- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
O zaman hepimiz yarın boooll booolll eksi görürüz inşallah tartılarımızdaOlur canım niye olmasin ama hep aynı tartida tartil bence ve hatta aynı yerde dursun farklı sonuçlar cikabiliyor degisince.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hepimiz yarın boooll booolll eksi görürüz inşallah tartılarımızdaOlur canım niye olmasin ama hep aynı tartida tartil bence ve hatta aynı yerde dursun farklı sonuçlar cikabiliyor degisince.
Çok çok sevindim canım sağlıkla kucağna almanı dilerimAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah.
caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. @berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyseberaberce kurtuluruz hepsinden
dün akşam kebap,soğan,domates,buğday ekmeği yedim.bırde patlak mısır çayla.
bu sabah iki haşlanmış yumurta .yeşil çay.şimdi de suyumu içiyorum öğleye kadar bıtecek guncelı malum gunden sonra soylıcem
Tamamdr canm bu günkü guncel kilom 65.0
Canım çok güzel vermişsin bi hafta da nelere dikkat edin özellikleGünaydin..
Gecen hafta: 76.9
Bu hafta: 75.4
Fark: 1.5 kg
tatlim ilk iki hafta guzel gidiyor ya zaten ondan galiba. ins bundan sonra da hep boyle olur.Canım çok güzel vermişsin bi hafta da nelere dikkat edin özellikle
Kilo vermeyi istikrarlı hale getirmek için kendime not: akşam erken uyuduğum için, akşam yemeklerini hafifletmeyi düşünüyorum. o saatten sonra inşaatta harc karacak değilim sonuçtaGünaydın takım arkadaşlarım, kilom ile ilgili elime ulaşan son bilgileri aktarıyorum:
başlangıç kilom: 64
güncel kilom :63
hedefim : 55
Kilonun yavaş verileni makbuldur derler. benim gibi senede 1 kilo vermek sanırım bu cümleye dahil değil :)