- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Eşim kiloyu hiç sevmez. Bu sefer dalga geçmedi doğum ve asya için aldığımdan dolayı ama pcos için ilaç kullanırken 10 kilo almıştım. Ağzına geleni söylüyordu. Beğenmiyordu ve çok belli ediyordu. Giydiğim her kıyafeti eleştirir olmuştu. Sonra ben zayıfladım o aldı bende ona ağzıma geleni saydım.Dobiş dombili dopgele tosun kutup ayusuuuuu.
Tarih tekerrürden ibaret yine ben zayıflıyorum o kilo alıyo. Ama o benimle dalga geçmediği için bende onunla geçmiyorum sadece zayıfla diye baskı yapıyorum accıkkk
![]()
Herkesin yapısı farklı benim eşim dalga geçsin inadina kilo alırım.Kilonda ne var verirsin birsey olnaz der ve karismaz.

dün evimizde karadeniz şenlikleri vardı misafir ve eşimin uzun ısrarları neticesinde ama çok yemedim gerçekten 4 kaşık hamsili pilav yedim gerisi salata bugün de pek diyetlik istek yok içimde hasta olmak üzere de olabilirim gözümün önünden tatlılar geçiyor ama yemedim diyetime sadık kaldım akşama da sadece çorba ve brokoli salatası yiyeceğim. bu hafta da kilo veremezsem diye korkuyorum biraz işin açıkcası