• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

listeniz okeydir kızlar kontrol ettim paylaşıma koydum..:37::126::131:

images

kuru tesekkur kesmedı benı napımmmm :54:

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

180. ETAP (30 EKİM- 5 KASIM)

1. TAKIM 180. ETAP
makeup ( 73.6/ 72.8/0.8/1.08%)
teodase ( 73.5 / 74.2 / -0.7 / -% 0.95 )
jnaz ( 71.5 / 70.5 / 1.0 / % 1.40 )
giz3mmm( 68.0 / 68.0/ 0.0/0.0 % )
cumbo ( 61.4 /60.2/1.2 / %1.95 )
merıspek( 82.7 / 82.0 / 0.7 / % 0.85 )
ezgıılknur( 77.4/ 76.8/0.6/0.77%)
mai beyaz( 61.9 / 60.1/1.8 /2.90%

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 570 /564.5/5.5/0.96%)

kızlar hepiniza günaydın.sabah alelacele kilomu yazmıştim.herkes çok güzel kilolar vermiş maicimi ayrıca tebrik ediyorum.jnaz sende haftaya 6lı rakamları göreceksin,ne mutlu.işallah herhafta böyle olacagız.bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,domates.4 zeytin ve 1 haşlanmış yumurta yedim.45 dak yürüdüm.ev içindekiş koşuşturmalarımdan bahsemek bile istemiyorum.sanki ev hiç temiz değilmiş gibi geliyor.sürekli temizlikle uğraşıyorum.şimdi haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt yiyeceğim.ayrıca 2 fincan da yeşil çay içtim.

merhaba kızlarr
sabah çatkapı misafirim geldi yeni gitti
anca açabildim pc yi make cim kusura bakma tatlımyaa
eğer megilara sabahtan bildirim yapmış olsaydı benimde niyetim listeye almaktı dünde sormuştu hatta kaçta bildirim yapacağız diye 12 demiştik. belki işi çıkmıştır bilemeyiz tabii ama ilk hafta deneme haftasıydı zaten o yüzden listeye almayalım diyecektim zalimi paylaşmış listeyi.
zalimi cim sende çok sağol canım nerden bileceksin dimi bizim takımın işleyişini
işte böyle kızlarr
aslında sözüm megi ye değil ama daha öncede takımımıza girip 2 hafta bildirim yapıp sonrada hiç uğramayanlar olmuştu o yüzden deneme haftası şart diye düşünüyorum . zaten listeye almamak gibi bir niyetim olsa sabah sabah araştırmazdım en son kaçıncı haftada neden gruplardan çıkmış diye

tamam canıkm bende 9 takımın lıstesını hazırlayıp paylastımkarde takım nede olsa optum sınırlerım tepemde o yuzden bende azcık uzancem

ayy inşallah bu hafta birinciyiz kızlar...
inşallahhhh tatlımm:7:
kızlar hepiniza günaydın.sabah alelacele kilomu yazmıştim.herkes çok güzel kilolar vermiş maicimi ayrıca tebrik ediyorum.jnaz sende haftaya 6lı rakamları göreceksin,ne mutlu.işallah herhafta böyle olacagız.bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,domates.4 zeytin ve 1 haşlanmış yumurta yedim.45 dak yürüdüm.ev içindekiş koşuşturmalarımdan bahsemek bile istemiyorum.sanki ev hiç temiz değilmiş gibi geliyor.sürekli temizlikle uğraşıyorum.şimdi haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt yiyeceğim.ayrıca 2 fincan da yeşil çay içtim.
merhaba tatlım kolay gelsin sana da bende aynıyım her gün temizlikle uğraşıyorum bi bu sabah yapmıycam dedim oda misafir geldi:)
inşallah canımya bende çok mutluyum 6 lı rakamları görmeyeli o kadar çok oldu ki
inşallah sende göreceksin en yakın zamanda
jnazım megılarayı cıkardım lısteden toplama bı bakarmısın tatlım paylasıma ekledım
ellerine sağlık tatlım

büyük ihtimal 3. yüz mai cim
olsun ama ne güzel hepimiz kilo verdik sayılır o yüzden önemli olan bu diye düşünüyorum
tabii 1. olmakta güzel olurdu haftaya inşallahh

tşkler canım valla iyileşmeye degil kötülüyomm bide öksürük eklendi çok fenayımm canımm sen nasılsın oglusun nasıl tatlımmm:16::16:
ahh canımyaa çok geçmiş olsun bak geçende demiştim ayva yaprağı çok iyi geliyor ıhlamurla beraber kaynat olur mu rabbim acil şifalar versin
bende oğluşumda iyi güzelim gün geçtikçe huysuzlanıyor bende sabrediyorum banyo yaptırdım yeni uyudu
sen nasılsın kerem ve ezgi nasıllar aman onlarada geçmesin gribin
bak sana ne anlatıcam:)
oğlum 1 aylık falandı grip oldum bi baktım akşama babam elinde maskelerle geldi aman kızım diyor sonra torunuma falan bulaştırırsın maskeleri takıp öyle emziriyordum yavrumu:)
tamam canıkm bende 9 takımın lıstesını hazırlayıp paylastımkarde takım nede olsa optum sınırlerım tepemde o yuzden bende azcık uzancem
tamam güzelim ellerine sağlık
niye sinirlendin bakimm uzan dinlen ve düşünmemeye çalış hiçbişeyi bakk ne güzel kilo verdin hem
o zaman 7. takım mı birinci oluyor...
ee ozaman bu haksızlık olmuyor mu...:5:
maicim haksızlık olmuyor canımcım
sanırım sen 2 haftalık bildirimi birden yapıyorlar diye düşündün ama öyle değil geçen hafta sonuç listelerine alınmasalarda bildirim yaptılar ve bu hafta verdikleri listede de bir haftanın kilo bilgisi var:34:

Back
X