• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurt
Vallahi bilmiyorum artık.Yemem bundan sonra, özellikle bisküvit v.b türü light yeme dedi ve sütü yoğurtu yarım yağlı tüketebilirsin dedi.Ben yemeklerime az yağ kullanırım.Katı yağ yemem.Kızartma nadir yerim.Zaten yediklerimi paylaşıyorum.

Ohh afiyet olsun anneside gelmişş kuzumun yemekleri çeşitlenmiş.Babaylada kahve keyfi harika hayattayken güzel anıları biriktirmek gerek.Maşallah
:-) ay evet gidecekler ama ya salı günü :110:

aaaa benimkide hep light istiyor peynir yogurt
peynir yoğurt değilde bisküviler falan daha çok yapar bence birde çok uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum hani hep light yenirse ;)

Vallahi bilmiyorum artık.Yemem bundan sonra, özellikle bisküvit v.b türü light yeme dedi ve sütü yoğurtu yarım yağlı tüketebilirsin dedi.Ben yemeklerime az yağ kullanırım.Katı yağ yemem.Kızartma nadir yerim.Zaten yediklerimi paylaşıyorum.
evet bisküvi yeme bence de onun yerine kuruyemiş ye daha iyi:KK68:

Aman da sporumu da yapmışim da gelmisiiiim

Bugün menü bildiremiycem kizlar. Biraz saçma oldu, toparlamasi zor o yüzden. Kaçamak yok sayılır. Biraz fındık fazlası o kadar. Su da 2 Lt civarı

Valla şimdi doktorlar hep karşılar yarım yaglilara. Ben hic kullanmadım mesela. Diyetisyenim de vermemişti. Peynirin yağını degil de çeşidini sınırlamıştı mesela. Çecil, beyaz peynir ve dil peyniri tercih et demişti ornegin.

Kimsenin sevkini de kırmayalım tabii. Sonuçta doktor kontrolünde tüketiyorsunuz kizlar

:-) ay evet gidecekler ama ya salı günü :110:

peynir yoğurt değilde bisküviler falan daha çok yapar bence birde çok uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum hani hep light yenirse :KK66:

evet bisküvi yeme bence de onun yerine kuruyemiş ye daha iyi:KK68:
Ara öğünde bisküvit yiyordum ama artık yemiyorum. Yok yok normal tüketeceğim artık, zaten normale dönünce yine kilo artışı oluyor. Spor yapıp dengelemek gerekiyor.

Aman da sporumu da yapmışim da gelmisiiiim

Bugün menü bildiremiycem kizlar. Biraz saçma oldu, toparlamasi zor o yüzden. Kaçamak yok sayılır. Biraz fındık fazlası o kadar. Su da 2 Lt civarı
Kutlarım listeye girdin mi, haftaya mı giriyorsun.
Valla şimdi doktorlar hep karşılar yarım yaglilara. Ben hic kullanmadım mesela. Diyetisyenim de vermemişti. Peynirin yağını degil de çeşidini sınırlamıştı mesela. Çecil, beyaz peynir ve dil peyniri tercih et demişti ornegin.

Kimsenin sevkini de kırmayalım tabii. Sonuçta doktor kontrolünde tüketiyorsunuz kizlar
En son kararı herkes kendisi verecek tabi.Ama önceden bende kolestrol böyle yüksek değildi.İlaç kullanılacak kadar değil ama normal sınırların üzerinde.Bunu söyleyen de doktor sonuçta.

Ara öğünde bisküvit yiyordum ama artık yemiyorum. Yok yok normal tüketeceğim artık, zaten normale dönünce yine kilo artışı oluyor. Spor yapıp dengelemek gerekiyor.

Kutlarım listeye girdin mi, haftaya mı giriyorsun.

En son kararı herkes kendisi verecek tabi.Ama önceden bende kolestrol böyle yüksek değildi.İlaç kullanılacak kadar değil ama normal sınırların üzerinde.Bunu söyleyen de doktor sonuçta.
bisküvilerden daha çok oluyor canım yarım yağlılardan ziyade ama şöyle bir durum var sürekli yarım yağlı yemekte zararlı mesela 3 4 yıl sürekli yarım yağlı light ürünler yenirse falan sistemi bozuyor mesela ben sürekli değiştiryorum yoğurdu kendim yapıyorum arada burda köylü pazarı var süt alıp bazen tam yağlı süt alıyorum içyorum bazen yarım yağlı sürekli değiştiriyorum vucut alışmasın diye hemde ;) ama en azından baktıdığın iyi oldu şimdi o kraker bisküviden direkt uzak dur birde yoğurt süt artık tamyağlı tüket bakalım;)

bisküvilerden daha çok oluyor canım yarım yağlılardan ziyade ama şöyle bir durum var sürekli yarım yağlı yemekte zararlı mesela 3 4 yıl sürekli yarım yağlı light ürünler yenirse falan sistemi bozuyor mesela ben sürekli değiştiryorum yoğurdu kendim yapıyorum arada burda köylü pazarı var süt alıp bazen tam yağlı süt alıyorum içyorum bazen yarım yağlı sürekli değiştiriyorum vucut alışmasın diye hemde :KK66: ama en azından baktıdığın iyi oldu şimdi o kraker bisküviden direkt uzak dur birde yoğurt süt artık tamyağlı tüket bakalım:KK66:
Bıraktım gitti.:rolleyes:Bende sütümü alıp mayalıyordum yşne başlayayım.Kaymağını da ayırıp difrize atıyordum.Drn hangi şehirdeydin ?

evet ya bende baktım aslında mornarda bildirim yapmadığı için yüzde iyice düşmüş oldu yoksa kilo verenler çok güzel vermiş :KK66: ben 100 gr versemde haftaya daha çok vereceğim söz :KK67:
Mornardan hiç haber yik değil mi? Başına bşr şey mi geldi.Her gün gelirdi. Merak ettim.
Ottimati ve April birde yeni gelen arkadaşla ve diyetisyene giden iki kızımız ile birlikte zirveye çıkacağız inşallah.En Büyük TÜRKİYE

Bıraktım gitti.:rolleyes:Bende sütümü alıp mayalıyordum yşne başlayayım.Kaymağını da ayırıp difrize atıyordum.Drn hangi şehirdeydin ?

Mornardan hiç haber yik değil mi? Başına bşr şey mi geldi.Her gün gelirdi. Merak ettim.
Ottimati ve April birde yeni gelen arkadaşla ve diyetisyene giden iki kızımız ile birlikte zirveye çıkacağız inşallah.En Büyük TÜRKİYE
bir biz ilerleyemiyoruz çok minik adımlar :KK70: az kaldı ya gitmiyor ya galiba:KK43: evet devam et canım ben tokattayım :KK70: burda köylü pazarları bol iyi yanisi benim için sıkıntı yok :KK70: mornar mornar bayadır gelmiyor ya şu tatilden sonra hiç uğramadı :KK43:

iyi gecler takımcım biraz el bileğim ağrıyor zorlamışım galiba yazamıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz ;)

Bugün çocukları okula bıraktım iki saat daha uyudum.İki gündür üşüyorum ve elim ayağımda bie titreme var neden oldu anlamadım.Kahvaltı yapmadım.Öğlen küçüğü aldım, sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldım, eşimin doktor randevusu vardı.Koştur koştur doktora, oradan bir akrabaya uğradık.Yine yoğun bir gündü.
Sabah
1 bardak süt
1 orta muz

Öğle
Bir porsşyon pide
Ayran
3 bardak.çay
Elim kadar sütlü tatlı

Akşam
İki kepçe yayla çorbası
Bir tabak etli kereviz
2 küçük köfte

Ara
Türk kahvesi

Ara
2 kaşık yoğurt
Bşr ceviz
Tarçın,zencegil,zerdeçal

2 litre su, yeşil çay rezene
300 kere ip atlama
40 squat
30 sn plank
20 çapraz mekik

günaydın kızlar
ben sadece peynır ve yogurtta lıght kullanıyorum bıde etımek
sabah 08,30

1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
1 üçgen
1 k.biber
1 kivi
2 etımek

ara sade sutlu nescafe +1 mandalına

öğlen 12,30

2 havuç limonlu
1 kase yogurt zerdecellı zencefıllı

ara 1 avuç fıstık

aksam 19,00

2 tane küçük boy karnıyarık
1 kase yogurt zencefıllı zerdeçallı
birazda salata

ara turk kahvesi (çok şekerli olmus iki yudum içtim )basparmak kadar maras sucuggu
1 bardak çay
oğlan dannette yıyordu yemedı ee ben yedım oda 3 tatlı kasıgı gelmez
kocacıgımda nar temızledı emek emek yemesem olmaz 1 kasede nar
3 lt su 30 dk yuruyus var jet hızında

Günaydın pıtırcıklar!

Sagolsun kocacimin cabaları sonuçlandı ve gribini bana geçirmeyi başardı. Açim ama kahvaltı da hazirlayamadim. Ogun altayınca gun icinde hic doymuyorum. Kalkıp hazırlayayım artık

Günaydın sultanlar:KK68:
Günaydın aprilim;):KK60:

günaydın kızlar
ben sadece peynır ve yogurtta lıght kullanıyorum bıde etımek
sabah 08,30

1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
1 üçgen
1 k.biber
1 kivi
2 etımek

ara sade sutlu nescafe +1 mandalına

öğlen 12,30

2 havuç limonlu
1 kase yogurt zerdecellı zencefıllı

ara 1 avuç fıstık

aksam 19,00

2 tane küçük boy karnıyarık
1 kase yogurt zencefıllı zerdeçallı
birazda salata

ara turk kahvesi (çok şekerli olmus iki yudum içtim )basparmak kadar maras sucuggu
1 bardak çay
oğlan dannette yıyordu yemedı ee ben yedım oda 3 tatlı kasıgı gelmez
kocacıgımda nar temızledı emek emek yemesem olmaz 1 kasede nar
3 lt su 30 dk yuruyus var jet hızında
Güzel gidiyormuş ama akşam karışmış biraz :-) ama güzel yine de;)

günaydın minnoşlar
Günaydın canım; )

Günaydın pıtırcıklar!

Sagolsun kocacimin cabaları sonuçlandı ve gribini bana geçirmeyi başardı. Açim ama kahvaltı da hazirlayamadim. Ogun altayınca gun icinde hic doymuyorum. Kalkıp hazırlayayım artık
Ay geçmiş olsun canım ya öğün atlamamaya çalış öf hastalıktan nefret ediyorum ben:KK14:

Günaydın kızlar sabah ilaca başladım levitron içiyorum artık dün dr um verdii nodüllerim var 9.30 da kahvaltımı yağtım klasik 2 adet etimek peynir şekersiz çay birtanede kuru incir yedim şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum spor da yapacagımda ne yapsam karar veremedim :)

Back
X