Bebek Beslenmesi 1 yaş bebeklerii huyları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızalr çok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli...oğlum 1 hafta sonra 1 yaşında olacak inşallah...yemek konusunda önceden sıkıntı çekmiyorduk diş çıkarma sürecinde bizi çok zorladı
.şu anda 6 diş var ağzında..hala yemekte zorlanıyoruz..sürekli benim elimdeki kaşığı, tabağı almaya çalışıyor...bezan kafayı yicek gib i oluyorum..eline kaşık veriyorum tabak koyuyorum yemek koyuyorum içine onunla ilgilensin diye ama hala benim elimde..acaba tekrar diş miçıkacak?üstte 4 diş, altta 2 dişi var...beni anlayan var mı?yemek hiç vermesem hiç aklına gelmeyecek yemek yememk....

ahhh ahh. benimki 12 şub. 1 yaşında. malesef aynı dert bende de var. vermesem hiç istemez. istese de yemez. nasıl bi isteksizlik anlamıyorum. bende reklamla, oyunla yediriorum. napıyım ya. zormayın diyolar ama :( eline büskii veriyorum. parçalıyo. ağzına götürmek aklına gelmiyo.

Zorladığım zamanlarda sinir harbi yaşıyorduk. Ve inadına hiç yemiyordu. Şimdi zorlamayı bıraktığımdan beri eskiye göre daha iyi yiyor. Hatta önceden yemediği bazı şeylere de alıştı. Alışamadıklarını da ara ara denemeye devam ediyorum alışsın diye. Tabi çok seçici. Bir bakmışsın çok güzel yiyor bir bakmışsın mıy mıy. Ama hiç zorlamıyorum. İşin özü iştahlı çocuk gayet güzel her şeyi yerken iştahsız çocuk böyle oluyor işte. Yapacak bir şey yok malesef. Sabır gerek.

Back
X