• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 tane daha çocuk yapsam mı?

Ah ah o dönenceye apışıp kalan bebekten olsa zaten benim anılar 11 ay taze kalır mıydı sence :KK53:
Bende ilk 4 gün annem kaldı, sonra ben yolladım ( herkesin sorumlulukları var diyerek )
Ondan sonracıma kızım sağ olsun canıma okudu , okuyor
Gazlı bir bebekti 3 ay da geçer dediler bizimki 7 ayda geçti
5.5 aylıkken işe başlamıştım zaten sağ olsun annem bakıyor, bu bakımdan şanslıyım
Ama her zaman arkamı dönsem ağlayan bi bebekti hala öyle, wc ye zor giderim o esnada bile ağlar
Şimdi bi de tutunup yürüyor, tutabilene aşk olsun. Tam yürürse ayvayı yedik

Tabi yine bin şükür zor olduğu kadar da güzel
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama şu an 2.bana uygun değil çok erken
Hafızam silinmeli biraz
bu donemler en zor donemler bı yere dusse aklı kesmıyor dusucemde kafamı vurucam zaten havaya havaya yuruyordur
ama ege donenceye bakardı :D
salıncagı vardı
yurutec
oyun halısı :D
ama cok aglardı ılk 3 ay asırı aglardı
her gece kesıntısız 3 saat
bır gece uyumusum boyle uzun zamandı ılk defa 4-5 saat uyumusum
dedım aha öldü bu cocuk
nıye aglamadı uyanmadı , 3.4 aydan sonra duzelmıstı Ege.

bu donemler en zor donemler bı yere dusse aklı kesmıyor dusucemde kafamı vurucam zaten havaya havaya yuruyordur
ama ege donenceye bakardı :KK70:
salıncagı vardı
yurutec
oyun halısı :KK70:
dedım aha öldü bu cocuk
Peki yemegını annenmı yapıyor cek

Bildigim kadariyla esinle cocugunun arasi cok iyiydi Allah' a sukur.. Biraz da esinin dogacak cocuga daha cok ilgi göstermesinden ve oglundan uzaklasmasindan korkuyor gibisin sanki..
Bence kendini iyice bi olc tart, sonucta sorumlulugun cogu sende olacak.. Kaldirabilirim diyorsan, bence yuvaniza yeni bi heyecan olur..
Allah hayirlisini versin..

ama ege donenceye bakardı :KK70:
salıncagı vardı
yurutec
oyun halısı :KK70:
dedım aha öldü bu cocuk
Bizim ki düzelemedi gitti
Şimdi bi de diş zımbırtısı var

Peki yemegını annenmı yapıyor cek
Yok annem kendi evinde bakıyor
Bunu ben istedim
Bakması kafi bi de kendi düzenini bozmasını istemedim
Sabah bırakıp akşam alıyoruz, annem kendi yemeğini yapabiliyosa bravo :KK53: bizim cadı varken..

Yok annem kendi evinde bakıyor
Bunu ben istedim
Bakması kafi bi de kendi düzenini bozmasını istemedim
Sabah bırakıp akşam alıyoruz, annem kendi yemeğini yapabiliyosa bravo :KK53: bizim cadı varken..
aksamdan mı napıyorsun nasıl yapıyorsun
esın yardım edıyormu?

Bildigim kadariyla esinle cocugunun arasi cok iyiydi Allah' a sukur.. Biraz da esinin dogacak cocuga daha cok ilgi göstermesinden ve oglundan uzaklasmasindan korkuyor gibisin sanki..
Bence kendini iyice bi olc tart, sonucta sorumlulugun cogu sende olacak.. Kaldirabilirim diyorsan, bence yuvaniza yeni bi heyecan olur..
Allah hayirlisini versin..
Allaha çok şükür
ama inan ki öyle bir korkum yok , Eşim benide Egeyide cok sevdiğini her zaman dile getirir ve gösterir korkum bu degıl korkum sadece kısısel
rahat buyutum sımdıde rahatım kısmen yasım 28 6 sene olmus bebeklıgı gecırelı , zırıl zırıl aglama sesı bıle urkutuyor suanda

1. çocuğumu sever miyim diye tereddüt sahibi misiniz? Evlat mı rahat mı para mı diyorsunuz? 2 çocuğuma iyi şartları verebilir miyim çalışmazsam deseydiniz samimi bulurdum. Kendi tatilini düşünen, kilosunu dert eden, biyolojik babamdan beni ayıran ve bana bir kardeş yapmak için kardeşimi sevip sevmeyeceğini düşünen bir kadın annem olsun istemezdim.
Yaşadıklarınızı küçümsemiyorum ama bence yapmayın..

aksamdan mı napıyorsun nasıl yapıyorsun
esın yardım edıyormu?
Haftasonu yapmaya çalışıyoruz ama bazen fazla gezince o bile olmuyo
Haftasonu yaptıysak 2-3 gün iyiyiz demektir
Birgün de eşim bişey yapar ( Genelde o yapar zaten, ben kızımla ilgilenirim )
Ben pek hamarat biri değilim zaten ama sağlam çalışırım
Cuma benim süt iznim, evdeyim hallediyorum hafta bitiyo zaten
Ondan sonracıma Şubat itibariyle süt iznim bitecek ayvayı yiyecez diyorum

Haftasonu yapmaya çalışıyoruz ama bazen fazla gezince o bile olmuyo
Haftasonu yaptıysak 2-3 gün iyiyiz demektir
Birgün de eşim bişey yapar ( Genelde o yapar zaten, ben kızımla ilgilenirim )
Ben pek hamarat biri değilim zaten ama sağlam çalışırım
Cuma benim süt iznim, evdeyim hallediyorum hafta bitiyo zaten
Ondan sonracıma Şubat itibariyle süt iznim bitecek ayvayı yiyecez diyorum
ıyı tam gun vermısler
ben calısırsam kı dusunmuyorum gunde 1.5 veya 2 saat ızın verırler evde ıse 1 saat uzak
yesılkoyde ısyerım metrobusle donerım herhalde dıyorum ama bılemıyorum. suanda 3 gun evde olmak guzeldır dogrusu

1. çocuğumu sever miyim diye tereddüt sahibi misiniz? Evlat mı rahat mı para mı diyorsunuz? 2 çocuğuma iyi şartları verebilir miyim çalışmazsam deseydiniz samimi bulurdum. Kendi tatilini düşünen, kilosunu dert eden, biyolojik babamdan beni ayıran ve bana bir kardeş yapmak için kardeşimi sevip sevmeyeceğini düşünen bir kadın annem olsun istemezdim.
bıyolıjık babadn ayıran derken ? ne bılıyorsunuzda konusuyorsunuz?
Evet ben bır anne olabılırım ama kadınımda senın ıcın 100 kg olmak sorun degılse benım ıcın sorun
ayrıca evet suda var ogluma saglayabıldıgım ımkanı ona saglayabılecekmıyım calısmıyorken buda var tutup kalem kalem yazmadım herseyı yazdıgım kadarına yazarsını bılıyorumda bıyolojık babamdan ayıran derken agzınızı toplayın mı demelıyım sıze?

ayrıca 1. cocugumu degıl 2. cocugumu severmıyım dıyorum algılarınız kapalı herhalde hanımefendı benım suanda hayatımda olan cocugum benım yol arkadasım bıttı nokta

Ne kadar biliyosun da konuşuyosun ?
Biyolojik babadan ayıran yok, arayıp sormayan terk eden kendi

ıyı tam gun vermısler
ben calısırsam kı dusunmuyorum gunde 1.5 veya 2 saat ızın verırler evde ıse 1 saat uzak
yesılkoyde ısyerım metrobusle donerım herhalde dıyorum ama bılemıyorum. suanda 3 gun evde olmak guzeldır dogrusu
Evet şu an kıyak ama sonra ne olur bilmem ki böyle bile çok zor hele de kışın
Ben günlük 1,5 saati topladım 1 güne, diğer günler tam çalışıyorum

Evet şu an kıyak ama sonra ne olur bilmem ki böyle bile çok zor hele de kışın
Ben günlük 1,5 saati topladım 1 güne, diğer günler tam çalışıyorum
is yeri insiyatifine kalmış bişey ama dimi bu? yani tam günde vermese vermez en güzeli tam gün olması çünkü.
1 ayın kalmış

is yeri insiyatifine kalmış bişey ama dimi bu? yani tam günde vermese vermez en güzeli tam gün olması çünkü.
1 ayın kalmış
Evet sanırım öyle
Benim evimde 1,5 saat uzaklıkta, 1,5 ta akşam etti sana 3 saat
Biliyolar

Bence yapmalisiniz..
birincisi: esinizin de hakki babalik duygusunu hissetmek
ikincisi: evet oglunuzun kardesi olursa ileride daha mutlu olur ben iyiki kardesim var diyorum..
ucuncusu : eviniz daha bi neselenir bicir bicir dusunsenize
dorduncusu: belki kiziniz olur
besincisi : alinan kilo da verilir alisverise de cikilir ama duygusu hic birseye degisilmez
hatta ikiz yapin birini bana verin :)

Bence yapmalisiniz..
birincisi: esinizin de hakki babalik duygusunu hissetmek
ikincisi: evet oglunuzun kardesi olursa ileride daha mutlu olur ben iyiki kardesim var diyorum..
ucuncusu : eviniz daha bi neselenir bicir bicir dusunsenize
dorduncusu: belki kiziniz olur
besincisi : alinan kilo da verilir alisverise de cikilir ama duygusu hic birseye degisilmez
hatta ikiz yapin birini bana verin :)
Aslında genetiğimde yok ancak Ege ikizdi,
2. kontrolde ikizi kayboldu
şuanda en son duam tövbe Allahım ikiz olması
ama alacaksan kesin yapalım ikiz biri sana biri bana :KK50:
kız olmasına cok takılmıyorum benden 10 tane daha dogsa hepsı erkek olur potansıyelım o yönde :KK57:

Bence yapın çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik bir kardeşi olması.

Şimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.

1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.

Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.

buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.

Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?

Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.

Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.

Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?

Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.

Sevip sevememe konusuna deyineyim.
Ben ilk hamileligimi cok istedim ve hamile kaldim erken dogumla 33 haftalik dogum yaptim braz zorlu bi sürec gecirdik derken aman allahim bebisim 3 aylikken ben yne hamile kalmisim inanamadim inanmak istemedim sok oldum aldrmak istedim falan filan onn kadar sevemem dedm onnla ilglenemem dedim dogana kadar hep bi kusku ile yasadim ama hep icimde yasadim bunu kmseye demedim ama noldu dogdu varya evlat ikisinde ayiramiyosun birini öpsem dgerinide öpme ihtyci duyuyorum birine 2 batttaniye örtsem dgeri 1 tane dye vcdan yapip onada 2 tane.òrtyrm dogdumu kokladinmi bambaska olyor evet zor oldu ikisi kucuk olunca ama ilerde rahat olck ikisi oynucaklar kmseye ihtyc duymcklar falan :)
Rabbim hayrlisini nasip etsn hakkinzda

benim çocuğum yok. ya hiç çocuk yapmamayı ya da yapacaksam en az iki tane yapmayı düşünüyorum. takdir-i ilahi nasıl işler bilmiyorum da düşüncem bu yönde. çünkü kardeşi olmayan tek çocuk arkadaşlarımın kardeşlerimle ilişkilerime üzülmeleri etkiledi beni. bi çocuk yapsam, en azından bi kardeşi olsun isterim, belki daha fazla da bilemiyorum onu çocuk sahibi olmaya karar verirsem Allah da verirse falan anlarım artık :d

Back
X