listeniz okeydir kızlar kontrol ettim paylaşıma koydum..:126::131:
zalımıcım tesekkur ederım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar arkadaşı listeden niye çıkardınız
inşallahhhh tatlımmayy inşallah bu hafta birinciyiz kızlar...
merhaba tatlım kolay gelsin sana da bende aynıyım her gün temizlikle uğraşıyorum bi bu sabah yapmıycam dedim oda misafir geldi:)kızlar hepiniza günaydın.sabah alelacele kilomu yazmıştim.herkes çok güzel kilolar vermiş maicimi ayrıca tebrik ediyorum.jnaz sende haftaya 6lı rakamları göreceksin,ne mutlu.işallah herhafta böyle olacagız.bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,domates.4 zeytin ve 1 haşlanmış yumurta yedim.45 dak yürüdüm.ev içindekiş koşuşturmalarımdan bahsemek bile istemiyorum.sanki ev hiç temiz değilmiş gibi geliyor.sürekli temizlikle uğraşıyorum.şimdi haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt yiyeceğim.ayrıca 2 fincan da yeşil çay içtim.
ellerine sağlık tatlımjnazım megılarayı cıkardım lısteden toplama bı bakarmısın tatlım paylasıma ekledım
ahh canımyaa çok geçmiş olsun bak geçende demiştim ayva yaprağı çok iyi geliyor ıhlamurla beraber kaynat olur mu rabbim acil şifalar versintşkler canım valla iyileşmeye degil kötülüyomm bide öksürük eklendi çok fenayımm canımm sen nasılsın oglusun nasıl tatlımmm![]()
tamam güzelim ellerine sağlıktamam canıkm bende 9 takımın lıstesını hazırlayıp paylastımkarde takım nede olsa optum sınırlerım tepemde o yuzden bende azcık uzancem
maicim haksızlık olmuyor canımcımo zaman 7. takım mı birinci oluyor...
ee ozaman bu haksızlık olmuyor mu...![]()