1 yas bebek yeme problemi

masal_1804

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
135
50
48
24
Merhaba deneyimli anneler
Yardiminiza ihtiyacim var. 1 yasinda bir oglum var ve yemek yeme problemi yasiyoruz. Oglum hic bir sekilde puturlu gida yemiyor ne yaptiysam olmadi ne zaman parcacikli yemek vermeye kalksam öruyor kusuyor hic bir sekilde yemiyor 1 yasina geldi ben hala yemekleri blenderden gecmeden veremiyorum agzinda 8 tane disi de var oysaki. Nolursunuz anneler bana yardim edin ne yapa bilirim bu durumu nasil asa biliriz

Tel Sehriye-arpa sehriye- kuskus -pirinc-bulgur - makarna şeklinde ilerlemiştim ek gıda döneminde taneli yedirmeye. Blend etmeyin çatalla ezin çorbada sırasıyla kullanın zamanla daha sert olanlara geçersiniz. Birde hamur oyunları ,tırtıklı yüzey çıplak ayak yürüme şeklinde duyusal oyunlar oynayın. elinede verin kendi yiyebilecek şeyleri .

Tel sehriyeyi bile yemiyor kusuyor ilk bende tel sehriye sonra arpa ile denedim olmuyo.. eline verdim yiyebilevegi seyleri onlarada hic ilgilisi yok yere atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…