- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk

Hadi hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk
hapsız korunuyorum barı korunurken boyle olsun dıye olmadıda
dr gıtmesem mı
heycanlandım mı ben suanda acaba
Hahahaha yerim onu yaa benimde kuzenimin esinin yegeni hamileyken arayip teyzesine sürekli benek cikti mi cikti mi cikti mi deyio duruyormus en sonunds birgün ee hadi sikilmadi mi bu bebek iceride yaa demis aklima o geldi cocuklar alem yaa ama ikinizin bas basa kalinca cocuk yapacağınızı zannetmeside cok ilginc bu çocuklar herseyin farkında en son hatırladığım ogluna babasi hakkinda gercekleri anlatsam mi diye konu açmıştın o konuyu hallettiniz mi eger hallettiyseniz oglun kardes istiyorsa bencede cok fazla düşünme kardes candirİşi çirkefe vurup Ege'ye
sen kardeşine bakarsın dimi diyorum .
Evet bakarım anne sütünü ben veririm nolur diyor.
pazartesi akşamı oglumu anneme goturdum 10 gibi , sonrakı gün dediki yaptınızmı bebek
he dedim yaptık gel içerde oynuyor
Of yapıcam herhalde ya
yaparsın sen cute
Aslında özel olan herkes biliyor ama saklamakta sakınca yokAldırdım kısmından sonrasını okumadım. Pazardan mal almıyorsunuz canın istemeyince çöpe yolla isteyince çocuk yapmalı mıyımmm falanlar. Üstelik ilkini zor zahmetler içinde hamile kalıp doğurduğunuz halde keyfeten aldırabilme vicdansızlığını göstermişsiniz. Annem bana hamileyken abim 6 aylık mış iyi ki sizin zihniyetinizden değilmiş. Yazacak çok şey var da kiblenirim şimdi.
ben kızımın isteğiyle 9 sene sonra yapmaya kalktım 7 haftalık kalp atışı olmadıgı için aldırdık 3 hafta oldu ,Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk
ikinci esinin sende cocugu yoksa oda bi yerde akli benceŞimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.