Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu mu ki :)Oldu mu çocuk?
Ben ailemin tek çocuğuyum.
Kardeş aşkıyla ölmedim veya annemler ölürse nolacak korkusu yaşamadım.
Herhangi bir "niye olmadı" derdim yoktu halada yok.
Bu ikinci şart ,ikincisiz olmaz laflarınıda çok cins buluyorum.
Ancak.Senin hayatını az çok biliyorum ve okudum.O yüzden ikinci çocuğu yapmanı tavsiye ederim.
Eşin için diyorum bunu özellikle sen anneliği tatmışsın ama eşin babalığı tatmadı.Oğlunu elbette çok seviyordur ama onun doğduğunda kucağına bebeğini almak hakkı bu süreçleri seninle yaşamak hakkı ve bunları istiyor senden.
Bunu redetmek sana kol kanat olmuş,oğluna babalık yapmış eşine yapacağın en büyük haksızlık olacaktır.
Şimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
Senin kız kaç yaşında?Benim doğumla ilgili anılarım çok taze
O yüzden kendim düşünmüyoken sana işkembeden sıkmamayım
Bilmiyorum, her ihtimali iyi elemen lazım
11 aylıkSenin kız kaç yaşında?
İnan tek çocuk daha zorCute yapınca bize de anlat
İkinci çocuk zor tabi ama ne kadar zor![]()
dogum derken dogum anımı ?Benim doğumla ilgili anılarım çok taze
O yüzden kendim düşünmüyoken sana işkembeden sıkmamayım
Bilmiyorum, her ihtimali iyi elemen lazım
O değilde ben epeydır bebek sevmedım gormedımdeCute yapınca bize de anlat
İkinci çocuk zor tabi ama ne kadar zor![]()
Yok hamilleikten lohusalığa kadar hatta şimdi bile pek rahata ermedim ama ilk zamanlarından iyi yanidogum derken dogum anımı ?
Benım dogumum cok rahat gecmıstı gece 1 de sezeryana gırdım sabah 7 de ayaklanmıstım ben
Benim oğlum 4 yaşında. Eşimin ve benim oyle cok akraba bağımız yok. Anne Babalar yaşlı . Şu aralar herkes bana baskı yapıyor . Eşim oğlum diyetisyen oğlumun öğretmeni annem herkes. Bende evet yapayım diyorum. Evlat çok güzel duygu 2 tane olursa tadından yenmezŞimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
Ben her gün görüyorum işteO değilde ben epeydır bebek sevmedım gormedımde
zırıl zırıl aglarsa doverım herhalde![]()
Doğum sonrası nasıldı egedeYok hamilleikten lohusalığa kadar hatta şimdi bile pek rahata ermedim ama ilk zamanlarından iyi yani
Yoksa ben doğuma kimseyi çağırmadım eşime bi çanta verdim içinde zıbın mıbın var dedim ben birazdan gelirim, ameliyathaneden yarım saate çıktık kızımla şükürdoğum sonrası da var bu işin
Ah ah o dönenceye apışıp kalan bebekten olsa zaten benim anılar 11 ay taze kalır mıydı senceDoğum sonrası nasıldı egede
benım yanımda kımse kalmadı asırı ısteklı ve heveslı oldugum ıcın kalmamalarını ıstemıstım
gobeklı bebegı tek basıma gayet yıkıyordum hatta onu benden kaynanamın almasına tahammul bıle edemıyordum
bence bebek kucukken rahat bılıyormusun cek
koyuyorsun besıgıne , buyulenmıs gıbı donencessıne bakıyor
sımdı oylemı oyun oynarken bı tuvalete gıdıcem dıyorum gıdıyorum hemen ege kapıyı vuruyor aklıma bısey geldıg bılmem ne bılmem ne ? anneee bıttımı? annennneneee cısınımı yapıyorsun yoksa kaka nımı ?![]()