• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum :oops:) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah. caroline84 caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. @berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyse :kk77:beraberce kurtuluruz hepsinden
Çok çok sevindim canım sağlıkla kucağna almanı dilerim :KK200:

Günaydın kızlar
Geçen hafta:62.3
Bu hafta:62.6
Fark:+300gr
Regl döneminde yim kızlar ve aslında şaşkınım ben en az 1 kilo fazla çıkarım diye düşündüm genelde regl döneminde 1-1.5 kilo fazla çıkarım ve daha reglim gelmedi benim bu sisliklerim 2-3 hafta böyle devam ediyor bu süreçler çok Zor geçiyor en çok sıkıntım da bu:110:

dün akşam kebap,soğan,domates,buğday ekmeği yedim.bırde patlak mısır çayla.

bu sabah iki haşlanmış yumurta .yeşil çay.şimdi de suyumu içiyorum öğleye kadar bıtecek guncelı malum gunden sonra soylıcem

Canim mısır yagla patlamışsa bide akşam baya kili aldırır.
Yemegin güzel ve doyurucuymus zaten.

Günaydın takım arkadaşlarım, kilom ile ilgili elime ulaşan son bilgileri aktarıyorum:

başlangıç kilom: 64
güncel kilom :63
hedefim : 55

Kilonun yavaş verileni makbuldur derler. benim gibi senede 1 kilo vermek sanırım bu cümleye dahil değil :)

Günaydın takım arkadaşlarım, kilom ile ilgili elime ulaşan son bilgileri aktarıyorum:

başlangıç kilom: 64
güncel kilom :63
hedefim : 55

Kilonun yavaş verileni makbuldur derler. benim gibi senede 1 kilo vermek sanırım bu cümleye dahil değil :)
Kilo vermeyi istikrarlı hale getirmek için kendime not: akşam erken uyuduğum için, akşam yemeklerini hafifletmeyi düşünüyorum. o saatten sonra inşaatta harc karacak değilim sonuçta ;)

Back
X