• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Y YesilinBuyusu canm yeni girdim eve sporda döktürmüssün yine :KK66: menün de çok güzel canm :KK200: yaza taş gibi olucaksn sen bu gidişle :KK66:

Ay hadi inşallah canım ya :KK76: ramazan gelmeden toparlamam lazım oruçken yapmam mümkün değil çünkü. Enerjim ancak asyaya yeter :KK70: haftada 4 gün gidicem yarın mola veriyorum cuma gidicem cumartesi pazar zaten dışrda oluyoruz öyle spor yapmış oluyorum. Her gün yeni bi kas ilave ediyoruz uzun bi süre bu hamlık gitmiycek benden. Bugün yürüyüş bandını bile 10 birim yokuşla başlattılar. Ayak bileklerim koptu ya. Ama bırakmak yok bu sefer kötü görünen yerlerden kurtlucaz. Sen neler yaptın canım. :KK19: Ay fatoş biz iyiki aynı şehirde değiliz kız yoksa kocalar boşardı bizi yani. Ne sporumuz biterdi ne gezmemiz ne kahvemiz :KK70:

Gelelim bana :KK48:

sabah: 2dilim ekmek,1haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,çay

öğlen: 1 kupa sütlü kahve

Akşam: 2 büyük bardak ayran, kereviz
:spor:40dakika koşubandı sonrasında mekik,sguat,sınav ve bacak hareketleri

Canım menün de sporun da harika. Valla bombasın maşallah. Suyu ne kadar içtin? Bugün bitki çayı gibi bişey içebildin mi yarın evdeyim inşallan senle şöyle karşılıklı birer çay içelim :KK50:

Ay hadi inşallah canım ya :KK76: ramazan gelmeden toparlamam lazım oruçken yapmam mümkün değil çünkü. Enerjim ancak asyaya yeter :KK70: haftada 4 gün gidicem yarın mola veriyorum cuma gidicem cumartesi pazar zaten dışrda oluyoruz öyle spor yapmış oluyorum. Her gün yeni bi kas ilave ediyoruz uzun bi süre bu hamlık gitmiycek benden. Bugün yürüyüş bandını bile 10 birim yokuşla başlattılar. Ayak bileklerim koptu ya. Ama bırakmak yok bu sefer kötü görünen yerlerden kurtlucaz. Sen neler yaptın canım. :KK19: Ay fatoş biz iyiki aynı şehirde değiliz kız yoksa kocalar boşardı bizi yani. Ne sporumuz biterdi ne gezmemiz ne kahvemiz :KK70:
:KK70: aynen canım :eğlence::KK200:

Canım menün de sporun da harika. Valla bombasın maşallah. Suyu ne kadar içtin? Bugün bitki çayı gibi bişey içebildin mi yarın evdeyim inşallan senle şöyle karşılıklı birer çay içelim :KK50:
2 lt yi tamamlamak uzereyim canm yatmadan once 2 lt bitmiş olacak birde ıhlamur içtim bugün ama birazdan da bi rezene içmeyi düşünüyorum

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca :kk77: ve spor payşlaşımı için :spor: koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya :kk77: simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa :duduk: konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak :sopa: biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın:KK200:

:spor:——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——:KK49:

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] :duduk:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]:duduk:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: -[/td] [td]:kk77::spor:[/td] [td]]:kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td]:kk77: :spor: [/td] [td] :kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td]:kk77: :spor:-[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina Koalina [/td] [td] -[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td] -:kk77:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td] :duduk::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] :kk77::spor: [/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:kk77: [/td] [td] :kk77::spor:[/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M merkerdemus [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- :dua:[/td] [td]:kk77: :spor:[/td] [td]:spor::duduk:[/td] [td]:kk77::spor: [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

sikilasmak için plates çok fayda eder canm daralirsin ama kilo vermek için kardiyo yani hareketli bol kalori yaktiran şeyler gerekli mesala zumba gibi danslar yada yürüyüş,yüzme,bisiklet gibi yüksek kalori yaptiran kardiyolar yağ yakar canm internetten kardiyolara bakabilirsin bunlara ek bir kaç şey daha vardi boks filan gibi sevdiğin bir kardiyo yap derim ben :KK66:
tesekkurler canim

Günaydın 1. Takim güzelleri bugün perşembe bugün ödem atıcı ne varsa yiyin için ama kaçamak yapmayın tartı öncesi son cikis:-) hadi bakalım yarın güzel şeyler bekliyorum :halay:

Ben de dün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım çok kilo almışım çok hemen vermeme lazım onları :dua:

Dünki Menüm

Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

1 litre su & 7000 adım yürüyüş

Günaydın 1. Takim güzelleri bugün perşembe bugün ödem atıcı ne varsa yiyin için ama kaçamak yapmayın tartı öncesi son cikis:-) hadi bakalım yarın güzel şeyler bekliyorum :halay:

Ben de dün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım çok kilo almışım çok hemen vermeme lazım onları :dua:

Benden bu hafta hayır yok artıdayım önümüzdeki hafta da böyle devam edebilir. Yediklerimden kaynklı değil ama o yüzden rahatım. Yine de bugün bişeyler içicem

Günaydın
Benim dünkü pizzayı myfitnesspala girdim, 2400 kaloriymiş, 2 günlük yemeğim:KK57: Ona rağmen eksideyim az da olsa:21:

Dünki Menüm

Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir

Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Çok güzel bir menü olmuş, su az sadece

Benden bu hafta hayır yok artıdayım önümüzdeki hafta da böyle devam edebilir. Yediklerimden kaynklı değil ama o yüzden rahatım. Yine de bugün bişeyler içicem
Ne içeceksin canım?
Artı olsun pes etmek yok tabi, senin sporlar güzel gidiyor yakında verirsin:nazar:

Dünki Menüm

Sabah
7 badem, domates
1 dilim beyaz peynir

Öğle
1 kase çorba&salata
2 servis kaşığı bulgur

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

canm her şey harika:KK200: sadece artira bilirsen suyunu arttir derim daha iyi sonuç alırsın yağları atmak için bol suya ihtiyaç var ;)

Günaydın
Benim dünkü pizzayı myfitnesspala girdim, 2400 kaloriymiş, 2 günlük yemeğim:KK57: Ona rağmen eksideyim az da olsa:21:

Çok güzel bir menü olmuş, su az sadece

Ne içeceksin canım?
Artı olsun pes etmek yok tabi, senin sporlar güzel gidiyor yakında verirsin:nazar:
canm benim sonuca sevindim:KK200: neyseki dünki sporlarn ve diğer öğünlerin seni kurtardı yoksa artı çıkabilirdin :KK66: ama bir daha çabalarını düşün ve yapma:KK20: tabi sonuç ne olursa olsun stresde yapma ki vücut yağı tutmasn iyi gidiyorsun :KK66::KK48: mutlu olalm yağlar erisin:KK36:

Herkese Günaydıınnnn :KK36::KK36::KK36:
:temizlik:bütün ödemelerin atıldığı, yağların eridiği, kacamaklarin olmadığı:KK37: şakır şakır bol sular içildiği:-) bir gün diliyorum:KK200: hadi bakalım tartı öncesi son gün:KK55:boll enerjili olsun :KK66:

günaydın bayanlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 bardak süt 2 yk müsli
öğle:
1 tabak fırın tavuk patlıcan yemeği
akşam:
5 köfte domates soğan 1 bardak ayran
3 lt su
spor bizim oğlanla akşam bahçedeydik koşturduk yarım saat
çookk güzel canm inslh bende yakında 3lt ye doğru yaklaşa bilirim :KK200: şimdilik 2 litre içiyorum yeni hafta 2.5 a cikarmaya çalışıcam ;)

Back
X