canim ici nabey, geziyo musun? aman abartma sakin haa, gezmelerde.. bana ne oluyosa hep gezmelerde oluyo.. :bbo: evde daha guzel kontrol ediyorum..

Devam edelim
öğle: 5 yaprak dolması, 3-4 kaşık yoğurt
ara: 2 avuç yeşil erik
akşam: 3 kaşık yoğurtlu sarımsaklı sossuz makarna, 4 kaşık bakla
ara: 2 avuç yeşil erik

kızlar manyak gibi erik yiyorum ben,ayılırım hiç kaçırmam. Akşam saat 11 hala erikleri aşırıyordum mutfaktan:))

Pazartesi
Sabah: 1 küçük dilim köy ekmeği, 1 peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay, domates, salatalık, biber.
ara: şekersiz çay
öğle:.....

Bu arada herkese günaydın, sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum hepimize. Bu hafta 1. olamazsak kilo alanlara ceza;........
100mekik
hergün 1 saat yürüyüş
ve en kötü ceza geliyor...............
kilo alanlar yada veremeyenler bel ve basen ölçülerini yazacak buraya.......
ığğğğğğğğğğğ ben yazmak istemem doğrusu:)))

ne dersiniz çıtır hatunlar var mısnız??

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
haftasonunuz İnş güzel geçmiştir

dün yediklerim:

sabah:
domates
salatalık
peynirli tost - kepek ekmekten
1 kaşık çikolatalı puding - kardeşim yapmış 1 kaşık aldım laelaelaelaelae
1 bardak çay

öğlen:
1 minik börek
1 poğaça
1 minik kek
2 bardak çay
uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa gittim yedim mecbur :bbo:
soda

akşam:
yoğurt çorbası
acı sos
meyve

nescafe

Cocostar bence de iyi fikir önce kendim içinkaydirigubbakcemile3. Yalnız bu minik börek de neyin nesi?klava: Anlayamadım ben:)) ben o şeyin tadını bile unuttum acaba kaç ay önce yemiştim:çok üzgünüm:...bakıyorum da tost , puding... maşallah kuzum sen de benimgibi kilo almaya çalışanlardansın galiba:roflol:..
Cocostar sanırım bu hafta senin ölçülerini alıcaz canım:))) :roflol: sırnaşık şey

neşecim meşecim sengözlerimebaksanab

haklısın işte 4 aydır görmüyordum arkadaşımı da...
işte bahane de hazır kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana dün bana zayıfamışsın dediler koşup sarılcaktım nerdeyse..

ama hala vermem gereken 3-4 kilo var ilk etapta...

bunun dışında... ölçülerimi vereceğime kilo veririm daaha iyi ...
işin snunda rezil olmak var :roflol: bu ölçüleri nasıl vereyim yaaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…