• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 tane daha çocuk yapsam mı?

Ben de korunuyordum falan fistik derken tam kestiremiyorum. En gergin stresli zamanda 32 gunde oldu. Zaten bu ay ya hic yumurtlamadim ya cift yumurtladim ya da son ihtimal kacirdim :KK70: (kist, pko vs yokken hic yumurtlamamak mumkun mu?) benim de 9 aralikti. 10 ocakta test yapacagim.
Ben hıc yumurtlama zamanımı bılmıyorum hıc takıp etmedım akıntımda olmaz bende yumurtlamıyorolabılımıyım dedım bı arkadasım sorunca :)

Ben de korunuyordum falan fistik derken tam kestiremiyorum. En gergin stresli zamanda 32 gunde oldu. Zaten bu ay ya hic yumurtlamadim ya cift yumurtladim ya da son ihtimal kacirdim :KK70: (kist, pko vs yokken hic yumurtlamamak mumkun mu?) benim de 9 aralikti. 10 ocakta test yapacagim.
Bu durumda benım akibetim 8 ocakta belli olcak en geç

Ben hıc yumurtlama zamanımı bılmıyorum hıc takıp etmedım akıntımda olmaz bende yumurtlamıyorolabılımıyım dedım bı arkadasım sorunca :)

Ben de sorabilecegim kimse olmayinca sana sordum iste :D
Ovulasyon testleriyle falan cebellestim bir sure. Net bi sonuc elde edemedim dedigim gibi ya 2 ya hic.
Eger insan hissediyorsa falan kismi dogruysa bence oldu.
Sigarayi bosuna birakmamisimdir umarim....

Adetımı takıp etmıyorum ama 11 aralıkta reglı olmustum artık ne zaman olurum bılmıyorum 26 gunde mı oluyordum 28 gundemı kestıremıyorum :KK16:

Buarada sende ıstıyorsun dımı senın reglı tarıhın ne ?
@sevcan... oda yaptı bebek :KK70: hepımız beklemedeyız galıba
hadi bakalım :) hayırlı uğurlu olsun...:anneadayı::KK46::KK46::KK46:

Back
X