Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy nerelere gedi konu...makecim sen de sakin ol canım... benim hatam yüzünden üzmeyin birbirinizi... belli ki o da kırılmış... gereksiz yere uzadı konu...
dun aksamdan keske bıldırseydın bugun 12 ye kadar demıstık canım takım kurallarına bıraz daha ozen gosterırsek ıyı olur
ayrıca kılo vermemıssın ee nasıl olcek bu tatlım
ee tabı gunde 4 dılım ekmek pılav su bu yersen tabıkı verılemzz
haftanın fırcası bu sekerım bıreysel agılama ve hemen su dakıka tıkınmayı bırak![]()
kızlar öncelikle tebrik ediyorum dereceye girmişiz.yazılanları ve diğer grubun yazdıklarını okudum ve hala anlayamadım neden bu kadar alındıklarını.makecim lütfen biraz daha sakin ol,banlanma yoksa sensiz biz ne yaparız.maicim sen haklı olarak soru sormuşsun kendini kötü hissetme.garip olan onların konuyu bu kadar uzatması..hepinize iyi geceler.(not:ben hala açım ama hırs yaptım haftaya birinciyim:))))))
herkese günaydın
çokkk güzelll bir hafta sonu olmasını diliyorum....
günaydınnn
süperr 3. olmuşuz hepinizi kutlarımm
bu arada makecim ya takma kafanı dün olanlara onlar da bi daha okusalar yazılanları alınacak bişey olmadığını anlarlar , çok gereksizce uzamış konu bence
size söylenecek bir şey bulamıyorum 2 msj ı bu kadar yanlış anlayıp birde ismimi karıştırıyorsunuzdüşüncelerinize çok üzüldüm eğer böyle düşünen başka arkadaşlarda varsa ben kendi isteğimle ayrılmak isterim gerçekten bazı konularda çok alıngan hassas bir yapım var normal bir insanın yaşadıklarının kat kat fazlası acılar yaşadım bu küçücük yaşıma rağmen ha acıtasyon yaptığımıda düşünmenizi istemem neden hassas olduğumu anlatmak istedim tabi herşeyi ortaya koyamam ama iki kilo birleşmesiyle alınan bir sonuç olduğunu düşünenler var çok üzücü bu hemde çok
kendi aramıza yarışma hakkında konuşmak için sizlerden izin mi almamız gerekiyordumaicim benim çok kırıldığım nokta haksızlık yaptığımı kendi aranızda konuşmanızdı herkeste gidip bakalım nolmuş fakn araştırmaya gidiyordu gerçi paylaşıma yazdım ama buda ilk sizin için daha sonrada böyle düşünen tüm takımlar için herşey doğru olsun diye bu kadar çabalarken iki hafta birleşti birinci olundu iması sezdim ve bunada ayrıca kırıldım:96:
ben o msj da öyle yaptıklarını düşünmüyorum ama öyle yaptılarsa da kendileri bilirler dedim o kadarmakecim bende ayrılmak isterim böyle düşünülüyorsa diye sadece derece lafını öylesine kullanan ve verdiği kilolarla aylık listenin zaten zirvesinde olan biriyim şimdiye kadar kaç kere birinci oldum diye hatırlamıyorum belki bu 3. yada 4. 8ocaktan beridir hemde
dereceye girmekle sorunum yok iş motive olayım paylaşım yapayım sohbet edeyim diyetimi sporumu bırakmayım yani listede olmadanda sizlerle sohbetle kilo vermeye devam edeceğim için ay of neyse çok uzadı bu konuyu kapatalım makecim ya boşver zaide açıkladı ne olduğunu jnazdı galiba öyle yaptılarsada gibi bir yazısı vardı oydu bide beni kıran heernessem sporumu yapmaya gidiyorum ben
canım arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum ve çok teşekkür ediyorumcanım bende derceyı tebrık etmeye fırsat bulamadım dun aksam
hepınıze tesekkur edıyorum ve tebrık ederım canlarım
konunun uzaıgını defalarda maıde bende soyledık hatta ozur bıle dıledık yanlıs anlasıldıgımız ıcın ama uzattılar bende supurgeme atlayıvermısımm hahahahah![]()
merhaba kızlar
siteyi yeni açtım ilk paylaşım alanına bakayım dedim ama yazılanları okuyunca çok üzüldüm ve sinirlendim
hatta adımın geçtiğini okuyunca şaşırdımda ne demiş olabilirimki diye
bi geçmişi okuyayım geliyorum
sınırlenme kuzzzumm deymezzz
kızlarr geçmişi okudum cidden çok üzüldüm ya
maiyle konuşmalarımıza da baktım bişey sormuş cevaplamışım ve sadece 2 msj atmışız bu konuyla ilgili o kadar laf arasında geçmiş öylesine
ve bu durum öyle bir hal almışki sanki biz insanları suçluyoruz ve işimiz gücümüz yok kim kaç kilo verdi nasıl verdi kesin bir hile vardır diye didiklemişiz
ve dedikodularını yapmışız gibi
birde sanki ben çok kötü bi yorum yapmışım gibi msj ımı alıntılamış ama ondan önce mai ye açıklama yaptığım msj ı değil
bu nasıl bir kötü niyettir anlamadım
hadi bunuda geçtim kalkıp birde paylaşım alanına yazmış
ilk msj ı okudumya Allah Allah dedim ben yokken ne konuştuki kızlar bu böyle alındı sonraki msj lara baktım meğerse sorun benmişim şok oldum resmen
inanın şaşkınlıktan söylenecek laf bulamıyorum ve çok kırıldım
ben listede 89. sırada olabilirim ama bu benim için hiç sorun değil
çünkü kendimi biliyorum bir zamanlar 59 kilodayım diye kendimi kötü hissediyordum ve takımlara girmiştim o zaman nişanlıydım ve 53 kiloyla çıkmıştım
sonra aradan 3 sene geçti ben evlendim doğum yaptım ve normal olarak kilo aldım
şimdide onları vermeye çalışıyorum bundan da hiç rahatsızlık duymuyorum yarışmadan mezun olunca da aynı sırada olacağım belki ama bu bile sorun değil benim için
ama kalkıpta bunun kastedilmesine inanın bir anlam veremedim
böyle bir davranışın hiçbir açıklaması olamaz bu arkadaş takımımıza her geldiğinde kendisine nasıl davrandığımı bir düşünsün bence yazdığı her msj a karşılık vermişim yorum yapmışım ama hata ettiğimi şimdi anlıyorum
size söylenecek bir şey bulamıyorum 2 msj ı bu kadar yanlış anlayıp birde ismimi karıştırıyorsunuz
kendi aramıza yarışma hakkında konuşmak için sizlerden izin mi almamız gerekiyordu
öyle yada böyle kilo vermeniz sizi ilgilendirir bizi değil
ben o msj da öyle yaptıklarını düşünmüyorum ama öyle yaptılarsa da kendileri bilirler dedim o kadar
bunda kırılacak birşey göremedim zaten bir önceki msj ı da okumuşsanız benim yaptığım açıklamayı da görmüşsünüzdür
kusura bakmayın siz bahane aramışsınız ama benim adımı karıştırarak hata yaptınız
canım arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum ve çok teşekkür ediyorum
o kadar şeye sinirlendim ama senin yazdıkların destek oldu bana
dün akşam burda olmasamda beni savunan arkadaşlarımın olmasını bilmek çok güzel
harikasın kaptanımm![]()
ya öyle de tatlım çok üzüldüm cidden hadi burda benim hakkımda konuşmuş onu geçtim birde paylaşım alanına yazmış
böyle saçmalık olmaz ya birde sayfa nm vermiş gizli saklı şeyler konuşuyoruz ya burda
aslında söylemek istediğim çok şey varda tutuyorum kendimi muhatap olupta konuşulacak biri değil miş
sorma canımyaa hatta sizin yazdıklarınızı okuyunca sizede kızdım ne özür diliyorsunuzyaw wn aon 2 takımdan mınnosuda karıstırdılar o kızcagızda bısey yazmamıs zalımı bızede yardım et gıbı bısey yazmıs maı den senden benden bısey cıkmyınca dondu kıza gıttı yazılanlar bende cok sınrılendım onclerı alttan aldıma ma 89 ıbaresını gorunce yuh dedım
ama neyse canımsınn her verılen kılo herkesın kendı dercesı tabıkı savuncem ulen bosunamı kaptanlık yapıyomm tamam her takımın yazdıklarını okumuyom ama bende boyle bı kaptanım ehehehehe![]()
sen uzulme tatlım kımsenın olayla ılgısı yoktu ne demısler yarası olan gocunur![]()
aynen güzelimmmvalla bende aksam kendımı zor tuutum yazdım yazdım sıldım
boyle durumların tek bı acıklaması vardır yarası olan gocunurrr :82:
zaten konuyuda kımse kaıle bıle almamıs eheheh