canım bazı çocuk ve bebekler sanırım çok yoğun ilgi ve sevgi bekliyor

benim kızımda öyleydi düşün ki bebek arabası bile hiç kullanamadım koyduğum an son ses bagirirdi mecbur kucakta taşırdim disarda dolasmak bana eziyet olmuştu evde desen gene aynı besikte yattığını hiç hatirlamiyorm birde şu kucağa alistirmissin diyen cahil kadinlar yokmu gelde sinir olma kardeşim benim bebeğim dogdugundan beri boyle kucaktan inmeyi kabul etmiyor zatn doktorlar nekadar istiyorsa okadar kucakta tutun çocuk sevgi ihtiyacını karsilamak sizin kokunuzu alma ihtiyacı için bunu istiyor diyor demekki bizimki böyle aşırı istiyor yıprandım ama yapacak bir şey yoktu çocuğumun sağlığı önemli ve şimdi 4 yaşına giricek ama hala aynı on dakikada bir üstüme tirmaniyor opuyr sariliyor aralıksız bu şekilde çok inanilmaz sevgi dolu bir çocuk konusma ve sosyellesme yönü çok çok iyi herkesin ilgisini heryerde çeker evdedr beni hala zorluyor hep onla oyun oyniym etkinlik yapiym istiyrm mümkün oldukça çok vakit ayiriyorum böyle mutlu ve böyle gelisimi güzel gidiyor yapicak bir şey yok okul dönemi rahatlarim diye duaunuyorm

ama tabiki o bebeklikten çok daha rahatm

emekleme ve yürüme doneminde az biraz daha rahat etmeye basliyor insan ustunden iniyor çünkü artk yurumekle ugrasmaya çalışıyor az daha sabret canım