• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bu hafta yürüyüş yapamadim.
Ama daha dikkatliydim eşimle davate gittik haşlamis sebze ve et yedim.
Anneme savate geldik aklim halen kadayifta azcik ucundan aldim.
Annemlerdeyim tartilamadim diyetisyende tartilirim bide nasilsa dikkat ettim diye
Sanki vermis gibiydim.
Güle oynaya gittim bide tartiya cikinca ne gorim 84.2 vücudunuz ödem toplamış dedi.

Boylede tok evin aç kedisi gibi annemin su böreği müthiş olur sadece üst kabuğunu aldim.
Diyetisyenim ha bire yeni bişeyler yaziyor.
Kabızlık için bi tarif verdi.
Gerçekten zorlaniyorum ama biraksam daha fena oluyo ipin ucu kacip gidiyo bana yürüyüşun faydasi cok oluyor hem reglime hemde kabizligima iyi geliyodu.
Tatil bide ablamlar var annem habire biseyler yapiyor tamam yemiyorum ama bide nefis var .
Sutlac yapti yemedim.
Pogaca yapti yemedim sonra dayanamyip yarisini yedim babamda rejim yapti 88 den 76 düştü benden daha iradeli.

Tamam vercez bu kilolari ama bir ileri iki geri gidiyoruz.
Bu hafta grup olarak çok kötüyüz.

Kızlar benim bünyem mi alıştı ne anlamadım misafir ağırladım mevlüt yaptım Vs 2 hafta lay lay lom geçti ona rağmen en az hafta da 400 500 gr gidiyor. Fazlası 800 gr ya da 1 kilo. Bu benim için iyi sanırım yavaş yavaş veriyorum umarım sağlık kilolarımdır

Bendede gerginlik var diyetten mi ne etrafıma bağırıp çağırıyorum senin kilonbaz keşke senin gibi olsam hedefin kaçtı canım benimki 60 daha 5 kilo var
Benim hedefim 58 şuan 2-2.5 arası kilo var ama 2 haftadır veremedim hatta geri aldım yoksa 1 kilom kalmıştı. Düz 59 kiloyu görmüştüm salı sabahı ama 3 gün abartınca sonuç bu oldu.
Ablam da diyeti bırak biz gidince yaparsın zaten biz varken yapamazsın dedi. Yok dedim kendimi frenlemezsem bütün emekler gidecek.

Annemlerdeyim tartilamadim diyetisyende tartilirim bide nasilsa dikkat ettim diye
Sanki vermis gibiydim.
Güle oynaya gittim bide tartiya cikinca ne gorim 84.2 vücudunuz ödem toplamış dedi.

Boylede tok evin aç kedisi gibi annemin su böreği müthiş olur sadece üst kabuğunu aldim.
Gerçekten zorlaniyorum ama biraksam daha fena oluyo ipin ucu kacip gidiyo bana yürüyüşun faydasi cok oluyor hem reglime hemde kabizligima iyi geliyodu.
Tatil bide ablamlar var annem habire biseyler yapiyor tamam yemiyorum ama bide nefis var .
Sutlac yapti yemedim.
Pogaca yapti yemedim sonra dayanamyip yarisini yedim babamda rejim yapti 88 den 76 düştü benden daha iradeli.

Kesinlikle silkelenip kendimize gelmemiz lazım
Canım diyetisyen kabızlık için ne önerdi bende çok problem yaşıyorum.
Ben birde haftaya kan tahlili falan yaptıracam çok üşüyorum kan değerlerim mi düştü acaba ve ayrıca adet olamazsam gebelik testi yaptırıp ilaç kullanıcam sonra tüp bebeğe başlıycaz o ilaçlar da beni şişirecek o döneme kadar ideal kiloma ulaşamazsam izin falan kullanılıyor mu nasıl oluyor.

Sanki vermis gibiydim.

Sutlac yapti yemedim.

Aynen canım bende öyleyim annem geldimi yada gittimmi dikkat edemiyorum ha bire biseyler yapiyo insanın nefsinde zor dayanıyor bir parça ondan bir parça bundan derken kilo hop artıyo dikkat edeyim diyosun herkes yerken nasıl olacak o yüzden beni misafirlikler mahvediyor direk çöküşe geçiyorum evet takım olarak bu hafta kötüyüz inşallah düzeleceğiz

Benim hedefim 58 şuan 2-2.5 arası kilo var ama 2 haftadır veremedim hatta geri aldım yoksa 1 kilom kalmıştı. Düz 59 kiloyu görmüştüm salı sabahı ama 3 gün abartınca sonuç bu oldu.
Ablam da diyeti bırak biz gidince yaparsın zaten biz varken yapamazsın dedi. Yok dedim kendimi frenlemezsem bütün emekler gidecek.
Oh ne güzel benim iki kilo kalsa çok kasmam doğrusu o bur şekilde gider dikkat edersen ama son kilo yapışırmış o da doğru

Kilom 60.4 gecen haftaki de 59.7 idi yanlis yazilmis listede. Yeni gelebildim eve
Canım ben direk geçen haftaki listeyi buraya kopyaladim geçen hafta 58.7 olarak yazılmış onu geçen haftada kaldığı için artı düzeltemeyiz kilo bildirimini geç yaptığından sabit yazmışım haftaya erken bildirim yap kilonu düzeltelim olur mu;)

Oh ne güzel benim iki kilo kalsa çok kasmam doğrusu o bur şekilde gider dikkat edersen ama son kilo yapışırmış o da doğru
Canım bende kasmadim 2 haftadır olan bu. Demek ki kasmak gerekiyormuş onu anladım. Birde ben baya tuvalet problemi yaşıyorum sadece kahvalti sonrasi evdeyken yapabiliyorum genelde bu ara da hic evde duramadim o da beni şişirmiş. Bugün kahvaltıdan önce gidebildim mesela ve tartıda 59.8 çıktım haftaya kadar diyetimi uygulayıp kaçamak yapmadan dayanabilirsem inşallah 58 li rakamları görürüm.

Ben birde haftaya kan tahlili falan yaptıracam çok üşüyorum kan değerlerim mi düştü acaba ve ayrıca adet olamazsam gebelik testi yaptırıp ilaç kullanıcam sonra tüp bebeğe başlıycaz o ilaçlar da beni şişirecek o döneme kadar ideal kiloma ulaşamazsam izin falan kullanılıyor mu nasıl oluyor.

Ay canım inş tüp bebege hiç gerek kalmaz Veren Mevla haplar belkide sisirmez bu ikizlerde cok şiştim ben ilk bebegimde şişmedim.
Canim silkelenmemiz lazimda benimde ablam var annemlerdeyiz birini yemiyorum ikincisinde babam kızıyor evine gidince yap diyetini diye ha benimde canım cekiyor yoksa ama işte geçen seneden biliyorum bi giderse bi daha tutamiyorum.
Evde hiç yoktan yürüyüş yapiyordum burda oda yok.
Şaştım.

Canım ben direk geçen haftaki listeyi buraya kopyaladim geçen hafta 58.7 olarak yazılmış onu geçen haftada kaldığı için artı düzeltemeyiz kilo bildirimini geç yaptığından sabit yazmışım haftaya erken bildirim yap kilonu düzeltelim olur mu:KK66:
Gecen hafta da yanlış yazılmış demek ki çünkü 58leri daha hic göremedim. Kaptanım normalde erkenden yapiyorum bildirimi ama bu hafta malesef ki erkenden hastaneye gittik tartılıp yazamadim. Haftaya kadar 58.7 olsam da - puan olmasa bari inşallah.

Canım bende kasmadim 2 haftadır olan bu. Demek ki kasmak gerekiyormuş onu anladım. Birde ben baya tuvalet problemi yaşıyorum sadece kahvalti sonrasi evdeyken yapabiliyorum genelde bu ara da hic evde duramadim o da beni şişirmiş. Bugün kahvaltıdan önce gidebildim mesela ve tartıda 59.8 çıktım haftaya kadar diyetimi uygulayıp kaçamak yapmadan dayanabilirsem inşallah 58 li rakamları görürüm.

Sende hiçbişey kalmamış ki o 1 kilo bi gün yemesen bile gider. Kahvaltıyı yazmadın bak takipteyim.

Olur canım öyle şeyler çok kafaya takma anlık ödemeler şişlikler oluyor tuvalete çıkma adet öncesi sonrası yolculuk falan hepsi etkiliyor önemli olan istikrarla devam etmek bir iki gün yemiş olsan bile arkana bakmamak5yada bırakmamak dengelemek bubsurec uzun bir süreç insan yoruluyor bazen pes tek istiyor ama önemli olan dussende kalkmayı bilmek yaparsın tabiki;)

Canım o diyetisyenin makinesi farkli tabi
Vücudun su toplamış dedi.
Kabizlik bu hafta daha fazlaydi.

2 k. Erik
2k. Kayısı
2 incir
1/2 c.b sicak suda beklet blenderdan gecir
Üzerine 1 y.kasigi keten tohumu
1 t.k zeytin yagi döküp yine blenderdan gecir ac karnina 1 tatlı kaşığı yiyip uzerine 2.sb ilik su iç.
Her sabah yapin dedi canım.

Ay canım inş tüp bebege hiç gerek kalmaz Veren Mevla haplar belkide sisirmez bu ikizlerde cok şiştim ben ilk bebegimde şişmedim.
Canim silkelenmemiz lazimda benimde ablam var annemlerdeyiz birini yemiyorum ikincisinde babam kızıyor evine gidince yap diyetini diye ha benimde canım cekiyor yoksa ama işte geçen seneden biliyorum bi giderse bi daha tutamiyorum.
Evde hiç yoktan yürüyüş yapiyordum burda oda yok.
Şaştım.
Tatiller sıkıntı ama ben bugun normal duzenime donmeye başladım. Aksama da lahana çorbası yapıcam bikac gune de ablamlar gider zaten ozaman daha da dikkat ederim. Sende insallah basedebilirsin yemeklerle

Back
X