1 tane 5. Gün embriyosu

Haklısınız tek embriyo transferi olacak ya ondan korkuyorum tutmaz diye en azından 2 tane olsaydı birinden biri tutar diye düşünüyorum
Olaya öyle bakma tutacağı varsa bir tanede koysa o tutulucak olanla 3 tane daha koyulsa yinede Allah'ın belirlediği tutulucak benimde 2 tane konuldu normalde ikisinin tutması gerekir demi aynı rahim aynı hücre ama nasipte 1 tane vardı 🤗

Merhaba arkadaşlar
1 tane 5. Gün embriyosu transfer edilip tutan var mı aranızda
Merhabalar inşallah isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla nasip etsin Rabbim sonucunuz ne oldu merak ettim. Benim 2tane 3. Gün embriyosu konuldu ikiside tutmadı. Bugün tekrar transferim oldu 5. Gün embriyosu 1adet bakalım ne olacak sonuç

Maliyetli süreç ama Allahtan ümit kesmeyin bizimde 5 senede 1 kere bile gebelik olmadi 2 aşılama negatif 1 tane 2 embriyolu kaliteli transfer negatif oldu.2.tüpte 5.gün tek emb.gebelik elde ettik Takdir Allahındır duaya devam

Maliyetli süreç ama Allahtan ümit kesmeyin bizimde 5 senede 1 kere bile gebelik olmadi 2 aşılama negatif 1 tane 2 embriyolu kaliteli transfer negatif oldu.2.tüpte 5.gün tek emb.gebelik elde ettik Takdir Allahındır duaya devam
Bnmde pazartesi transferm olck korkuyorum bir tane 5 gün 2,bb 1 tanede 6. Gün 3 bb embiryom var ikisini birden alcm tutar mi

Back
X