- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
- Konu Sahibi umudunukaybetme
Merhaba arkadaşlar
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edilip tutan var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 5 yaşından giden tosun gibi 5. Gün embriyosundan oğlum varMerhaba arkadaşlar
1 tane mi transfer edildi kalitesi neydi benim sadece tek embriyom bu kaldı başka yokŞuan 5 yaşından giden tosun gibi 5. Gün embriyosundan oğlum var![]()
6 yıl önceydi hiç kalite nedir bilmezdim şimdi kardeş için tekrar başladık 23 ekimde transferim olucak 5. Gün onunda kalitesini bilmiyorum1 tane mi transfer edildi kalitesi neydi benim sadece tek embriyom bu kaldı başka yok
Haklısınız tek embriyo transferi olacak ya ondan korkuyorum tutmaz diye en azından 2 tane olsaydı birinden biri tutar diye düşünüyorumSen kaliteye takılma rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun kucağına almak nasip olur
Olaya öyle bakma tutacağı varsa bir tanede koysa o tutulucak olanla 3 tane daha koyulsa yinede Allah'ın belirlediği tutulucak benimde 2 tane konuldu normalde ikisinin tutması gerekir demi aynı rahim aynı hücre ama nasipte 1 tane vardıHaklısınız tek embriyo transferi olacak ya ondan korkuyorum tutmaz diye en azından 2 tane olsaydı birinden biri tutar diye düşünüyorum
Merhabalar inşallah isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla nasip etsin Rabbim sonucunuz ne oldu merak ettim. Benim 2tane 3. Gün embriyosu konuldu ikiside tutmadı. Bugün tekrar transferim oldu 5. Gün embriyosu 1adet bakalım ne olacak sonuçMerhaba arkadaşlar
O tutar bu tutar gibi söylemler doğru yönlendirmiyor herkesinde bünyesi nasibi farklı rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeTutmadı benimki
Tutmadı benimki
Bnmde pazartesi transferm olck korkuyorum bir tane 5 gün 2,bb 1 tanede 6. Gün 3 bb embiryom var ikisini birden alcm tutar miMaliyetli süreç ama Allahtan ümit kesmeyin bizimde 5 senede 1 kere bile gebelik olmadi 2 aşılama negatif 1 tane 2 embriyolu kaliteli transfer negatif oldu.2.tüpte 5.gün tek emb.gebelik elde ettik Takdir Allahındır duaya devam
Allah gönlünüze göre versin nasibinizde varsa tutan kalitede önemli tabiki ama biz tek transfer olduk hamd olsun tuttu darısı başınıza olsunBnmde pazartesi transferm olck korkuyorum bir tane 5 gün 2,bb 1 tanede 6. Gün 3 bb embiryom var ikisini birden alcm tutar mi
Sonucunz ne oldu acaba benim de pazartesi transferm olck 2 tane Orta kalite embiryosu biraz tedirginlik yaratıyor Sizce tutuarmiHaklısınız tek embriyo transferi olacak ya ondan korkuyorum tutmaz diye en azından 2 tane olsaydı birinden biri tutar diye düşünüyorum
Tutmamış yukarda yazıyor maalesefSonucunz ne oldu acaba benim de pazartesi transferm olck 2 tane Orta kalite embiryosu biraz tedirginlik yaratıyor Sizce tutuarmi
Burda yazmış arkadaş tutmadı diyeTutmadı benimki
Sizin nerde olacak hastaneSonucunz ne oldu acaba benim de pazartesi transferm olck 2 tane Orta kalite embiryosu biraz tedirginlik yaratıyor Sizce tutuarmi
Fulya Acıbadem hastanesineSizin nerde olacak hastane