- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Ben bu hafta yürüyüş yapamadim.
Ama daha dikkatliydim eşimle davate gittik haşlamis sebze ve et yedim.
Anneme savate geldik aklim halen kadayifta azcik ucundan aldim.
Annemlerdeyim tartilamadim diyetisyende tartilirim bide nasilsa dikkat ettim diye
Sanki vermis gibiydim.
Güle oynaya gittim bide tartiya cikinca ne gorim 84.2 vücudunuz ödem toplamış dedi.
Boylede tok evin aç kedisi gibi annemin su böreği müthiş olur sadece üst kabuğunu aldim.
Diyetisyenim ha bire yeni bişeyler yaziyor.
Kabızlık için bi tarif verdi.
Gerçekten zorlaniyorum ama biraksam daha fena oluyo ipin ucu kacip gidiyo bana yürüyüşun faydasi cok oluyor hem reglime hemde kabizligima iyi geliyodu.
Tatil bide ablamlar var annem habire biseyler yapiyor tamam yemiyorum ama bide nefis var .
Sutlac yapti yemedim.
Pogaca yapti yemedim sonra dayanamyip yarisini yedim babamda rejim yapti 88 den 76 düştü benden daha iradeli.
Tamam vercez bu kilolari ama bir ileri iki geri gidiyoruz.
Bu hafta grup olarak çok kötüyüz.
Ama daha dikkatliydim eşimle davate gittik haşlamis sebze ve et yedim.
Anneme savate geldik aklim halen kadayifta azcik ucundan aldim.
Annemlerdeyim tartilamadim diyetisyende tartilirim bide nasilsa dikkat ettim diye
Sanki vermis gibiydim.
Güle oynaya gittim bide tartiya cikinca ne gorim 84.2 vücudunuz ödem toplamış dedi.
Boylede tok evin aç kedisi gibi annemin su böreği müthiş olur sadece üst kabuğunu aldim.
Diyetisyenim ha bire yeni bişeyler yaziyor.
Kabızlık için bi tarif verdi.
Gerçekten zorlaniyorum ama biraksam daha fena oluyo ipin ucu kacip gidiyo bana yürüyüşun faydasi cok oluyor hem reglime hemde kabizligima iyi geliyodu.
Tatil bide ablamlar var annem habire biseyler yapiyor tamam yemiyorum ama bide nefis var .
Sutlac yapti yemedim.
Pogaca yapti yemedim sonra dayanamyip yarisini yedim babamda rejim yapti 88 den 76 düştü benden daha iradeli.
Tamam vercez bu kilolari ama bir ileri iki geri gidiyoruz.
Bu hafta grup olarak çok kötüyüz.
alternatif tarifler arıyorum