- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canm ikinci gebligi dusunuyorsan çok aşırı bir sikilastirma işlerine filan girmene gerek yok ozaman ideal kilona inip gene halikalicaksn sonra kinde tam sikilasirsin zaten ama sen daha doğrusunu bilirsin tabi ben çocuk yapmama karari aldgm için ne hormon bidaha bozulcak ne de vucut diye hem lazere hem sikilastirmaya girdim inslah yaza ikisinide halledip hem kildan tuyden hemde kilodan kople arınmış olucam banada sadece form tutma ve koruma kalck inslh
Yok canım normal halime gelmeye çalışıyorum ben sıkılaşmaktan ziyade kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum. Benim bazı sağlık nedenlerden dolayı hayatım boyunca düzenli spor yapmam gerekiyor ne zaman yapmasam sağlık sorunu yaşıyorum. Hamileykende plates yapıyordum yüzüyordum sonra çooook başka bir sebepten dolayı düşük tehlikesi geçirince doktorum herşeyi yasakladı. Biliyosun belimde fıtık var boynumda hem fıtık hem düzleşme var sırtımda fibromiyalji var hepsi memur olunca oldu. Zaten doğuştan bel kemiğim eğri ayak bileklerimdeki bağlarım aşırı esnek yani ömür boyu spor yapmam şart. Benim için sıkılaşmak değilde kaslarımın güçlenmesi önemli.

neyse günü böyle bitiriyorum spor falanda yok artık yarın hafta içi de toparlama diyeti yapicam iki günlük neyse böyle kızlar